Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

FAQ

FAQ

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det svar du søger, så ring gerne til os i kundeservice på 65 32 57 92 eller skriv gerne til os via vores kontaktformular

Er de motoriserede rullegardiner vanskelige at montere?

Poweredblinds motoriserede rullegardiner er lige så nemme at montere som manuelle rullegardiner. Vores motorer er batteridrevne og du slipper derfor for el-arbejde. Vi guider dig igennem hele processen fra opmåling til montering og er altid klar til at hjælpe dig i vores kundesupport.

Store størrelser rullegardiner – jeres webshop giver mig ikke lov til at indtaste min bredde eller højde – hvorfor?
Kan jeg stemmestyre mine gardiner fra Powered Blinds?
Kan jeg styre mine motoriserede rullegardiner med en vægkontakt og fjernbetjening?
Følger der monteringsvejledninger med rullegardinerne?
Er de elektriske dobbelt plisségardiner vanskelige at montere?
Tilbyder I opmålings- og monteringsservice?
Hvor lang levetid har batteriet hvis jeg vælger batteripakken?
Hvor lang levetid har batteriet i vægkontakten og fjernbetjeningen?
Jeg foretrækker en vægkontakt til at betjene mine motoriserede gardiner – er det muligt?
Er fjernbetjeningen den samme som til mit TV?
Hvorfor bør jeg vælge skræddersyede gardiner efter mål?
Hvad er fordelen ved at vælge et mørklægningsgardin?
Hvad er forskellen mellem indvendig og udvendig indfældet montering?
Kan jeg motorisere min eksisterende rullegardiner?