Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Genopladelig Li-Ion batteripakke

Nyd fordelene ved batteristrøm uden krav til ledninger, med det genopladelige LI-ION batteri som passer til dit Somfy WireFree motoriserede gardin. Den genopladelige Li-ion-batteripakke forbindes blot til motoren for at forsyne gardinet med strøm. Når batteriet løber tør for strøm, skal du blot afbryde forbindelsen til motoren, genoplade batteriet og tilslutte igen for fortsat drift.

Dimensioner: 250 mm lang x 24 mm høj x 25 mm bred

Bemærk: For at oplade batteriet har du brug for den genopladelig LI-ION oplader (leveres separat)

549,00 kr

Indtast dine solafskærmningsstørrelser

Tilføj en solafskærmning Udført

Genopladelig Li-Ion batteripakke til Somfy WireFree

Bekvemmeligheden ved batteristrøm uden krav til ledninger. Når det genopladelige LI-ION batteri er ved at løbe tør, skal du blot oplade igen med LI-ION genopladelig batterioplader (leveres separat). 12 V LI-ION genopladeligt batteri sluttes til Somfy motoren med et simpelt stik. Frakobl blot LI-ION batteriforsyningskablet og genoplad når det er nødvendigt for fortsat stabil motoriseret drift.

Kompatibel med Somfy WireFree motorer

Denne batteripakke består af:

 • Somfy genopladelig LI-ION batteri
 • Monteringsklemmer

Elektrisk

 • Batteritype: Li-Ion
 • Strømforsyning: 12 V
 • Batteriets kapacitet: 2600 mAh

Dimensioner

 • 250 mm lang x 24 mm høj x 25 mm bred

BEMÆRK: Batterioplader leveres separat.