Min indkøbskurv

**Bestil dine nye gardiner senest fredag 4. december, så leverer vi inden jul!**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Om Powered Blinds

Om Powered Blinds

Poweredblinds.dk er specialist inden for elektriske gardiner i Danmark. Vores automatiske løsninger kombinerer stilfulde gardiner med markedets bedste tekniske løsninger. Vores løsninger gør dit hjem mere behageligt og sikkert. Sortiment udvides løbende, så kig ofte forbi shoppen, eller følg os på de sociale medier, hvor du også kan få inspiration til at gøre dit hjem til et Smart Home og samtidig gøre din hverdag nemmere med automatiserede løsninger.

Om os
Kontakt os

Poweredblinds.dk samarbejder med nogle af markedets bedste leverandører. Vi tilbyder en omfattende kollektion af intelligente elektriske rullegardiner og plisségardiner af høj kvalitet. Alle vores rullegardiner og plisségardiner er udstyret med motorer fra det anerkendte internationale firma Somfy.

Figest, moderselskabet bag Poweredblinds.dk, er en del af et internationalt speciallistsamarbejde med fokus på fjernbetjente rullegardiner, plisségardiner og tilbehør.

Dansk adresse:
Grønlandsgade 3
DK-5300 Kerteminde
Danmark

International adresse:
Figest B.V.
Jacobus Ahrendlaan 1
2132 LP, Hoofddorp
Holland

Dansk CVR-/SE nummer er: 12 67 03 62
Virksomhedsnummer hos det hollandske handelskammer (Dutch Chamber of Commerce) Figest B.V.: 28045903

For kontaktoplysninger venligst se mere på kontakt os siden. Du kan forvente den højeste kundeservicekvalitet fra os.

Ring til os på 65 32 57 92