Min indkøbskurv

Plisségardiner mørklægning

Plisségardiner mørklægning.

Mørklægning med plisségardiner.

Muligheden for at kunne mørklægge boligens stue, soveværelse, børneværelse, eller hjemmekontor, er helt essentielt for et godt indeklima. Specielt i en nyere bolig kan solens stråler hurtigt give høje og uønskede temperaturer. Vores mørklægnings plisségardiner har en innovativ cellestruktur der giver optimale muligheder for temperaturregulering. Om sommeren kan plisségardinets bikubeformede design eksempelvis reducere varmeabsorberingen med helt op til 78%

 

 

Mørklægnings plisségardin

Elektrisk plisségardin mørklægning.

Vælg en elektrisk løsning og få fuld kontrol over indeklimaet.

Med elektriske mørklægnings plisségardiner kan du få fuld udnyttelse af vores innovative plisségardiner og optimere indeklimaet på alle tidspunkter af døgnet. Ved hjælp af en solsensor, timerfunktion, eller Somfy switch smart hub kan du kontrollere at dine gardiner skærmer for solen også når du ikke er hjemme. På den måde kan du altid komme hjem til en bolig med en behagelig temperatur.

 

Trådløse plisségardiner med mørklægning.

Alle mørklægnings plissegardiner i shoppen kan vælges som elektriske og er nemme selv at montere. Glem alt om ledninger og behov for besøg af en elektriker. Alle vores elektriske gardinløsninger er fuldstændig ledningsfri og du kan derfor nemt montere dem selv.

Alle elektriske plisségardiner leveres med en genopladelig og skjult batteripakke. De genopladelige batterier er nemme at oplade med tilhørende lader og skal blot oplades ca. en gang om året.

 

Skru op for hyggen med mørklægningsgardiner i plissé.

Vores innovative mørklægnings plisségardiner kan give dig mørklægning på alle tidspunkter af døgnet. Alle vores plisségardiner laves efter dine præcise mål og med plisségardiner, der passer perfekt ind i din vinduesramme, kan intet lys slippe ind. Det betyder optimal styring af lyset også i dagtimerne.

Skinner solen stadig når husets mindste skal i seng, så kan du hurtigt mørklægge rummet med mørklægnings plisségardiner. Er det tid til hjemme hygge med en film i dagtimerne? Ingen problem, mørklægnings plisségardinerne lukker al lys ude.

 

Plissé mørklægningsgardiner efter mål

Alle vores plissegardiner til mørklægning er fremstillet efter de mål du opgiver i bestillingsprocessen. Det er vigtigt at du registrerer mål og dimensioner omhyggeligt og indtaster dem præcist. Det er let at udføre opmålingen selv.

Måleprocessen kan variere alt efter produkttype. Vi anbefaler at følge guiden på det enkelte produkt, så er det hurtigt og enkelt. Guiden findes på samme side som du finder og bestiller produktet. Er du i tvivl? Kontakt os endelig i kundeservice vi er altid klar til at guide dig til den bedste løsning.

 

Betjeningsmuligheder.

Fjernbetjening.
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere gardiner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i plissegardinet med fjernbetjeningen.

fjernbetjening til gardiner
Betjeningsmuligheder.

Smart app.
Vores app gør det meget let at betjene dine plissegardiner til mørklægning. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvor end du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk. Læs mere om TaHoma switch og de mange muligheder.

App-somfy-rullegardin
Betjeningsmuligheder.

Trådløs vægkontakt
Du kan åbne og lukke dine plissegardiner til mørklægning via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontakt er batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Vægkontakt

25 mm eller 45 mm

Vælg mellem vores 25 mm, eller 45 mm cellestruktur. Begge med samme innovative design.

Den klassiske 25 mm cellestruktur har et elegant og minimalistik udtryk der passer ind i ethvert hjem. Vores 45 mm cellestruktur giver et mere moderne udtryk og passer perfekt til større vinduespartier. Bestil vores gratis stofprøver og se hvilken der passer bedst ind i din indretning.

 

UP & DOWN eller standard plisségardiner til mørklægning

Alle vores plisségardiner fås som UP & DOWN styring, eller standard UP styring.

UP & DOWN systemet kan åbnes og lukkes både fra top til bund og fra bund til top. På den måde kan du vælge præcis hvor gardinet skal afskærme og hvor meget lys der skal lukkes ind. Præcis som på billedet.

Et standard plisségardin fungerer som et normalt rullegardin hvor den nedereste skinne kan flyttes op eller ned, og den øverste skinne forbliver i samme position.

Uanset hvilken model og styring du foretrækker kan du frit vælge blandt alle vores plisségardiner.

 

Energibesparende plisségardiner

Køligt om sommeren. Lunt om vinteren.

De innovative plisségardiner med bikubeformet cellestruktur giver optimal mulighed for at spare på energien i din bolig. Sommer som vinter. Ved at vælge de rigtige gardiner kan du udnytte de naturlige ressourcer optimalt og på en bæredygtig måde, samtidig sparer du på forbrug af lys, varme, klimanalæg mm.

Det optimale resultat opnår du ved at vælge plisségardiner i mørklægningskvalitet da de holder bedst på varmen i de kolde vintermåneder og samtidig skærmer bedst på for solen i de varme sommermåneder.

Vælg en elektrisk gardinløsning og kombiner med en Somfy switch smart hub, eller en Somfy solsensor. På den måde kan du sikre dig at gardinerne kører ned når solen varmer mest i de varme sommermåneder, lukker lyset ind i de mørke vintermåneder mv.

 

elektriske plisségardiner