Min indkøbskurv

Mere om vores træ- og aluminiumpersienner.

persienner

Træ- og aluminiumpersienner.

Solens stråler. Dæmpet med tidsløs elegance.

 

Med sit organiske udtryk nøjes træpersienner ikke med at tage sig smukke ud og udstråle tidløs elegance. Træpersienner fra Poweredblinds er også et bæredygtigt valg, der løfter den traditionelle træpersienne ind i en ny æra med innovativ teknologi.

Med vores elektriske træpersienner kan du åbne og lukke lamellerne hvor som helst i huset. Hvis du lejlighedsvis vil trække persiennen op for fuldt udsyn, gøres dette manuelt. Eksempelvis hvis du vil pudse vinduerne.

Een palet van natuurlijke kleuren.

Fuld kontrol over lyset.

 

Luk det naturlige lys ind og skab den helt rigtige stemning i hjemmet året rundt. Med persienner kan du skabe et ganske særligt samspil mellem lys og skygge. Interiøret bringes til live om dagen, og om aftenen får du fuld kontrol over atmosfæren.

persienne hvid

Kompromisløs og bæredygtig kvalitet.

Træ
Vores kollektion indeholder udelukkende træsorter, der er bæredygtigt dyrket og indkøbt på en forsvarlig måde fra FSC-certificerede skove. Som producent tager vi højde for, at træ er et levende materiale. Derfor er fortørring af træet også en fast del af vores produktionsproces, da vi hermed undgår, at trælamellerne bøjer i det færdige produkt.

Aluminium med “bounce back feature”

Vores aluminiumspersienner er fremstillet af 98% genanvendt aluminium, som forarbejdes efter de højeste kvalitetsstandarder. Med sine tykke og solide lameller er aluminiumspersiennen ekstra robust. Lamellerne har en såkaldt ”bounce back feature”. Det sikrer, at hvis en lamel bliver bøjet, så vender den selv tilbage til sin oprindelige form. Smukkere bliver det ikke.

persienner
persienner

Kassette.

Lukket kassette i samme farve som lamellerne.

Kassetten med aluminiumspersiennerne er lukket. I næsten alle tilfælde har den samme farve som de valgte lameller. Få modeller afviger en anelse. For eksempel ved valg af farven Matt Black, hvor kassetten bør vælges i blank sort.

Trådløs fjernbetjening. 

Nem og praktisk betjening. Med vores fjernbetjening kan du betjene alle dine gardiner individuelt eller samlet.

fjernbetjening
Fuld kontrol med smart app. 

Gør styring af dine gardiner til en leg. Vores smarte app gør det muligt at styre dine gardiner, uanset hvor du befinder dig – også når du er på farten. Med app-styring har du også mulighed for at programmere faste rutiner og lave timerstyring. Som f.eks. at åbne dine gardiner om morgenen og køre dem ned igen om aftenen.

App-somfy-rullegardin
Ledningsfri vægbetjening.

Vores trådløse vægbetjening er batteridrevet og kan anbringes på væggen præcis, hvor du ønsker.

Vægkontakt
Manuel betjening. 

Du kan naturligvis også vælge et traditionelt ikke elektrisk rullegardin, der betjenes med en snor.

Manuel betjening

Hvad følger med?

  • Persienner konfektioneret efter mål.
  • Lukket kassette i samme farve som lamellerne.
  • Træpersiennesystem med monteringsbeslag til væg- og loftsmontering.
  • Elektrisk træpersienne med trådløs og støjsvag Somfy motor. Motoren er usynligt indbygget i persiennen.
  • Fjernbetjening, som valgt ved bestilling.
  • Wireless Li-Ion batter er altid includeret.
  • Tilføj mindst en Li-Ion batterioplader fra `Valgfri ekstra muligheder´ for at kunne oplade batteriet. Skal oplades ca. en gang om året ved normal brug.
  • Vejledning med trinvise instruktioner.
  • Automatiske funktioner til brug ved f.eks. solskin.