Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

MØRKLÆGNINGSGARDINER

Mørklægningsrullegardiner er måske svaret på dine problemer - i hvert fald nogle af dem!
MØRKLÆGNINGS RULLEGARDINER
Drømmer du om at sove længe? Uden at blive generet af solens stråler? Måske vender dit soveværelse mod øst? Så kan du ikke undgå at blive generet af, at solen står op. Den står faktisk ret tidligt op! Det kan være til stor gene i weekenden, hvor du gerne vil snue lidt længere. Det kan også være, at du har natarbejde? Så har du brug for at sove i løbet af dagen og det kan være svært, når lyset slipper ind i dit soveværelse. Med mørklægningsgardiner kan du lukke al lys og enhver solstråle ude af dit rum. Det er en utrolig effektiv løsning, som får din krop og hjerne til at tro, at det rent faktisk er nat.

Mørklægning

Vi har et stort sortiment af mørklægningsrullegardiner til din bolig. Hos os finder du flere smarte farver, nuancer og typer af stof. De behøver ikke at være sorte for at mørklægge dit rum. Vi har adskillige farver med den smarte blackout funktion. Er du usikker på, hvilken farve der passer ind i dit soveværelse? Så kan du bestille vores gratis farve- og kvalitetsprøver først. På den måde kan du se, om farven matcher rummets indretning og stil.

SE UDVALG

Intelligent og smart løsning

Mørklægningsgardiner hos Powered Blinds er ikke bare et stykke stof, der kan rulle op og ned. Det er meget mere end det! Vi tilbyder innovative og elektriske mørklægningsrullegardiner, der er yderst smarte og kan styres med enten fjernbetjening eller app. Motoren er batteridrevet, så du aldrig skal have grimme ledninger hængende frit fremme. Lige meget hvilken størrelse vindue du har, kan vi lave rullegardiner til dig. Alle vores produkter er skræddersyede efter netop dine ønsker. Selve rullegardinet til mørklægning er produceret i 100 % polyester, med en struktur der ligner linned. Gardinet fremstår derfor altid rent og enkelt, samtidig med det skaber et pænt udtryk i rummet.

DESIGN DIT GARDIN & BEREGN PRISEN NU

Hvorfor vælge mørklægningsgardiner?

Mørklægningsgardiner er ikke bare til at holde lys ude og skabe en følelse af, at det er nat udenfor. Mørklægningsrullegardiner beskytter mod solen og kan derfor også bruges til nedkøling af rummet. Har du f.eks. et sydvendt soveværelse, hvor solen står og bager ind hele dagen? Så er det ideelt at kunne rulle gardinerne ned når solen står højst på himlen. På den måde får du et bedre indeklima med et rum der er køligt og behageligt at sove i.

SE UDVALG

Hvorfor vælge mørklægningsgardiner?

Mørklægningsgardiner er ikke bare til at holde lys ude og skabe en følelse af, at det er nat udenfor. Mørklægningsrullegardiner beskytter mod solen og kan derfor også bruges til nedkøling af rummet. Har du f.eks. et sydvendt soveværelse, hvor solen står og bager ind hele dagen? Så er det ideelt at kunne rulle gardinerne ned når solen står højst på himlen. På den måde får du et bedre indeklima med et rum der er køligt og behageligt at sove i.

SE UDVALG

FJERNBETJENING

Med fjernbetjeningen kan du sidde komfortabelt i din sofa og rulle gardinet ned, f.eks. hvis du får solen i øjnene eller lyset skinner i TV skærmen.

Vores Somfy Situo 1 fjernbetjening tillader styring af et enkelt gardin eller gardingruppe og Situo 5 fjernbetjeningen lader dig styre op til 5 produkter samlet eller hver for sig. Sidstnævnte er vores mest solgte fjernbetjening.

Du kan dog vælge mellem en bred vifte af fjernbetjeningsløsninger til dit Somfy powered gardin.

SE UDVALG

APP-STYRING

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone.

Systemet er let at installere og bruge. Med ét klik kan du rulle alle gardiner op. Du kan også lave forskellige scenarier, f.eks. til når du vil have privatliv, til når du er hjemme eller til når du er væk fra hjemmet.

Vores Somfy TaHoma lader dig styre op til 200 enheder og det betyder at du kan styre alle dine gardiner, samt andre Smart Home produkter, uanset hvor du befinder dig i verden.

LÆS MERE

VÆGKONTAKT

Med vægkontakten trykker du blot på kontakten for at få gardinet til at rulle op eller ned.

Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen. Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med.

Vægkontakten er den idelle løsning, hvis du eller dine børn ikke er god til at holde styr på fjernbetjeninger.

LÆS MERE

 

GRATIS LEVERING

Afsendelse indenfor 10-20 hverdage

5 ÅRS GARANTI

På alle Somfy motorer og tilbehør

3 ÅRS GARANTI

På alle gardinstoffer