Min indkøbskurv

Mørklægnings Rullegardiner

Mørklægnings Rullegardiner

Møerklægnings Rullegardiner

Drømmer du om at sove længe? Uden at blive generet af solens stråler? Måske vender dit soveværelse mod øst? Så kan du ikke undgå at blive generet af, at solen står op. Den står faktisk ret tidligt op! Det kan være til stor gene i weekenden, hvor du gerne vil snue lidt længere. Det kan også være, at du har natarbejde? Så har du brug for at sove i løbet af dagen og det kan være svært, når lyset slipper ind i dit soveværelse. Med mørklægningsgardiner kan du lukke al lys og enhver solstråle ude af dit rum. Det er en utrolig effektiv løsning, som får din krop og hjerne til at tro, at det rent faktisk er nat.

SE UDVALG AF MØRKLÆGNINGSRULLEGARDINER

Mørklægning

Vi har et stort sortiment af mørklægningsrullegardiner til din bolig. Hos os finder du flere smarte farver, nuancer og typer af stof. De behøver ikke at være sorte for at mørklægge dit rum. Vi har adskillige farver med den smarte blackout funktion. Er du usikker på, hvilken farve der passer ind i dit soveværelse? Så kan du bestille vores gratis farve- og kvalitetsprøver først. På den måde kan du se, om farven matcher rummets indretning og stil.

Rullegardin mørklægning og elektrisk
Hvid rullegardin gennemskinnelig soveværelse

Intelligent og smart løsning.

Mørklægningsgardiner hos Powered Blinds er ikke bare et stykke stof, der kan rulle op og ned. Det er meget mere end det! Vi tilbyder innovative og elektriske mørklægningsrullegardiner, der er yderst smarte og kan styres med enten fjernbetjening eller app. Motoren er batteridrevet, så du aldrig skal have grimme ledninger hængende frit fremme. Lige meget hvilken størrelse vindue du har, kan vi lave rullegardiner til dig. Alle vores produkter er skræddersyede efter netop dine ønsker. Selve rullegardinet til mørklægning er produceret i 100 % polyester, med en struktur der ligner linned. Gardinet fremstår derfor altid rent og enkelt, samtidig med det skaber et pænt udtryk i rummet.

DESIGN DIT GARDIN & BEREGN PRISEN NU

Hvorfor vælge mørklægningsgardiner?

Mørklægningsgardiner er ikke bare til at holde lys ude og skabe en følelse af, at det er nat udenfor. Mørklægningsrullegardiner beskytter mod solen og kan derfor også bruges til nedkøling af rummet. Har du f.eks. et sydvendt soveværelse, hvor solen står og bager ind hele dagen? Så er det ideelt at kunne rulle gardinerne ned når solen står højst på himlen. På den måde får du et bedre indeklima med et rum der er køligt og behageligt at sove i.

SE UDVALG

woonkamer met elektrische rolgordijnen

Din komfort er altid i højsæde hos os.

Alle vores rullegardiner giver mulighed for smart for app styring, med nem indstilling at rutiner og timerfunktion til specifikke tidspunkter. Skal de rulle ned kl. 16 i soveværelset? Eller skal de rulle op kl.10 i stuen? App platformen er let at bruge, og du kan vælge scenarieindstillinger for alle gardiner, eller specifikke indstillinger for det enkelte gardin. Om sommeren er det skønt, at du ikke skal gå ind for at rulle alle gardinerne ned. Du kan sidde i ro og mag ude på terrassen og styre dine gardiner.
Somfy Situo 1 pure

FJERNBETJENING

Med fjernbetjeningen kan du sidde komfortabelt i din sofa og rulle gardinet ned, f.eks. hvis du får solen i øjnene eller lyset skinner i TV skærmen.
Vores Somfy Situo 1 fjernbetjening tillader styring af et enkelt gardin eller gardingruppe og Situo 5 fjernbetjeningen lader dig styre op til 5 produkter samlet eller hver for sig. Sidstnævnte er vores mest solgte fjernbetjening.
Du kan dog vælge mellem en bred vifte af fjernbetjeningsløsninger til dit Somfy powered gardin.

SE UDVALG

 

APP-STYRING

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone.

Systemet er let at installere og bruge. Med ét klik kan du rulle alle gardiner op. Du kan også lave forskellige scenarier, f.eks. til når du vil have privatliv, til når du er hjemme eller til når du er væk fra hjemmet.

Vores Somfy TaHoma lader dig styre op til 200 enheder og det betyder at du kan styre alle dine gardiner, samt andre Smart Home produkter, uanset hvor du befinder dig i verden.

LÆS MERE

Mobiele app Somfy Rollerblind screen 2

VÆGKONTAKT

Med vægkontakten trykker du blot på kontakten for at få gardinet til at rulle op eller ned.

Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen. Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med.

Vægkontakten er den idelle løsning, hvis du eller dine børn ikke er god til at holde styr på fjernbetjeninger.

LÆS MERE