Min indkøbskurv

Plisségardiner

PLISSÉGARDINER

Flexible og alsidige.

Vores kollektion af energibesparende plisségardiner fås i både semi-transparent og mørklægningskvalitet. Med en cellestruktur på henholdsvis 25 mm eller 45 mm. Desuden kan du vælge mellem et standard- eller et Up & Down system. Med sidstnævnte system kan du bestemme præcis, hvor gardinet skal sidde foran vinduet. På denne måde kan du lade dine plisségardiner stå åben i toppen for at få et naturligt lysindfald, samtidig med at du bevarer dit privatliv.

De horisontale linjer og den unikke cellestruktur i energibesparende plisségardiner klæder enhver boligindretning. De udstråler klasse og gør det muligt at skabe enhver ønsket atmosfære.

Bestil dine nye Plisségardiner i maj og få 10% rabat.

Honingraat plisségordijnen op maat

 

 

 

Plisségardiner fra Poweredblinds.

Vores plisségardiner med unik bikubeformet cellestruktur hjælper dig med at spare på energien:

  • Elektrisk: Uanset hvor du befinder dig, har du fuld kontrol med vores app-styring. Du kan eksempelvis automatisk at køre dine plisségardiner op om morgenen og sænke dem om aftenen? Dit Smart Home hjælper dig.
  • Up & Down: Vores plisségardiner kan åbnes og lukkes fra top til bund og omvendt. Valget er dit.
  • Slidstærke tekstiler: Mange af vores tekstiler er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Vi tilstræber at reducere miljøbelastningen med 30 % i vores produktionsproces af alle tekstiler.
  • To års garanti: Hos Poweredblinds har du 2 års garanti på alle tekstiler og systemer. På alle Somfy motorer, fjernbetjeninger og tilbehør har du en udvidet garanti på 5 år.

honingraat plissegordijnen

Fordelene ved elektriske plisségardiner.

Vores plisségardiner kan betjenes på fire forskellige måder: med en fjernbetjening, med en vægkontakt, med din smartphone og selvfølgelig manuelt.

Komfort
Du skal sætte udstyret op én gang. Alt det, du plejede at gøre manuelt flere gange om dagen (åbne og lukke persienner, tænde og slukke lyset osv.), sker nu automatisk. Lige som du ønsker det.

Sikkerhed
Dine plisségardiner kan også åbnes og lukkes automatisk i løbet af ferien. Som om du var hjemme. En tryg måde at efterlade din bolig på når du skal på ferie.

Energibesparende
Et hus, der ikke bruger unødig energi? Som reagerer på skiftende vejrforhold, mens du er væk? Dine plissegardiner kan lukkes, når solen skinner. Så når du kommer hjem, behøver du ikke at tænde for airconditionen. Smart Home gør det muligt. Og ikke nok med det, der er mange flere muligheder.

honingraat plissegordijnen

Hongingraat plissé gordijn top down bottom up wit

 

 

 

UP & DOWN.

Vores energibesparende plisségardiner fås som Up & Down styring. Et standard plisségardin fungerer som et normalt rullegardin: Den nederste skinne kan flyttes op og ned, men den øverste skinne forbliver altid i samme position. Med vores Up & Down system kan plisségardinet åbnes og lukkes både fra top til bund og fra bund til top. På den måde kan du bestemme præcis, hvor gardinet skal sidde foran vinduet, og hvor meget lys og privatliv der er behov for. Luk f.eks. bunden og lad toppen stå åben.

elektrische honingraatgordijnen grijs

 

 

 

Køligt om sommeren. Lunt om vinteren.

Den innovative bikubeformet cellestruktur giver optimal temperaturregulering. De energibesparende plisségardiner holder dig kølig om sommeren ved at reducere varmeabsorberingen med op til 78 %. Om vinteren danner de et unikt isolerende tæppe ved at holde varmen tilbage i de bikubeformede celler.

Hvilket format: 25mm eller 45mm?

En 25 mm cellestruktur ser raffineret og delikat ud. Den anvendes derfor mest i normale eller mindre vinduer. Hvis du går efter det store og moderne, er 45 mm dit valg. Dette format passer perfekt til større vinduer. Men i sidste ende afhænger det selvfølgelig af din egen smag.

elektrische honingraatgordijnen grijs
Betjeningsmuligheder

Fjernbetjening
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere plisségardiner i dit hjem. Den usynlige motor i plisségardinet kan nemt tilsluttes fjernbetjeningen.

Betjeningsmuligheder

Smart app
Vores app gør det nemt at styre dine plisségardiner. Du kan styre alle dine plisségardiner fra din smartphone. Uanset hvor du er. Den giver dig også mulighed for at programmere tilbagevendende daglige funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Alt automatisk.

Betjeningsmuligheder

Vægbetjening
Du kan åbne og lukke dine plisségardiner med vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontakt fungerer på batterier. Så du kan sætte den fast på væggen, hvor du vil.

Betjeningsmuligheder

Manuel betjening
Du kan naturligvis også vælge et manuelt plisségardin, der åbnes og lukkes med klassisk snoretræk.

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

Plisségardiner med mørklægning.

Med elektriske mørklægningsplisségardiner skaber du et spil af lys og mørke. Perfekt til soveværelset. Du lukker dagslyset helt ude, så du kan tage en lur i et mørkt soveværelse om dagen. Mørklægningsgardiner vælges også ofte til kontor og arbejdsværelse, så du kan arbejde på din computerskærm hele dagen uden generende lys. Vores energibesparende plisségardiner er lavet efter mål, hvilket er vigtigt, når du ønsker at mørklægge et rum fuldstændigt. På denne måde passer de nøjagtigt til vinduesrammerne og intet lys slipper ind.

Semi-transparent plisségardiner med mørklægning
Et semi-transparent stof giver dig mulighed for at skabe en følelse af tryghed i et rum uden at miste forbindelsen til omgivelserne udenfor. Det skaber en magisk diffus effekt som en refleksion som måneskin. Nok skygge til at beskytte det interiør. Transparent nok til at holde kontakten med omverdenen. Og samtidig giver et semi-transparent stof privatliv.

ecoluxury

 

 

 

EcoLuxury.

Innovativ bæredygtighed.

Mange af vores tekstiler er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Men det er ikke det eneste, der adskiller os fra de andre. Vi stræber også efter 30 % mindre miljøbelastning i vores produktionsproces. Det er sådan, vi gør en forskel.

ecoluxury

honingraat plissegordijnen

 

 

 

Plisségardiner efter mål.

Vores elektriske plisségardiner er lavet efter mål. Det er vigtigt, at målene registreres ombyggeligt og indtastes korrekt. Du kan nemt selv foretage opmålingen. Følg blot vores guide for simpel opmåling. Måleprocessen kan variere fra produkttype til produkttype. Find `hjælp til opmåling` under det ønskede produkt. Er du i tvivl om opmåling er vi altid klar til at hjælpe dig i kundeservice.

installatieguide

 

 

 

Let at montere.

Vores elektriske plisségardiner er meget nemme at montere selv. Når du vælger elektriske plisségardiner, følger der en usynlig trådløs motor med dit køb. Ingen kabler behøver at være skjult. Og takket være batteriet er der ikke behov for en stikkontakt i nærheden. I gennemsnit skal batteriet kun oplades en gang om året.

installatieguide