Min indkøbskurv

Et tryggere hjem med Somfy Protect

Somfy Protect

 

UDVIDET TRYGHED MED SOMFY PROTECT.

Beskyt dit hjem og dine kære med Somfy Protect og føl dig sikker døgnet rundt – helt uden abonnementsomkostninger. Hvis du gerne vil have udvidet sikkerheden, kan du nemt gøre det på egen hånd og vælge mellem et stort udvalg af tilbehør.

Somfy Protect kompatibel.

Alle produkter fra Somfy Protect serien kan arbejde sammen. Byggestenen i en Somfy Protect sikkerhedsløsning består altid af et disse to basissystemer:

Somfy Protect One+ eller Somfy Protect Home Alarm

 

Alle produkter fra Somfy Protect serien er kompatible med hinanden via Somfy Protect One+ eller Somfy Protect Home Alarm. Bemærk, at disse produkter ikke er kompatible med Somfy TaHoma switch eller andre Somfy protokoller end Somfy Protect.

Kig altid efter logoet ’Somfy Protect’ for at sikre, at dine valgte produkter er kompatible.

 

 

 

Somfy Protect Home Alarm.

Somfy Protect Home Alarm er et unikt Plug & Play alarmsystem, der skræmmer ubudne gæster væk, før de kommer ind i dit hjem. Med Somfy Protect Home Alarm kan du beskytte de fjerneste kroge i boligen takket være bevægelsesdetektoren og de tre dør- og vinduessensorer, der leveres som standard. Derudover kan du udvide løsningen med forskelligt tilbehør i form af kameraer eller sirener. Det bidrager til øget sikkerhed – for dig, din familie og dit hjem.

 

Fordele:

Nem at installere og trådløse enheder til hurtig installation.

Sensorer, der hurtigt aktiverer sirenen under indtrængningsforsøg.

Abonnementsfri alarmløsning med funktion til nabosamarbejde.

Stilfuldt design, der passer ind i de fleste hjem.

Kan nemt udvides på egen hånd med mere tilbehør.

 

Kameraer.

Udvid sikkerheden i dit Smart Home med indendørs og udendørs kameraer. De indbyggede bevægelsesdetektorer kan udløse alarmen i tilkoblet tilstand. Kameraer gør det nemt at holde styr på, hvad der sker rundt omkring i din bolig, når du ikke er hjemme.

Somfy indendørs kamera

Det indendørs kamera er perfekt til at give dig et indblik i alt lige fra børnenes gøren og laden til husdyrenes færden. Når du er på ferie eller væk fra hjemmet, er kameraet dit ekstra øje, som sender push-beskeder til din smartphone.

Somfy udendørs kamera

Et udendørs kamera med en indbygget kraftig sirene øger sikkerheden. Monter overvågningskameraet på din boligs facade og hold styr på, hvem der kommer og går. Forbind kameraet til din eksterne belysning og spot mistænkelig adfærd efter mørkets frembrud.

Somfy alt-i-et kamera

Et alt-i-et kamera fra Somfy er en lille enhed, der har indbygget sirene, fuld HD-kamera, bevægelsessensor og tovejskommunikation. Dette multifunktionelle kamera kan anvendes som boligalarm og er særligt velegnet til et mindre hus eller en lejlighed.

 

Tilbehør.

 

Somfy indendørs sirene

En indendørs sirene er perfekt til at skabe opmærksomhed. Når sensoren registrerer en indtrængen, lyder den høje sirene med 100 dB. Det afskrækker indbrudstyve, orienterer straks dig, og bekræfter, hvornår du til- og frakobler alarmen.

 

Somfy udendørs sirene

Den bedste placering af en udendørssirene er højt oppe på gavlen el.lign. for at opnå den optimale effekt. Når den udløses af en sensor, lyder den høje sirene med sine 112 dB og blinker med lys. Det afskrækker indbrudstyve og gør nabolaget opmærksom på, at der sker noget mistænkeligt omkring dit hus.

 

Somfy nøglesender

En Somfy nøglesender giver dig frie hænder. Den deaktiverer alarmen og lader dig forhåndsgodkende brugere. Nøglebrikken passer perfekt til din nøglering og er nem at bruge – også for børn, barnepigen, naboen eller andre, du har tillid til. Nøglesenderen har desuden en 1-kliks panikknap.