Min indkøbskurv

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Mørklægning

Vi har et stort sortiment af mørklægningsgardiner til din bolig. Hos os finder du et bredt udvalg af farver, nuancer og typer af stof. De behøver ikke at være sorte for at mørklægge dit rum. Vi har adskillige farver med mørklægningsfunktion. Er du usikker på, hvilken farve der passer ind i dit soveværelse? Så kan du bestille vores gratis farve- og kvalitetsprøver først. På den måde kan du se, om farven matcher rummets indretning og stil.

Mørklægningsrullegardiner

Drømmer du om at sove længe?
Uden at blive generet af solens stråler?

Måske vender dit soveværelse mod øst? Så kan du ikke undgå at blive generet af, at solen står op. Den står faktisk ret tidligt op! Det kan være til stor gene i weekenden, hvor du gerne vil snue lidt længere.

Det kan også være, at du har natarbejde? Så har du brug for at sove i løbet af dagen og det kan være svært, når lyset slipper ind i dit soveværelse.

Med mørklægningsgardiner kan du lukke al lys og enhver solstråle ude af dit rum. Det er en utrolig effektiv løsning, som får din krop og hjerne til at tro, at det rent faktisk er nat.

Mørklægnings rullegardin stue
Mørklægnings plisségardin

Mørklægningsplisségardiner

Vores elegante mørklægningsplisségardiner klæder ethvert vindue. Samtidig blokerer det alt lysindfald ude.

En åbenlys fordel ved vores dobbelt plisségardin er, at det ikke har en åbning i siden. Stoffet dækker hele bredden af topskinnen og bundlisten, hvilket skaber en minimal lysgennemtrængning.

Plisségardinet i mørklægningskvalitet er det perfekte gardin til dit soveværelse.

Ikke alene holder det al sollys ude, det hjælper dig samtidig med temperaturregulering af dit soveværelse. Takket være den unikke bikubeformede cellestruktur kan plisségardinet reducere varmeoptagelsen med helt op til 78%

Hvid rullegardin gennemskinnelig soveværelse

Intelligent og smart løsning.

Mørklægningsgardiner hos Poweredblinds er ikke bare et stykke stof, der kan rulle op og ned. Det er meget mere end det! Vi tilbyder innovative og elektriske mørklægningsgardiner, der er yderst smarte og kan styres med enten fjernbetjening eller app. Motoren er batteridrevet, så du aldrig skal have grimme ledninger hængende frit fremme.

Uanset hvilken størrelse vindue du har, kan vi lave mærklægningsgardiner til dig. Alle vores produkter er skræddersyede efter netop dine ønsker.

Hvorfor vælge mørklægningsgardiner?

Mørklægningsgardiner er ikke bare til at holde lys ude og skabe en følelse af, at det er nat udenfor. Mørklægningsrullegardiner beskytter mod solen og kan derfor også bruges til nedkøling af rummet. Har du f.eks. et sydvendt soveværelse, hvor solen står og bager ind hele dagen? Så er det ideelt at kunne rulle gardinerne ned når solen står højst på himlen. På den måde får du et bedre indeklima med et rum der er køligt og behageligt at sove i.

SE UDVALG

Sorte rullegardiner

Din komfort er altid i højsæde hos os.

Alle vores rullegardiner giver mulighed for smart for app styring, med nem indstilling at rutiner og timerfunktion til specifikke tidspunkter. Skal de rulle ned kl. 16 i soveværelset? Eller skal de rulle op kl.10 i stuen? App platformen er let at bruge, og du kan vælge scenarieindstillinger for alle gardiner, eller specifikke indstillinger for det enkelte gardin. Om sommeren er det skønt, at du ikke skal gå ind for at rulle alle gardinerne ned. Du kan sidde i ro og mag ude på terrassen og styre dine gardiner.