Min indkøbskurv

Duo Rullegardiner

Duo rullegardiner.

Skab en magisk atmosfære med vores Duo Rullegardiner.

Med vores Duo Rullegardiner efter mål har du fuldstændig kontrol over atmosfæren i din bolig. Duo Rullegardiner består af to baner stof: en transparent og en (semi) mørklæggende. Mere eller mindre lysindfald? Mere eller mindre udsigt? Leg med lys og skygge og få liv i dit interiør.

Witte duo rolgordijnen in woonkamer

Elektriske Duo Rullegardiner

Du kan betjene vores duo rullegardiner på fire forskellige måder: med en fjernbetjening, en vægkontakt, din smartphone, eller naturligvis håndbetjent.

Fordelene ved elektriske Duo Rullegardiner:

Komfort
Indstil udstyret én gang. Alt hvad du tidligere gjorde manuelt flere gange om dagen (rulle gardiner op og ned, tænde og slukke belysning, osv.), sker nu automatisk. Præcis som du ønsker det.

Sikkerhed
Duo rullegardinerne kan også køre op og ned automatisk i løbet af din ferie. Som om du er hjemme. Det er en sikker og god idé af få din bolig til at se beboet ud.

Energibesparelse
Du kan indstille dine Duo Rullegardiner således, at gardinerne kører ned, når solen kommer frem. Så behøver du ikke at tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem og forbruger dermed ikke unødig energi. Det er muligt med Smart Home. Og ikke alene dette, der er mange flere muligheder. Mere information om mulighederne ved Smart Home

duo rolgordijn in woonkamer

 

 

 

Ecoluxury.

Innovativ bæredygtighed.

Mange af vores Duo Rullegardin tekstiler er fremstillet af genanvendelige PET-flasker. Men vi udmærker os på flere måder. Med vores produktionsproces stræber vi altid efter 30 % mindre miljøpåvirkning. På den måde kan vi gøre en forskel.

duo rolgordijn in woonkamer

kleurstalen

 

 

 

Gratis farveprøver: oplev struktur og farve.

Dine gardiner er afgørende for den atmosfære og stemningen, du ønsker at skabe med dit hjem. Det er derfor vigtigt at vælge det rigtige gardin. Hos Poweredblinds kan du bestille gratis stofprøver og opleve dine nye Duo Rullegardiner i dit hjem. Vi har tre forskellige serier af Duo Rullegardiner, hver især med egen struktur og udpræget karakter. Og altid i en farve der passer ind i dit interiør.

Bestil om nogle gratis farveprøver og bestem hvilken type du bedst kan lide. Ønsker du en iøjefaldende farve eller foretrækker du en diskret nuance til dine nye gardiner? Vores tip? Tag stofprøverne frem på flere tidspunkter af døgnet. På den måde kan du opleve tekstilet og farven ved forskelligartet lysindfald.

witte duo rolgordijnen

 

 

 

Duo rullegardiner fremstillet efter mål.

Vores duo rullegardiner er fremstillet efter mål. Således slutter vores gardiner helt til og lyssprækker undgås. Det er vigtigt, at målene tages og videregives omhyggeligt. Opmålingen kan man nemt selv gøre. Følg blot vores vejledning. Vær opmærksom på at måleprocessen kan være forskellig fra produkt til produkt. Er du i tvivl? Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.

witte duo rolgordijnen

duo rolgordijnen wit

 

 

 

Enkelt at montere.

Vores elektriske Duo Rullegardiner er meget enkle selv at montere. Det elektriske Duo Rullegardin har en usynlig, trådløs motor. Det er ikke nødvendigt at skjule ledninger. Og takket være batteriet behøver der ikke at være en stikkontakt i nærheden. Batteriet skal gennemsnitligt kun oplades én gang om året.

Fjernbetjeningen.

Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere duo rullegardiner i dit hjem. Den usynlige motor i duo rullegardinet kan meget enkelt kobles til fjernbetjeningen.

Smart app.

Vores app gør betjeningen af dine duo rullegardiner meget let. Du kan betjene alle dine gardiner fra din smartphone. Hvor du end er. Du kan også programmere dagligt tilbagevendende funktioner. Så som at køre op om morgenen og køre ned igen om aftenen. Helt automatisk.

Vægbetjening

Via vores vægkontakt kan du køre dine duo rullegardiner op og ned. Vores trådløse vægbetjening fungerer med batterier. Du kan altså fastgøre den hvor du vil på væggen.

Håndbetjening.

Du kan selvfølgelig også vælge et manuelt duo rullegardin, som du kører op og ned med snoretræk.

Hvad følger med?

  • Duo rullegardin.
  • En kassette: Vælg mellem hvid, sort, stålgrå eller antracitgrå.
  • Duo rullegardinsystem med monteringsbeslag til væg- og loftsmontering.
  • Elektrisk rullegardin med trådløs og støjsvag Somfy motor. Motoren er usynligt indbygget i gardinet.
  • Fjernbetjening, som valgt ved bestilling.
  • Vejledning med trinvise instruktioner.
  • Automatiske funktioner til brug ved f.eks. solskin.