Min indkøbskurv

Plisségardiner på mål

Plissegardiner på mål.

Plisségardiner der passer perfekt til dine vinduer.

Køber du plisségardiner på mål får du dine gardiner præcis som du ønsker. Alle vores gardiner kan bestilles i lige præcis den længde og bredde som passer til din bolig. Klik på det plisségardin du ønsker. Indtast den ønskede bredde og højde. Straks kan du se prisen med basis valg. Gå et step videre i processen og konfigurer dit gardin med alle de tilvalg du ønsker og du kan se den endelige pris. Hos os kan du vælge frit mellem mange former for tekstiler, system farver, monteringsmuligheder og ikke mindst betjeningsløsninger.

 

Plissegardiner i specialmål.

Det er ikke kun almindelig manuelle plisségardiner på mål du finder hos Poweredblinds. Vi er specialister i gardiner på mål, med indbygget motor. Elektriske og trådløse, helt uden behov for at trække ledninger.

En elektrisk gardinløsning giver dig mulighed for at styre dine gardiner fra sofaen med en fjernbetjening eller en app. Vælger du app styring kan du endda styre dine gardiner uanset hvor du befinder dig i verden. Eller styre dine gardiner med timerfunktion. Mulighederne er mange. Valget er dit.

 

Vi har udvalget i plissegardiner på mål.

Når du kigger efter nye plisségardiner er udvalget stort og mulighederne mange. Hos Poweredblinds tilbyder vi udelukkende skræddersyede løsninger som er nemme at montere. Manuelle som elektriske.

Du kan vælge mellem en klassisk standard UP løsning, eller de populære UP & DOWN plisségardiner. Uanset hvilken type du ønsker har vi et bredt udvalg af mørklægningskvaliteter (blackout) og kvaliteter med transparens der tillader blidt lysindfald (dimout).

Alle vores plisségardiner er udviklet med henblik energioptimering i din bolig og bidrager aktivt til et bedre indeklima.

 

Plissegardiner med fokus på bæredygtighed.

Hos os er bæredygtige løsninger i fokus også når du bestiller plissegardiner på mål. Mange af vores tekstiler er fremtillet af genbrugte PET-flasker og Oeko-Tex certificeret. Vi tilstræber at gøre vores produktionsproces så bæredygtig som mulig og har allerede nu reduceret indvirkningen på miljøet med 30%.

Vi arbejder hver dag på at optimere processer og kvaliteter, altid med øje for miljø, kvalitet, holdbarhed og design.

 

 

Betjeningsmuligheder.

Fjernbetjening.
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere plissegardiner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i gardinerne med fjernbetjeningen.

fjernbetjening til gardiner
Betjeningsmuligheder.

Smart app.
Vores app gør det meget let at betjene dine plissegardiner. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvor end du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk. Læs mere om TaHoma switch og de mange muligheder.

App-somfy-rullegardin
Betjeningsmuligheder.

Trådløs vægkontakt
Du kan styre dine trådløse plissegardiner via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontakt er ligesom gardinerne batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Vægkontakt
Betjeningsmuligheder.

Manuel betjening.
Selvfølgelig kan du også vælge manuelle plissegardiner, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.

Manuel betjening

Plissegardiner på mål er nemme at montere.

Vores plissegardiner er nemme at montere, også når du vælger elektriske. Køber du elektriske plissegardiner på mål, følger der en usynlig trådløs motor med dit køb. Det skaber et smukt resultat, helt fri for snore, ledninger og kabler. Takket være den genopladelige batteristrømforsyningen er det ikke nødvendigt at være i nærheden af en stikkontakt og gardinerne kan derfor nemt installeres også i gamle huse. Batteriet skal i gennemsnit oplades en enkelt gang om året.

Vi leverer dine nye plisségardiner fragtfrit og sammen med en simpel vejledning der er nem at følge. Du kan ingen brug for en professionel installatør. Skulle du få brug for hjælp er vores danske support altid klar til at guide og hjælpe dig.

 

Plissegardiner på mål med mørklægning.

Vores innovative plissegardiner på mål, er ikke alene eminente til at lukke al lys ude, de er også det perfekte valg når det kommer til forbedring af indeklima og akustikken i din bolig.

Når du vælger plisségardiner i mørklægnings kvalitet kan du eksempelvis reducere varmeabsorbering med op til 78%

Ens for alle plissegardiner er at du kan vælge mellem standard eller UP & DOWN plissegardiner, der giver dig endnu flere muligheder for at justere lysindfaldet.