Min indkøbskurv

RULLEGARDINER - GRÅ

GRÅ RULLEGARDINER

GRÅ RULLEGARDINER TIL ET NORDISK HJEM

Dit hjem skal være indbydende og rart at opholde sig i. Det rette lys og den mest optimale afskærmning spiller ofte en stor rolle i dette. Med rullegardiner i grå nuancer får du et produkt, der blender naturligt ind og samtidig skaber en varm stemning. Alle vores modeller er motoriserede, så du altid kan lukke lyset ind eller holde det ude, når det passer dig. I vores udvalg af grå rullegardiner finder du flere nuancer af grå gardiner, og du kan også vælge at få dit grå rullegardin med mørklægnings egenskaber. Således kan du mørklægge dit soveværelse eller din stue. Det kan være ideelt, når du vil sove længe, eller undgå at farven på dine møbler falmer pga. solens stråler.
mørklægningsgardin i soveværelse

Gardinstof af høj kvalitet med 3 års garanti

Hos Powered Blinds tilbyder vi et sortiment med et stort udvalg af lækre grå rullegardiner. Der er alt fra dark grey, classic grey og til New York metal, for blot at nævne nogle af de smukke grå nuancer. Hvis du ikke er helt sikker, på hvilken du skal vælge, kan du altid bestille vores gratis stofprøver. På den måde kan du se nærmere på stoffets struktur og sammenligne de forskellige farver og nuancer. Vi tilbyder udelukkende gardinstoffer er af høj kvalitet i vores sortiment, som alle har en udvidet garanti på 3 år

Bestil gratis farve- og kvalitetsprøver

Elektriske gardiner – Nemme at installere og betjene!

Vores smarte grå rullegardiner har alle en indbygget Somfy motor. Når du køber vores gardiner betyder det at du får et elektrisk rullegardin med batterimotor og dermed et gardin uden synlige ledninger. Gardinerne er nemme at installere og uden behov for el-arbejde. Med vores gardiner følger  altid en sikker og stabil drift med en udvidet garanti på 5 år på alle Somfy motorer og tilbehør hertil.

Men hvorfor skal du egentlig vælge et af vores motoriserede gardiner? Nogle af fordelene ved at vælge et elektrisk gardin er:

  • Du kan styre dine gardiner med vægkontakt, fjernbetjening, eller app.
  • Du kan styre dine gardiner med timerfunktioner
  • Du har mulighed for at styre dine gardiner enkeltvis eller samlet
  • Du kan indstille smarte scenarier for alle gardiner, belysning mv. i dit hjem
  • Du kan styre dine gardiner uanset hvor du befinder dig i verden
  • Du kan stemmestyre dine gardiner

Vores smarte rullegardiner efter mål giver dig derfor mulighed for at få mere komfort og ekstra sikkerhed i din hverdag.

LÆS MERE OM STYRINGSMULIGHEDER

Wit rolgordijn lichtdoorlaternd

Drømmer du om smarte grå rullegardiner?

Skal dine nye gardiner være nemme at styre og have en lang levetid? Så kan vi anbefale dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af elektriske rullegardiner, der alle leveres i et utal af farver og kvaliteter. Du finder lige den grå nuance, som passer til netop din indretning.

På alle modeller får du en indbygget motor, der tager styringen af dine gardiner til et helt nyt niveau – enten med vægkontakt, fjernbetjening, app styring, eller forbindelse til dit eget smart home system – velkommen til en verden af innovative og intelligente gardiner!

SE UDVALG

Din komfort er altid i højsæde hos os!

Det giver dig stor komfort at investere i et elektrisk gardin!

Du undgår f.eks. at skulle gå ind fra terrassen, når du vil rulle dine gardiner ned over middag, hvor solen står højest på himlen. Du kan indstille dine gardiner til at rulle ned flere timer, inden du går i seng, så dit soveværelse bliver kølet ned.

Vælger du app styring, kan du styre gardinerne uanset hvor du befinder dig i verden og endda vælge forskellige scenarier til styring af dine gardiner alt efter dit humør og om du er ude eller hjemme.

 

 

FJERNBETJENING

Du kan eksempelvis vælge mellem Somfy Situo 1 eller 5 og med ét klik kan du indstille dine gardiner til din foretrukne position.

Situo 1 styrer et produkt, eller en gruppe af produkter. Situo 5 giver dig mulighed for at styre op til 5 produkter eller produktgrupper.

Det betyder at du kan styre rullegardinerne i f.eks.  køkkenet, stuen og soveværelset fra samme betjening.

SE UDVALG

APP-STYRING

App styring med Somfy Connexoon RTS er en nem og innovativ løsning, der giver dig mulighed for at stsyre dine gardiner direkte fra din smartphone uanset hvor du befinder dig.

Med denne kan du indstille forskellige scenarier, sætte timer på dine rullegardiner og genskabe en tidligere indstilling på et øjeblik.

Systemet er utrolig brugervenligt og giver dig stor sikkerhed og komfort. Selv når du ikke er hjemme.

LÆS MERE

VÆGKONTAKT

Med vægkontakten kan du med et enkelt tryk få gardinet til at rulle op eller ned. Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen.

Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med.

Vægkontakten er god til børneværelset eller andre rum, hvor en fjernbetjening nemt kunne blive væk.

LÆS MERE