Min indkøbskurv

Dobbelt plissegardin

ELEKTRISKE PLISSÉGARDINER
UNIK ISOLERENDE EFFEKT.

Her finder du vores eksklusive udvalg af motoriserede dobbelt plisségardiner, der byder på et bredt udvalg af farver. Alle vores elektriske plisségaradiner er med Somfy batterimotor, så du slipper for synlige ledninger og som gør det nemt for dig selv at installere gardinerne. Læs mere om vores dobbelt plisségardiner og deres unikke egenskaber nedenfor og bestil gratis farveprøver allerede i dag!

Se udvalg af elektriske plisségardiner

The grey touch.

Moderne vinduer og dørkarmer tilbydes ofte i forskellig finish – den mest populære farve netop nu er antracitgrå (RAL 7016). Derfor tilbyder vi muligheden for at vælge mellem antracitgrå eller hvid profil finish til vores populære dobbelt plisségardiner. Vælg blot din foretrukne finish, når du konfigurerer dit elektriske dobbeltplisségardin som vi naturligvis skræddersyer efter dine mål og ønsker. Se udvalg af elektriske plisségardiner.

plisségardiner i huset
Palma elektriske honeycomb persienner Brun

Mind the gap!

En af de største fordele ved et Powered Blinds dobbelt plisségardin, er at det ikke har nogen åbning i siden – stoffet dækker hele bredden af ​​topskinnen og bundskinnen. Kanten af ​​stoffet er derfor meget tæt på udsparingen i vinduet og lysgennemtrængningen er derfor yderst minimal – det betyder du kan sove godt også når solen står tidligt op.

Stay warm & keep cool!

Med dobblt plisségardiner ændres de termiske egenskaber med årstiderne. Om sommeren hjælper det bikubeformede design med at reflektere solens stråler og holde værelserne kølige (de kan reducere varmeoptagelsen med helt op til 78%). Om vinteren hjælper den unikke cellestruktur med at fastholde varmen ved at fange luft i cellerne, når plisségardinet sænkes virker det som et isolerende tæppe til dit vindue.

Palma elektriske honeycomb persienner grå

Somfy Smart Control

Vores elektriske modeller giver dig nemlig fuldstændig kontrol over dine gardiner. De har alle en indbygget og batteridrevet Somfy motor. Hvilket gør, at du ikke behøver at have en ledning hængende. Du kan få vores rulle- eller plisségardiner med enten vægkontakt, fjernbetjening eller app styring. Det er op til dig! Du får blandt andet smart home funktioner som timer og scenarieindstilling. Og kan du komme i tanke om noget bedre, end at styre dine gardiner fra sofaen eller terrassen?

Somfy TaHoma