Min indkøbskurv

Mørklægningsgardiner

Mørklægnings rullegardiner

Leg med lys og mørke.

Med mørklægnings rullegardiner skaber du en leg med lys og mørke. Perfekt til eksempelvis soveværelset eller arbejdsværelset. Vores rullegardiner er fremstillet efter mål, og det er afgørende, når du vil mørklægge et værelse helt. På den måde slutter de helt ind til vinduesrammerne.

verduisterende rolgordijnen

Hvorfor mørklægningsrullegardiner?

  • Fremme nattesøvnen: Sover du også bedre, hvis dit soveværelse er så mørkt som muligt? Der vælges ofte rullegardiner, som er mørklæggende for at gøre soveværelset mørkt. Mørklægning af vinduet kan hjælpe dig med at falde til ro. Men det sørger også for, at du nemt kan tage en lur om dagen.
  • Ingen blænding af solen (arbejdsværelse eller stue): Hvis du ser tv eller sidder ved computeren, kan indfaldende lys gøre det svært: lyset falder lige på din skærm, hvilket virker meget forstyrrende. Med mørklægningsrullegardiner får du løst dette problem i løbet af et minut.
  • Holde varmen ude: Holde dit hjem køligt om sommeren? Det er naturligvis muligt med airconditioning, men du kan også gøre det mere miljøvenligt og fordelagtigt ved at investere i mørklæggende rullegardiner. Hvis det bliver en varm dag, så kør dine mørklægningsgardiner ned om morgenen og hold på den måde effektivt varmen uden. Det kan være rigtigt dejligt i dit soveværelse, for det er meget svært at falde i søvn i et lummert soveværelse.
  • Beskyt møblerne:Møblerne kan miste farve på grund af indfaldende sollys. Det kan du forhindre ved at vælge gardiner eller persienner, som ikke slipper sollyset ind. Vores mørklæggende rullegardiner slipper intet lys ind og sørger således for, at dine møbler af træ og stof forbliver pæne i længere tid.

rolgordijnen verduisterend slaapkamer

FORDELE VED ELEKTRISKE RULLEGARDINER.

Vores elektriske rullegardiner på fire forskellige måder: Med fjernbetjening, vægkontakt, smartphone eller manuelt.

Der er mange fordele ved vores elektriske rullegardiner:

Nemt
Opsæt udstyret én gang. Alt, hvad du hidtil har gjort manuelt op til flere gange om dagen, som f.eks. at åbne og lukke rullegardiner, tænde og slukke lys osv., kan nu udføres automatisk. Præcis som du ønsker det.

Sikkert
Rullegardinerne kan automatisk køre op og ned under din ferie. Du kan programmere dem til forskellige indstillinger i løbet af døgnet, så det ligner, at du er hjemme. Det giver en sikkerhed, når du er væk fra din bolig.

Energiebesparende
Forestil dig, at dit hus ikke bruger unødvendig energi. At dit hjem automatisk reagerer på skiftende vejrforhold, selvom du ikke er hjemme. Med Smart Home er det muligt, at dine rullegardiner automatisk lukker, når solen titter frem. Du behøver heller ikke tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem. Det og meget mere er muligt med en Smart Home løsning fra Poweredblinds.

rolgordijnen verduisterend slaapkamer

Smart

 

 

 

Egnet til Somfy Smart Home.

Få dine mørklægningsrullegardiner til automatisk at lukke så snart solen går ned eller få dem til at åbne gradvist, når du skal til at stå op: mulighederne er mange med Smart Home. Mærklægningsrullegardiner fra Poweredblinds er motoriseret med en Somfy motor, og de er lette at koble til Somfy TaHoma switch. Med TaHoma switch kan du bringe automatisering ind i dit hjem på en nem måde. Indstil scenarier og tilpas således med blot et enkelt klik dit værelse eller hele hjemmet til din aktivitet.

verduisterende rolgordijnen op maat

 

 

 

Mørklægningsrullegardiner efter mål

Et mørklægningsrullegardin, eller mørklægningsgardin i almindelighed, er mest effektivt, hvis det er fremstillet præcist efter mål. De slutter helt ind til vinduesramen og holder dermed al dagslyset ude. Hos Poweredblinds bliver dine mørklægningsrullegardiner fremstillet efter mål. Vi har en sammensat målevejledning, som hjælper dig med selv at måle dine rullegardiner og videregive de korrekte mål. Er du i tvivl om dine rullegardiners korrekte mål eller monteringsmåden? Du er meget velkommen til at bede os om hjælp. Mørklægning af dit vindue virker jo kun, hvis dit rullegardin passer præcist.

verduisterende rolgordijnen op maat

ecoluxury

 

 

 

Bæredygtige mørklægningsgardiner – Ecoluxury

Innovativ bæredygtighed.

Mange af vores stoffer fremstilles af genanvendelige PET-flasker. Men det er ikke det eneste hvormed vi udmærker os. I vores produktionsproces stræber vi altid efter 30 % mindre miljøpåvirkning. På den måde kan vi gøre en forskel.

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Enkelt at montere

Vores elektriske mørklægningsrullegardiner er enkle selv at montere. Når du har valgt elektriske mørklægningsrullegardiner, har du en usynlig, trådløs motor. Det er ikke nødvendigt at skjule ledninger. Og takket være strømforsyning fra batteriet behøver der ikke at være en stikkontakt i nærheden. Batteriet skal gennemsnitligt kun oplades én gang om året.

elektrische rolgordijnen
Betjeningsmuligheder

Fjernbetjening
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere persienner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i rullegardinet med fjernbetjeningen.

Betjeningsmuligheder

Smart app
Vores app gør det meget let at betjene dine rullegardiner. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvorend du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk.

Betjeningsmuligheder

Trådløs vægkontakt
Du kan åbne og lukke dine rullegardiner via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontaktl er batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Betjeningsmuligheder

Manuel betjening
Selvfølgelig kan du også vælge et ikke-elektrisk rullegardin, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.