Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Kampagne

10% RABAT
Køb elektriske plisségardiner i januar og få 10% rabat. Rabatten gælder alle vores plisségardiner og fratrækkes automatisk inden betaling. Se det store udvalg af plisségardiner, der kan skræddersyes præcis efter dine ønsker og mål. Bestil gratis farve- og kvalitetsprøver!

Elektriske Dobbelt Plisségardiner

10% rabat på alle plisségardiner i januar

Vælg mellem et eksklusivt udvalg af plisségardiner i lækre farver, der tilfører nyt liv til din bolig. Det unikke og energieffektive design isolerer mod varme og kulde, samtidig med virker det støjdæmpende og som en lydisolerende barriere. Alle vores plisségardiner er nemme at installere og med vores simple batteri-motorer slipper du for ledninger. Resultatet er smukt og diskret!

Netop nu får du 10% rabat på alle vores plisségardiner. Alle gardiner tilpasses og skræddersyes præcis efter dine ønsker og behov.

Er du i tvivl om hvilken farve og kvalitet du skal vælge, kan du bestille gratis prøver og få dem tilsendt indenfor få dage.

Elektriske Rullegardiner

10% rabat på alle rullegardiner i januar

Få et elektrisk rullegardin der er nemt at installere og som takket være den simple batteri-motorer er fri for ledninger. Resultatet er smukt og diskret!

Oplev det store udvalg af rullegardiner til stue, køkken, kontor, værelse og badeværelse – uanset om du ønsker mørklægnings kvalitet, eller en lystransmitterende kvalitet.

Netop nu får du 10% rabat på alle vores elektriske rullegardiner, der er tilpasset og skræddersyet præcis efter dine ønsker og behov.

Er du i tvivl om hvilken farve og kvalitet du skal vælge, kan du bestille gratis prøver og få dem tilsendt indenfor få dage.

Intelligente Gardiner

Indstil dine elektriske rullegardiner til at åbne tidligt på hverdage og rulle ned igen ved mørkets frembrud. Åbn din garageport, sluk alle lys og aktiver din alarm – blot med et enkelt tryk på din smartphone, eller med stemmeaktivering.

TaHoma® Smart Home hub får det hele til at ske, og forbinder dig med dit hjem uanset hvor du befinder dig i verden. Med TaHoma® app’en kan du styre og justere dine rullegardiner og andre smart produkter, når som helst og hvor som helst du ønsker det, direkte fra din smartphone.

Ønsker du at stemmestyre dine gardiner og andre smart produkter? Ingen problem – TaHoma er kompatibel med både Google Home og Amazon Alexa!

Somfy TaHoma:

 • Stemmestyring via Google Assistant eller Amazon Alexa – Se hvordan
 • Nem installation med Somfy TaHoma Coach tutorials
 • Opsæt op til 20 scenarier
 • Kompatibel med ekspertpartnere, herunder Philips Hue, Velux, Danfoss og Sonos
 • Velegnet til brug med iOS og Android Smartphones
 • Kontrol op til 200 enheder i alt inklusive 50 Somfy RTS produkter
 • Klar til at hjælpe dig med at sikre dit hjem, give komfort i hverdagen og spare på energien
 • Indstil uge og års planlægning for optimal styring der passer med din livsstil
 • Kontroller flere smart enheder på én gang med scenarier

Læs mere

Somfy Connexoon:

 • Stemmestyring via Google Assistant
 • Indstil op til 8 forskellige timer programmer
 • Opsæt op til 4 scenarier
 • Velegnet til brug med iOS og Android Smartphones
 • Kontroller op til 30 Somfy RTS produkter
 • En Op / Ned-timer funktion per dag
 • Kompatibel med Philips Hue

Læs mere