Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

RULLEGARDINER – BLÅ

SKAB ET KARAKTERFYLDT RUM
BLÅ RULLEGARDINER
Drømmer du om smukke blå gardiner til hjemmet? Skal de være nemme at bruge? Træd ind i en verden af innovative og intelligente rullegardiner, som gør hverdagen nemmere i ethvert hjem! Oplev vores udvalg at trendy blå rullegardiner, der kan give dit hjem et frisk nyt pust.

Forny med blå rullegardiner

Vil du forny dit hjem med trendy farver? Ønsker du at skabe rum med karakter og stemning?

Blå rullegardiner passer ind i ethvert rum i hjemmet. Selv i badeværelset hvor det kan være svært at finde et gardin der opfylder krav til vådrum, er et elektrisk rullegardin et ideelt valg.

Se vores sortiment af gardiner i blå nuancer og giv dit hjem et nyt farvetouch.

Se udvalg af blå rullegardiner

Vælg en intelligent løsning

Når du køber rullegardiner hos Powered Blinds, får du ikke bare et almindeligt gardin. Vores elektriske blå rullegardiner er altid inklusiv:

 • Batteridrevet Somfy motor
 • Valg af fjernbetjeninger eller vægkontakt
 • Mulighed for app styring

Idet motoren på gardinet er batteridrevet, slipper du for at have en ledning hængende. Det gør gardinet både funktionelt og pænt at se på.

Drømmer du om fuld innovation, så skal du vælge app styring. På den måde kan du indstille forskellige scenerier f.eks. “hjemmescenarie”, “udescenarie”, “dagsscenarie” osv. På den måde kan alle rullegardinerne ruller op, eller ned, på bestemte tidspunkter. Med app styring kan du også styre dine gardiner uanset hvor du befinder dig i verden og giver dig mulighed for at forbinde gardinerne til dit eget smart home system.

Vil du gerne stemmestyre dine gardiner – det er selvfølgelig også en mulighed med rullegardiner fra Powered Blinds

SOLSENSOR

Denne sol- og temperatursensor måler mængden af indkommende sollys og temperaturen i huset, så den automatisk kan regulerer dine elektriske rullegardiner op eller ned.

Om sommeren, hvor der kommer for meget sollys ind, bliver rullegardinerne automatisk rullet ned. Om vinteren, når stuetemperaturen falder, bliver de elektriske solafskærmninger automatisk sænket for at holde varmen inde.

LÆS MERE

APP STYRING

Med app styringen kan du betjene alle gardinerne fra én enhed og rulle dem ned, efter du har sat dig ud i bilen, eller har taget de første skridt op til bussen.

Du kan også med ét klik slå din timer til, så du er sikker på, at de rulles ned til aften. Og med ét klik i din app kan du eksempelvis også rulle gardinerne op i hele boligen uanset hvor du befinder dig i verden.

LÆS MERE

TIMER STYRING

Hvis du ikke er på udkig efter en komplet Smart Home styring, men kun vil automatisere dine elektriske gardiner med timerstyring, så er det også en mulighed.

Somfy Telis 6 Chronis er en fjernbetjening, der tilbyder en timerfunktion med mulighed for at indstille dine elektriske gardiner til at åbne og lukke på et valgt tidspunkt.

LÆS MERE

GRATIS LEVERING

Afsendelse indenfor 10-20 hverdage

5 ÅRS GARANTI

På alle Somfy motorer og tilbehør

3 ÅRS GARANTI

På alle gardinstoffer