Min indkøbskurv

Persienner

PERSIENNER

TIDSLØS ELEGANCE.

Med sit organiske udtryk nøjes træpersienner ikke med at tage sig smukke ud og udstråle tidløs elegance. Træpersienner fra Poweredblinds er også et bæredygtigt valg, der løfter den traditionelle træpersienne ind i en ny æra med innovativ teknologi. Med vores elektriske træpersienner kan du åbne og lukke lamellerne hvor som helst i huset. Hvis du lejlighedsvis vil trække persiennen op for fuldt udsyn, gøres dette manuelt. Eksempelvis hvis du vil pudse vinduerne.


elektrische jaloezieen

FORDELE VED ELEKTRISKE PERSIENNER.

Vores elektriske persienner på fire forskellige måder: Med fjernbetjening, vægkontakt, smartphone eller manuel styring.

Der er mange fordele ved vores elektriske persienner:

Nemt
Opsæt udstyret én gang. Alt, hvad du hidtil har gjort manuelt op til flere gange om dagen, som f.eks. at åbne og lukke rullegardiner, tænde og slukke lys osv., kan nu udføres automatisk. Præcis som du ønsker det.

Sikkert
Persiennerne kan åbne og lukke automatisk når du har ferie. Du kan programmere dem til forskellige indstillinger i løbet af døgnet, så det ligner, at du er hjemme. Det giver en sikkerhed, når du er væk fra din bolig.

Energiebesparende
Forestil dig, at dit hus ikke bruger unødvendig energi. At dit hjem automatisk reagerer på skiftende vejrforhold, selvom du ikke er hjemme. Med Smart Home er det muligt, at dine persienner automatisk lukker, når solen titter frem. Du behøver heller ikke tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem. Det og meget mere er muligt med en Smart Home løsning fra Poweredblinds.

houten jaloezieen

 

 

 

TRÆPERSIENNER: ROBUST KVALITET.

Vores træ kommer fra ansvarligt forvaltede skove og har et FSC -kvalitetsmærke. Træ er et levende produkt, der reagerer på det rum, det bruges i. Hvorfor? Der er fugt i træ, og i et tørt rum forårsager det svind. Det tager vi højde for med fortørring. Resultatet er, at lamellerne i vores træpersienner ikke bøjer, men forbliver pænt lige. Vores trælameller har en bredde på 50 cm.

houten jaloezieen

aluminium jaloezieen

 

 

 

ALUMINIUM MED “BOUNCE BACK FEATURE”

Vores aluminiumspersienner er fremstillet af 98% genanvendt aluminium, som forarbejdes efter de højeste kvalitetsstandarder. Med sine tykke og solide lameller er aluminiumspersiennen ekstra robust. Lamellerne har en såkaldt ”bounce back feature”. Det sikrer, at hvis en lamel bliver bøjet, så vender den selv tilbage til sin oprindelige form. Smukkere bliver det ikke.

Betjeningsmuligheder

Fjernbetjening
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere persienner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i rullegardinet med fjernbetjeningen.

Betjeningsmuligheder

Smart app
Vores app gør det meget let at betjene dine persienner. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvorend du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk.

Betjeningsmuligheder

Trådløs vægkontakt
Du kan åbne og lukke dine persienner via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontakt er batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Betjeningsmuligheder

Manuel betjening
Selvfølgelig kan du også vælge en manuelt styret persienne, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.

cassette

 

 

 

SPECIALFREMSTILLEDE PERSIENNER.

Vores persienner er alle specialfremstillede. Det er vigtigt, at målene registreres omhyggeligt og indtastes korrekt, når du bestiller persienner. Følg blot vores guide for simpel opmåling. Måleprocessen kan variere for hver produkttype. Find ’Hjælp til opmåling’ under det ønskede produkt. Er du i tvivl om opmåling er vi altid klar til at hjælpe dig. Kassetten til vores persienner er lukket og leveres altid i farven, der matcher de valgte lameller.

witte jaloezieen

 

 

 

NEMT AT MONTERE.

Vores persienner er meget lette at installere selv. Når du har valgt elektriske persienner, følger der en usynlig trådløs motor med dit køb. Det skaber et smukt resultat, hvor ingen kabler skal skjules. Takket være batteristrømforsyningen er det ikke nødvendigt at være i nærheden af en stikkontakt. I gennemsnit skal batteriet kun oplades en gang om året.

De elektriske træpersienner drives af et Li-Ion-batteri. Med en bredde mellem 72-79 og fra 93 cm kan batteriet placeres i kassetten. Med andre bredder skal du tage højde for, at Li-Ion-batteriet skal placeres bag, foran eller over persiennen..

witte jaloezieen