Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Palma Dimout Steel - Elektrisk Dobbelt Plisségardin

1.278,00 kr som konfigureret

Tilpas Palma Dimout Steel - Elektrisk Dobbelt Plisségardin

10% rabat

Køb elektriske gardiner i januar og få 10% rabat. Rabatten gælder alle vores gardiner og fratrækkes automatisk inden betaling. * Tilbud gælder indtil 31. januar 2021.

Indtast den ønskede størrelse

Indtast

Konfigurere optioner

Vælg Montering *

Montering

Vælg denne mulighed, hvis du vil have dit dobbelt plisségardin fastgjort I toppen af din vinduesniche. Sørg for, at du har taget hensyn til alle vinduesarmaturer såsom håndtag eller låse, der kan hindre gardinets bevægelse.

* Vi trækker 10 mm fra din bredde måling, når du bestiller et dobbelt plisségardin der skal monteres inde i vinduesnichen. Dette er for at sikre topskinnen passer indenfor vinduesrammen (der vil være et 5 mm mellemrum på begge sider af topskinnen, når gardinet er monteret).

Vælg denne mulighed, hvis du vil have dit dobbelt plisségardin fastgjort til vinduesrammen eller væggen i vinduesnichen. Sørg for, at du har taget hensyn til alle vinduesarmaturer såsom håndtag eller låse, der kan hindre dit gardins bevægelse.

* Vi trækker 10 mm fra din bredde måling, når du bestiller et dobbelt plisségardin der skal monteres inde i vinduesnichen. Dette er for at sikre topskinnen passer indenfor vinduesrammen (der vil være et 5 mm mellemrum på begge sider af topskinnen, når gardinet er monteret).

Vælg denne mulighed, hvis du vil have dit dobbelt plisségardin fastgjort til loftet eller anden vandret overflade uden for vinduesnichen.

Vælg denne mulighed, hvis du vil have dit dobbelt plisségardin fastgjort på væggen og uden for vinduesnichen.

Vælg Topskinne & bundliste finish *

Topskinne & bundliste finish

En enkel hvid finish på topskinne og bundliste med hvide monteringsbeslag.

Antracitgrå finish på topskinne og bundliste med sorte monteringsbeslag.

Vælg Vælg motorens position *

Vælg motorens position

Motoren er typisk placeret centreret i topskinnen, men med forsyningskablet mod højre eller venstre side. Vurder hvilken position der passer bedst (venstre eller højre side af vinduet). Vælg denne løsning hvis du ønsker strømforsyningen placeret i højre side.

Motoren er typisk placeret centreret i topskinnen, men med forsyningskablet mod højre eller venstre side. Vurder hvilken position der passer bedst (venstre eller højre side af vinduet). Vælg denne løsning hvis du ønsker strømforsyningen placeret i venstre side.

Vælg Strømforsyning *

Strømforsyning

Plug-in-strømforsyningen giver et permanent strømforsyning til motoren, hvor strømforsyningen tager strøm fra en standard 230V-stikkontakt og tilslutningskablet tilsluttes gardinets motor. Strømforsyningens ledning er 3M lang, så der kræves en stikkontakt i nærheden af gardinmotoren.

Kabellængde: 3M

Strømadapteren er kun egnet til et enkelt motoriseret gardin, drevet med en Somfy WireFree-motor.

Kompatibilitet:

 • Kompatibel med Somfy WireFree motor
 • 1 x strømadapter nødvendig pr. Somfy WireFree motor
 • Kan ikke bruges til at oplade batteripakker

Nyd fordelene ved batteristrøm uden krav til ledninger, med det genopladelige LI-ION batteri som passer til dit Somfy WireFree motoriserede gardin. Den genopladelige Li-ion-batteripakke forbindes blot til motoren for at forsyne gardinet med strøm. Når batteriet løber tør for strøm, skal du blot afbryde forbindelsen til motoren, genoplade batteriet og tilslutte igen for fortsat drift.

Dimensioner: 250 mm lang x 24 mm høj x 25 mm bred

Bemærk: For at oplade batteriet har du brug for den genopladelig LI-ION oplader (leveres separat)

Enkelt batteri til et Somfy WireFree gardin. Batteripakken forbindes blot til gardinets motor for at levere strøm.

Dimensioner: 440 mm lang x 21 mm i diameter.

OBS: Motoren i den elektriske rullegardin kan ikke fungere uden strømforsyning.

Vælg Fjernbetjening *

Fjernbetjening

Enkeltkanal fjernbetjening i hvid med grå detaljer. Ideel til styring af et enkelt elektrisk gardin.

* Der kræves en fjernbetjening for at justere stoppositionerne for dint elektriske gardin og indstille en 'MY' position *

 • Batteridrevet (ingen ledninger kræves).
 • Leveres med monteringsbeslag (til evt. vægmontering).
 • Hæv, sænk og stop funktioner (åben, luk, stop).

Multikanal fjernbetjening i hvid med grå detaljer. Ideel til styring af flere elektriske gardiner individuelt og som en gruppe.

 • Batteridrevet (ingen ledninger kræves).
 • Leveres med monteringsbeslag (til evt. vægmontering).
 • Hæv, sænk og stop funktioner (åben, luk, stop).
 • Kanalvælgerknap (5 kanaler).

Pæn og trådløs vægmonteret styreenhed og ramme fra Somfy. Smoove Origin RTS er batteridrevet og styrer RTS home motion produkter. Den trådløse vægmonterede styreenhed har en moderne hvid design og er nem at installere.

Den centraliserede fjernbetjening til håndtering af op til 6 grupper med tidsprogrammering

Du kan vælge ikke at bestille en fjernbetjening, hvis:

- Du bestiller mere end et rullegardin og har allerede valgt en fjernbetjening.
- Du har måske allerede en Somfy RTS fjernbetjening, der er kompatibel med Somfy´s motoriserede rullegardin system.
- Du foretrækker at vælge en kontrol ved at gennemse tilbehørssektion. Bemærk dog at rullegardinet ikke kan betjenes uden en fjernbetjening.


- Du foretrækker at bruge TaHoma eller Connexoon. For at etablere forbindelse eller for at indstille top, bund eller 'my' position, er en RTS-fjernbetjening nødvendig.

Vælg Valgfri ekstra muligheder

Valgfri ekstra muligheder

LI-ION batterioplader tilsluttes til Somfy genopladelig Li-ion batteri med et simpelt stik. Frakobl blot batteripakken og genoplad når det er nødvendigt, for fortsat stabil motoriseret drift. Opladeren har et 3M langt forsyningskabel.

Bemærk: Kun kompatibel med Somfy genopladelig LI-ION batteri

Ikke kompatibel med Somfy NiMH genopladeligt batteri.

Somfy TaHoma giver dig mulighed for at kontrollere og automatisere dit hjem. Du kan eksempelvis åbne dine rullegardiner og plisségardiner, tænde din belysning og styre husets elektriske installationer, betjene garageporten, regulere varmen i huset. Nemt at sætte op og styre via din smartphone.

Somfy TaHoma er kompatibel med mere end hundrede forskellige Somfy-produkter og en lang række andre ekspertpartnere, som eksempelvis Philips Hue, Danfoss, Velux, Google Assistant, Amazon Alexa, og Sonos for blot at nævne nogle.

Kompatibel med: Somfy TaHoma kompatibel

Bemærk: Standard Somfy fjernbetjening er stadig krævet for at programmere gardinets motor.

App-styring til Powerd Blinds gardiner. Med Connexoon RTS kan du centralisere, styre og programmere RTS produkter som Powered Blinds gardiner og belysning. Programmering skal foregå når du er I forbindelse med din internet router.

Bemærk: Standard Somfy fjernbetjening er stadig nødvendig for at kunne programmere gardinets motor.

1.278,00 kr som konfigureret

Gratis levering indenfor 3 uger

Gennemgå konfiguration

Palma Dimout Steel - Elektrisk Dobbelt Plisségardin

Palma Dimout Steel - Elektrisk Dobbelt Plisségardin

1.278,00 kr som konfigureret

Indtast dine solafskærmningsstørrelser

Tilføj en solafskærmning Udført
10%
rabat
Gratis farveprøve
Bestil gratis farveprøve

Elegant energibesparende bikubeformet design med reflekterende hvid bagside, gør Palma dimout serien perfekt hvis du ønsker et elegant og samtidig energieffektivt look. Vores Palma dimout serie fås i en række forskellige farver, der passer til alle interiørstilarter.

Powered by Somfy

Vores dobbelt plisségardiner drives alle af Somfy motorer, verdens førende inden for produkter til motoriserede gardiner. Vi tilbyder et bredt udvalg af fjernbetjeninger, trådløse vægkontakter og timere, så du kan vælge præcis den styring der passe dig bedst. Motoren på dette dobbelt plisségardin kan drives af et udvalg af 12Vdc strømforsyninger:

 • Lithiumbatteripakke.
 • Genopladelig Li-ion-batteripakke (batterioplader sælges separat)
 • Strømforsyningspakke

Kvalitets info

 • Dimout
 • Smudsafvisende

* Vær opmærksom på at farver gengivet på skærmen, kan variere fra de faktiske farver. Selvom vi gør hvad vi kan for at gengive farverne så korrekte som muligt, vil den enkelte farvevisning variere fra skærm til skærm, og vi anbefaler derfor altid bestilling af vores gratis farveprøver. Bemærk at specielt de hvide farver er svære at gengive på skærmvisning. Gratis farveprøver leveres indenfor få dage.

Dobbelt Plisségardin powered by Somfy

Vores elegante skræddersyede dobbelt plisségardiner kan bestilles med hvid eller antracitgrå topskinne/bundliste med det yderst energieffektivt bikubeformede stof. Sortimentet byder på en bred vifte af af dimout eller blackout kvaliteter så du kan få den lysfiltrering du ønsker. Konfigurer dit dobbelt plisségardin præcis efter dine ønsker til mål, farve, kvalitet og finish, samt ønske til Somfy strøm- og betjeningsløsning.

Vis specifikation

Dobbelt Plissé specifikationer:

 • Minimum bredde: 40 cm
 • Maksimal bredde: 240 cm
 • Minimum højde: 40 cm
 • Maksimal højde: 300 cm
 • Materiale: 100% Polyester
 • Lys filtrering: Dimout
 • Cellens bredde: 25mm
 • Standard: Oeko-Tex 100
 • Plejeinstruktion: Brug en fugtig blød klud, opvredet i lunkent vand. Tør forsigtigt og sørg for at kluden blot er let fugtig. Ingen bruge af sæbe eller andre kemikalier, det kan plette stoffet. Start ovenfra og arbejd ned af gardinet.

Motor specifikation:

 • Somfy WireFree T & L 25 RTS motor.
 • Integreret radiomodtager - Sikker og pålidelig Somfy RTS radioprotokol.
 • 30 cm forsyningskabel til tilslutning af strømforsyningen.

Kontrol specifikation:

Du kan vælge mellem følgende kontrolindstillinger:

 • Ingen fjernbetjening (du har måske allerede en Somfy fjernbetjening hjemme).
 • Somfy Smoove Origin RTS batteridrevet vægmonteret kontakt.
 • Somfy Situo 1 RTS Ren enkeltkanal fjernbetjening.
 • Somfy Situo 5 RTS Pure multi (fem) kanal fjernbetjening.
 • 6-kanal fjernbetjening med timer (Somfy Telis 6 Chronis RTS Pure)

Strømforsyning specifikation:

Du kan vælge mellem følgende strømforsyningsindstillinger:

 • Genopladeligt Li-ion-batteri: Nyd komforten ved batteristrøm uden krav til ledninger med det genopladelige LI-ION-batteri til en Somfy WireFree motoriseret gardin.Dimensioner: 250 mm lang x 24 mm høj x 25 mm bred.
 •  Somfy lithium batteripakke: Denne batteripakke består af et Somfy genopladeligt batterirør, 8 x AA lithium batterier og batteriklemmer. Batteri længde/diameter: 430mm/20mm.
 • Somfy strømstik, giver et permanent strømforsyning til motoren. Tilslut til en standard 230V stikkontakt, og tilslut forsyningskablet til motoren. Forsyningskabel længde: 3M.

Hvad modtager du

 • Elektriske dobbelt plisségardin skræddersyet efter dine ønsker og mål, komplet med Somfy motor integreret i topskinnen.
 • Leveres med monteringsbeslag baseret på dit valg af topskinne/bundliste.
 • Strømforsyning vælges i ordreprocessen når gardinet konfigureres.
 • Den valgte styring (hvis relevant) bestilt i ordreprocessen.