Min indkøbskurv

Mere om Smart Home

Nordisk koekken med elegante lyse rullegardiner og smukt lysindfald Nordisk koekken med elegante lyse rullegardiner og smukt lysindfald

Smart Home
Det gennemtænkte hjem.

 

Komfort og sikkerhed.

Automatisering gør livet nemmere – på alle måder. Vores intelligente gardiner er utroligt lette at betjene. Brug fjernbetjening, din smartphone eller stemmestyring. Når du er på ferie, kan gardinerne åbnes og lukkes automatisk. Præcis som hvis du var hjemme. Det er betryggende at vide. Velkommen til Smart Home.

automatiske rullegardiner

Don't worry. Go Appy.

Uanset hvor du befinder dig, så giver app’en dig fuldstændig kontrol.

Persienner og rullegardiner kan f.eks. fjernbetjenes direkte med din smartphone. Opdager du det bliver en varm dag, mens du sidder på jobbet? Intet problem. Du ruller blot gardinerne ned med app´en. Når du kommer hjem, bliver du mødt af en dejlig sval bolig.

Programmering er også en let og praktisk mulighed. Du kan f.eks. køre rullegardinerne op om morgenen og ned igen om aftenen. Dit Smart Home klarer det hele for dig.

Programmér stemningen.

I Smart Home kan I oprette såkaldte scener. En scene aktiverer flere intelligente produkter blot ved ét knaptryk. For eksempel en “Netflix-scene”. Det lukker gardinerne, dæmper belysningen og indstiller varmen i dagligstuen på 21 grader. Den ideelle atmosfære til en spillefilm eller tv-serie. Slik til forestillingen må I dog stadig selv sørge for.

 

Semi-transparant sorte rullegardiner og TaHoma switch smart home styring

Hvorfor Smart Home?

 

Komfort.

Indstil dine intelligente produkter én gang for alle. Trække fra, trække for, tænde og slukke for lyset osv. Ja, alt det, du tidligere måtte gøre manuelt flere gange om dagen, sker nu automatisk. Præcis når du ønsker det.

 

Sikkerhed.

Gardinerne kan også åbnes og lukkes automatisk, mens du er på ferie. Præcis som hvis du var hjemme. Det giver tryghed og sikkerhed for dig og din bolig.

 

Energibesparelse.

En bolig, der ikke bruger unødvendig energi? Som reagerer på skiftende vejrforhold, når du ikke er hjemme? Og som lukker gardinerne, når solen begynder at skinne? Så er der heller aldrig grund til at tænde for klimaanlægget når du kommer hjem. Dit Smart Home klarer det hele for dig – og meget mere.

TaHoma-switch-960

TaHoma switch. Vores intelligente tusindben.

TaHoma switch fra Somfy udgør det intelligente centrum for den intelligente bolig. Teknologien gør det nemt og legende let at indstille gardiner, markiser, belysning, og alarmsystem m.m. Det sikrer et godt indeklima. TaHoma er kompatibel med mere end hundredvis af smartprodukter som eksempelvis Sonos, Google Assistent, Amazon Alexa, Philips HUE og Velux vinduer. Styringen foregår via pc, tablet, smartphone, smartwatch, eller endda stemmestyring. TaHoma® switch er nem at installere, fordi den selv tilslutter sig til Wi-Fi-netværket og nemt kan anbringes overalt i boligen.

 

Rolgordijn lichtdoorlatend woonkamer beige

Hvordan fortæller vi det til boligen?

 

Det lyttende hjem hører ikke længere fremtiden til. Med Google Assistant kan du give en stemmekommando som ”Ok Google, åbn gardiner i stuen”, og dine gardiner bliver trukket fra i din stue.