Min indkøbskurv

Mere om Smart Home

Rullegardin til undersøgelse Rullegardin til undersøgelse

Smart Home
Det gennemtænkte hjem.

 

Komfort og sikkerhed.

Automatisering gør livet nemmere – på alle måder. Vores intelligente gardiner er utroligt lette at betjene. Brug fjernbetjening, din smartphone eller stemmestyring. Når du er på ferie, kan gardinerne åbnes og lukkes automatisk. Præcis som hvis du var hjemme. Det er betryggende at vide. Velkommen til Smart Home.

werkkamer witte rolgordijnen op maat

Don't worry. Go Appy.

Uanset hvor du befinder dig, så giver app’en dig fuldstændig kontrol.

Persienner og rullegardiner kan f.eks. fjernbetjenes direkte med din smartphone. Opdager du det bliver en varm dag, mens du sidder på jobbet? Intet problem. Du ruller blot gardinerne ned med app´en. Når du kommer hjem, bliver du mødt af en dejlig sval bolig.

Programmering er også en let og praktisk mulighed. Du kan f.eks. køre rullegardinerne op om morgenen og ned igen om aftenen. Dit Smart Home klarer det hele for dig.

Programmér stemningen.

I dit Smart Home kan du oprette scenarier. Et scenarie aktiverer flere intelligente produkter ved blot ét enkelt tryk eller aktivering med stemmen. Forestil dig et ”Netflix-scenarie”, der trækker gardinerne for, dæmper belysningen og indstiller termostaten i stuen på 21 grader. På få sekunder skabes den ideelle atmosfære til en god film eller tv-serie. Popcorn må du dog lave selv.

Persienner i stuen

Hvorfor Smart Home?

 

Komfort.

Indstil dine intelligente produkter én gang for alle. Trække fra, trække for, tænde og slukke for lyset osv. Ja, alt det, du tidligere måtte gøre manuelt flere gange om dagen, sker nu automatisk. Præcis når du ønsker det.

 

Sikkerhed.

Gardinerne kan også åbnes og lukkes automatisk, mens du er på ferie. Præcis som hvis du var hjemme. Det giver tryghed og sikkerhed for dig og din bolig.

 

Energibesparelse.

En bolig, der ikke bruger unødvendig energi? Som reagerer på skiftende vejrforhold, når du ikke er hjemme? Og som lukker gardinerne, når solen begynder at skinne? Så er der heller aldrig grund til at tænde for klimaanlægget når du kommer hjem. Dit Smart Home klarer det hele for dig – og meget mere.

somfy tahoma smart home

TaHoma. Vores intelligente tusindben.

TaHoma er det intelligente centrum i dit Smart Home. Teknologien gør det nemt og legende let at indstille gardiner, markiser, belysning, og alarmsystem m.m. Det sikrer et godt indeklima.

TaHoma er kompatibel med mere end hundredvis af smartprodukter som eksempelvis Sonos, Google Assistent, Amazon Alex, Philips HUE og Velux vinduer. Styringen foregår via pc, tablet, smartphone, smartwatch, eller endda stemmestyring.

Somfy TaHoma

Somfy Connexoon. Komfort klar til brug.

Med Somfy Connexoon kan du centralisere, betjene og programmere dine plisségardiner, rullegardiner, persienner og belysning. Somfy Connexoon fungerer perfekt sammen med Powered Blinds’ elektriske gardiner, Philips Hue belysning, Google Assistant og IFTTT. Den leveres med fire færdige scenarier, som er klar til at tage i brug: ”Afsted hjemmefra”, ”Hjemme igen”, ”Solafskærmning” og ”Privatliv”. På den måde kommer du nemt og hurtigt i gang. Det er naturligvis også muligt at tilføje sine egne scenarier.

Somfy Connexoon

somfy connexoon
Rolgordijn lichtdoorlatend woonkamer beige

Hvordan fortæller vi det til boligen?

 

Det lyttende hjem hører ikke længere fremtiden til. Med Google Assistant kan du give en stemmekommando som ”Ok Google, åbn gardiner i stuen”, og dine gardiner bliver trukket fra i din stue.

Læs mere om stemmestyring