Min indkøbskurv

Rullegardiner efter mål

Rullegardiner efter mål

Skab balance mellem lys og skygge med rullegardiner efter mål.

Få liv i dit interiør. Med rullegardiner efter mål skaber du en fortryllende leg med lys og skygge. Det får liv i dit interiør og skaber samtidig harmoni og tryghed i dit hjem.

rolgordijnen op maat

 

 

 

Hvorfor rullegardiner efter mål?

Dine gardiner er mere end bare til pyndt. Udover dekorative formål har gardiner flere funktioner, for eksempel:

  • forbedre nattesøvnen og med mørklægningsgardiner kan du også nemt tage en lur i dagtimerne.
  • beskytte dine møbler mod sollysets skadelige påvirkning.
  • holde temperaturen i dit hjem, både om vinteren og sommeren.

Med gardiner efter mål har du optimal kontrol over disse tre aspekter. Ved hjælp af gardiner efter mål kan du effektivt påvirke indetemperaturen og graden af sollys og varme (eller kulde) du slipper ind. Dine gardiner efter mål passer nemlig præcist og giver dig dermed fuld kontrol over hvordan du ønsker at slippe solens lys og varme ind i dit hjem.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit

Komforten ved elektriske rullegardiner efter mål.

Vores rullegardiner kan du betjene på fire forskellige måder: med en fjernbetjening, en vægkontakt, din smartphone, eller naturligvis håndbetjent.

Fordelene ved elektriske rullegardiner:

Komfort
Indstil udstyret én gang. Alt hvad du tidligere gjorde manuelt flere gange om dagen (rulle gardiner op og ned, tænde og slukke belysning, osv.), sker nu automatisk. Præcis som du ønsker det.

Sikkerhed
Rullegardinerne kan også køre op og ned automatisk i løbet af din ferie. Som om du er hjemme. En sikker og god idé så din bolig ser beboet ud. beboet indtryk.

Energibesparelse
Et hjem der ikke forbruger unødig energi? Der reagerer på skiftende vejrforhold, når du ikke er der? Så kan dine rullegardiner køre ned, når solen kommer frem. Så behøver du ikke at tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem. Det er muligt med Smart Home. Og ikke alene det, mulighederne er mange.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit

Lichtdoorlatende rolgordijnen met raamdecoratie

 

 

 

Altid den perfekte atmosfære

Med vores rullegardiner kan du lege med lys og skygge. På den måde skaber du den perfekte atmosfære i hvert værelse i din bolig. Du kan vælge blandt forskellige slags stof, og hvert stof har sin egen karakter og tekstur. Du kan for eksempel vælge et mørklægningsgardin til soveværelset, så du kan sove i fuldstændig mørke. Eller du kan vælge et semi-transparent rullegardin for at skabe en behagelig atmosfære med blødt lysindfald i stuen og på den måde holde kontakt med verden udenfor.

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Målevejledning til dine rullegardiner efter mål.

Hos Poweredblinds bliver dine rullegardiner fremstillet efter mål. De slutter helt ind til vinduesrammen og holder således al sollyset ude. Vi har sammensat en målevejledning, som hjælper dig med selv at måle op til dine nye rullegardiner og videregive de korrekte mål. Er du i tvivl om dine rullegardiners korrekte mål eller monteringsmåden? Du er altid velkommen til at kontake os for råd og vejledning. Mørklægning af dit vindue virker jo kun, hvis dit rullegardin passer præcist.

witte rolgordijnen

 

 

 

Rullegardiner efter mål er lette at montere

Vores elektriske rullegardiner er meget nemme selv at montere. Når du har valgt elektriske rullegardiner efter mål, har du en usynlig, trådløs motor. Det er ikke nødvendigt at skjule ledninger. Og takket være strømforsyning fra batteriet behøver der ikke at være en stikkontakt i nærheden. Batteriet skal gennemsnitligt kun oplades én gang om året.

witte rolgordijnen

rolgordijn creme

 

 

 

Bestil gratis farveprøver til dine rullegardiner efter mål.

Dine nye rullegardiners farve og struktur er med til at skabe atmosfæren i din bolig. Derfor kan du bestille gratis stofprøver hos Poweredblinds. På den måde kan du i fred og ro derhjemme bedømme hvilken farve og kvalitet, der er perfekt for dig og dit hjem.

Rullegardiner efter mål er en investering, som du kan nyde i mange år. Det er derfor også vigtigt at foretage et valg, som du er tilfreds med på alle tidspunkter af døgnet. Derfor råder vi dig til at tage farveprøverne frem på forskellige tidspunkter af dagen. På den måde får du et godt indtryk af stoffets egenskaber under forskellige omstændigheder. Fra solen er på sit højeste punkt til skumringen om aftenen.

ecoluxury

 

 

 

Bæredygtige gardiner – Ecoluxury

Mange af vores tekstiler fremstilles af genanvendelige PET-flasker. Men det er ikke det eneste hvormed vi udmærker os. I vores produktionsproces stræber vi også efter 30 % mindre miljøpåvirkning. På den måde kan vi gøre en forskel.

ecoluxury
Fjernbetjeningen.

Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere duo rullegardiner i dit hjem. Den usynlige motor i duo rullegardinet kan meget enkelt kobles til fjernbetjeningen.

Smart app.

Vores app gør betjeningen af dine duo rullegardiner meget let. Du kan betjene alle dine gardiner fra din smartphone. Hvor du end er. Du kan også programmere dagligt tilbagevendende funktioner. Så som at køre op om morgenen og køre ned igen om aftenen. Helt automatisk.

Vægbetjening

Via vores vægkontakt kan du køre dine duo rullegardiner op og ned. Vores trådløse vægbetjening fungerer med batterier. Du kan altså fastgøre den hvor du vil på væggen.

Håndbetjening.

Du kan selvfølgelig også vælge et ikke elektrisk rullegardin, som du kører op og ned med snoretræk.