Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

RULLEGARDINER EFTER MÅL

Skræddersyede rullegardiner efter mål med indbygget motor og mulighed for app- og stemmestyring
RULLEGARDINER EFTER MÅL
Det er ikke altid, at du kan få færdigsyede gardiner til dine vinduer. Måske har du et unikt vindue i en helt speciel størrelse? Et stort vinduesparti? Eller søger du måske en speciel farve? Hos Powered Blinds kan du få gardiner efter mål i et væld af forskellige farver og nuancer. Vi samarbejder med nogle af markeds bedste leverandører og kan derfor tilbyde dig mange forskellige løsninger. Alle vores produkter bliver skræddersyet efter netop dine præcise mål og ønsker. Så er du altid sikret, at gardinet passer til lige dit vindue. Vi fører både rulle- og plisségardiner, alle med indbygget Somfy motor.

Elektriske gardiner i høj kvalitet

Hos os får du rullegardiner efter mål i høj kvalitet. Alle vores produkter er udført i 100 % polyester og vi har et bredt udvalg af forskellige farver, nuancer, strukturer og kvaliteter. I sortimentet finder du alt fra transparente designs til blackout designs med en effektiv mørklægningsfunktion. Vores gardiner er designet med optimal kvalitet og levetid for øje og det vil vi gerne forsikre dig om, derfor får du altid 3 års garanti på alle vores gardinstoffer, samt 5 års garanti på alle motorer. Bestil gratis farve- og kvalitetsprøver i dag og oplev kvaliteten.

Bestil gratis farveprøver

Hos os får du en intelligent løsning

Når du køber dine rullegardiner på mål hos os, får du meget mere end bare et ordinært gardin. Du får en samlet intelligent og innovativ løsning. Alle vores produkter er altid:

 • Med batteridrevet Somfy Motor
 • Med valg af vægkontakt eller fjernbetjening
 • Med mulighed for app styring eller tilkobling til smart home system
 • Med mulighed for tilkøb af sensorer

Vores smarte rullegardiner efter mål giver dig derfor mulighed for at få mere komfort, ekstra sikkerhed og nem betjening.

DESIGN DIT GARDIN & BEREGN PRISEN

Hvorfor vælge skræddersyede gardiner efter mål?

Når du bestiller gardiner efter mål, er du altid sikker på at få et gardin der passer perfekt til dit vindue og som samtidig er nemt at montere.

Vælger du eksempelvis et mørklægningsgardin og ønsker at holde al lys ude fra dig soveværelse, er det afgørende at målene på gardinet passer perfekt. På den måde sikrer du dig nemlig at lyset ikke trænger ind gennem åbning mellem karm og gardinet.

Et perfekt mål på dit gardin vil også altid sørge for at du kan styre lysindfald i rummet optimalt.

SE UDVALG

Hvorfor vælge skræddersyede gardiner efter mål?

Når du bestiller gardiner efter mål, er du altid sikker på at få et gardin der passer perfekt til dit vindue og som samtidig er nemt at montere.

Vælger du eksempelvis et mørklægningsgardin og ønsker at holde al lys ude fra dig soveværelse, er det afgørende at målene på gardinet passer perfekt. På den måde sikrer du dig nemlig at lyset ikke trænger ind gennem åbning mellem karm og gardinet.

Et perfekt mål på dit gardin vil også altid sørge for at du kan styre lysindfald i rummet optimalt.

SE UDVALG

FJERNBETJENING

Du kan eksempelvis vælge mellem Somfy Situo 1 eller 5 og med ét klik kan du indstille dine gardiner til din foretrukne position.

Somfy Situo 1 styrer et produkt, eller en gruppe af produkter. Somfy Situo 5 giver dig mulighed for at styre op til 5 produkter eller produktgrupper.

Det betyder at du kan styre rullegardinerne i f.eks.  køkkenet, stuen og soveværelset fra samme betjening.

SE UDVALG

APP-STYRING

App styring med Somfy Connexoon RTS er en nem og innovativ løsning, der giver dig mulighed for at stsyre dine gardiner direkte fra din smartphone uanset hvor du befinder dig.

Med denne kan du indstille forskellige scenarier, sætte timer på dine rullegardiner og genskabe en tidligere indstilling på et øjeblik.

Systemet er utrolig brugervenligt og giver dig stor sikkerhed og komfort. Selv når du ikke er hjemme.

LÆS MERE

VÆGKONTAKT

Med vægkontakten kan du med et enkelt tryk få gardinet til at rulle op eller ned. Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen.

Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med.

Vægkontakten er god til børneværelset eller andre rum, hvor en fjernbetjening nemt kunne blive væk.

LÆS MERE

 

GRATIS LEVERING

Afsendelse indenfor 10-20 hverdage

5 ÅRS GARANTI

På alle Somfy motorer og tilbehør

3 ÅRS GARANTI

På alle gardinstoffer