Min indkøbskurv

Persienner

Persienner.

Tidløs elegance.

Træpersienner emmer af tidløs elegance og giver dig mulighed for at lege med lys og skygge – fra total mørklægning til masser af dagslys. På den måde kan du altid skabe den perfekte atmosfære i alle hjemmets rum. Du kan vælge mellem to typer af persienner, der har hver sin karakter og tekstur. Og du finder dem altid i en farve, der matcher dit interiør.

Persienner

Træpersienner: robust kvalitet.

Vores træ kommer fra ansvarligt forvaltede skove og har et FSC -kvalitetsmærke. Træ er et levende produkt, der reagerer på det rum, det bruges i. Hvorfor? Der er fugt i træ, og i et tørt rum forårsager det svind. Det tager vi højde for med fortørring. Resultatet er, at lamellerne i vores træpersienner ikke bøjer, men forbliver pænt lige. Vores trælameller har en bredde på 50 cm.

Specialfremstillede persienner.

Vores træpersienner er specialfremstillede. Det er vigtigt, at målene registreres omhyggeligt og indtastes korrekt, når du bestiller persienner. Følg blot vores guide for simpel opmåling. Måleprocessen kan variere for hver produkttype. Find ’Hjælp til opmåling’ under det ønskede produkt. Kassetten til vores træpersienner er lukket og leveres altid i farven, der matcher de valgte lameller.

hvide træpersienner
Persienner

Nemt at montere.

Vores træpersienner er meget lette at installere selv. Når du har valgt elektriske persienner,følger der en usynlig trådløs motor med dit køb. Det skaber et smukt resultat, hvor ingen kabler skal skjules. Takket være batteristrømforsyningen er det ikke nødvendigt at være i nærheden af en stikkontakt. I gennemsnit skal batteriet kun oplades en gang om året.

De elektriske træpersienner drives af et Li-Ion-batteri.
Med en bredde mellem 72-79 og fra 93 cm kan batteriet placeres i kassetten.
Med andre bredder skal du tage højde for, at Li-Ion-batteriet skal placeres bag, foran eller over persiennen..

Muligheder med elektriske persienner.

Med vores elektriske persienner kan du åbne og lukke lamellerne overalt i din bolig. Hvis du vil trække persiennen op, når du f.eks. pudser vinduer, kan du gøre det med snoren.

Fordelene ved elektriske persienner:
Nemt.
Opsæt udstyret én gang. Alt, hvad du hidtil har gjort manuelt op til flere gange om dagen (som f.eks. at åbne og lukke lameller, tænde og slukke lys osv.), kan udføres automatisk nu. Akkurat som du ønsker det.

Sikkert. 
Persiennerne kan automatisk vippe lamellerne op og ned under din ferie. Du kan programmere dem til forskellige indstillinger i løbet af døgnet, så det ligner, at du er hjemme. Det giver en sikkerhed, når du er væk fra dit hjem.

Energibesparende. 
Forestil dig, at dit hus ikke bruger unødvendig energi. At dit hjem automatisk reagerer på skiftende vejrforhold, selvom du ikke er hjemme. Med Smart Home er det muligt, at dine persienner automatisk vipper lamellerne, når solen titter frem. Du behøver heller ikke tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem. Det og meget mere er muligt med en Smart Home-løsning fra Poweredblinds.

persienner
4 forskellige betjeningsmetoder.

Fjernbetjening.
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere persienner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i rullegardinet med fjernbetjeningen.

Fjernbetjening
4 forskellige betjeningsmetoder.

Smart app.
Vores app gør det meget let at betjene dine rullegardiner. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvorend du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk.

App-somfy-rullegardin
4 forskellige betjeningsmetoder.

Trådløs vægkontakt
Du kan åbne og lukke dine rullegardiner via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontaktl er batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Vægkontakt
4 forskellige betjeningsmetoder.

Manuel betjening.
Selvfølgelig kan du også vælge et ikke-elektrisk rullegardin, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.

Manuel betjening