Min indkøbskurv

Gardiner

Elektriske gardiner.

Gardiner med en historie.

Vores hjem har forandret sig under pandemien. Nogle gange til en skole eller en arbejdsplads og andre gange til en biograf eller en restaurant. Vi er mere hjemme end før, og det har fået os til at se på vores bolig med andre øjne. Med afsæt i vores passion – at gøre lys til en levende del af dit hjem – inspirerer vi dig med gardiner til den multifunktionelle bolig.
Vælg mellem vores fem forskellige typer af gardiner efter mål.

Semi-transparant sorte rullegardiner og TaHoma switch smart home styring

Gardiner til stuen.

Lys og skygge. Det er i den rette balance, at magien opstår. Stemningsfulde gardiner vækker dit interiør til live. De giver dig samtidig en følelse af tryghed, uden at du mister forbindelsen til verden udenfor. Vores fem typer af gardiner er alle velegnede til stuen. Udforsk vores sortiment og skab et personligt hjem med de gardiner, der passer bedst til dit interiør.

Gardiner til køkkenet.

Køkkengardinet skal give et godt lysindfald. Det skal samtidig være både æstetisk, praktisk og hygiejnisk i forhold til madlavning og rengøring. Hvis du har en åben indretning mod stuen, skal gardinerne også matche her. En persienne er det perfekte valg til køkkenet, da den opfylder alle disse krav. Du kan vælge mellem vores to varianter i træ eller i aluminium. De har hver sin karakter og struktur.

Persienner køkken alrum
intelligente gardiner

Gardiner til soveværelset.

Dagen begynder og slutter i soveværelset. En rolig og behagelig atmosfære i netop dette rum har derfor særlig stor betydning for din nattesøvn. Med vores mørklægningsgardiner kan du lukke al udefrakommende lys ude af rummet, når det er ønsket. Det giver livskvalitet – ikke mindst hvis du har brug for at sove i løbet af dagen.

Gardinet til dit badeværelset.

Et badeværelse med et naturligt lysindfald er med til at skabe en følelse af velvære. Men kunsten er altid at kunne skærme for indblik udefra. Til badeværelset er det også vigtigt at vælge et gardinmateriale (stof, træ eller aluminium), som er fugtbestandigt. Særligt velegnede gardiner til badeværelset er duo rullegardiner eller persienner.

Elegante træpersienner i badeværelse
rullegardiner med app styring

Ecoluxury.

Innovativ bæredygtighed. 
Mange af vores materialer er lavet af genbrugte PET-flasker. Men vi gør mere end det. Med en ansvarlig produktion tilstræber vi en proces med 30% mindre indvirkning på miljøet. Sådan gør vi en forskel.

Fordelene ved elektriske gardiner.

Med vores elektriske gardiner efter mål kan du (automatisk) åbne og lukke dine gardiner, uanset hvor du er.

Nemt.
Opsæt udstyret én gang. Alt, hvad du hidtil har gjort manuelt op til flere gange om dagen, som f.eks. at åbne og lukke dine gardiner, tænde og slukke lys osv., kan nu udføres automatisk. Præcis som du ønsker det.

Sikkert.
Gardinerne kan automatisk køre op og ned under din ferie. Du kan programmere dem til forskellige indstillinger i løbet af døgnet, så det ligner, at du er hjemme. Det giver en sikkerhed, når du er væk fra din bolig.

Energibesparende.
Forestil dig, at dit hus ikke bruger unødvendig energi. At dit hjem automatisk reagerer på skiftende vejrforhold, selvom du ikke er hjemme. Med Smart Home er det muligt, at dine gardiner automatisk lukker, når solen titter frem. Du behøver heller ikke tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem. Det og meget mere er muligt med en Smart Home-løsning fra Poweredblinds.

Semi-transparant hvide rullegardiner med app styring i stue miljoe
Betjeningsmuligheder.

Fjernbetjening.
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere persienner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i rullegardinet med fjernbetjeningen.

fjernbetjening til gardiner
Betjeningsmuligheder.

Smart app.
Vores app gør det meget let at betjene dine rullegardiner. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvorend du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk.

App-somfy-rullegardin
Betjeningsmuligheder.

Trådløs vægkontakt.
Du kan åbne og lukke dine rullegardiner via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontaktl er batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Vægkontakt
Betjeningsmuligheder.

Manuel betjening.
Selvfølgelig kan du også vælge et ikke-elektrisk rullegardin, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.

Manuel betjening
Hvide rullegardiner til køkken

Skræddersyede gardinløsninger.

Alle gardiner fra Powered Blinds er skræddersyede efter dine oplyste mål. Derfor er det afgørende, at du registrerer mål og dimensioner omhyggeligt og videregiver dem præcist. Det er let at udføre opmålingen selv. Måleprocessen kan variere alt efter produkttype.

Find guiden ’Hjælp til opmåling’ på den produktside, som du ønsker at vide mere om.

 

Nemme at montere.

Vores gardiner kan du nemt selv installere. Når du vælger elektriske gardiner, følger der en usynlig trådløs motor med dit køb. Det skaber et smukt resultat, hvor ingen kabler skal skjules. Takket være batteristrømforsyningen er det ikke nødvendigt at være i nærheden af en stikkontakt. I gennemsnit skal batteriet kun oplades en gang om året.

smarte rullegardiner