Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

RULLEGARDINER - GRÅ

GRÅ RULLEGARDINER TIL ET NORDISK HJEM
GRÅ RULLEGARDINER
Dit hjem skal være indbydende og rart at opholde sig i. Det rette lys og den mest optimale afskærmning spiller ofte en stor rolle i dette. Med rullegardiner i grå nuancer får du et produkt, der blender naturligt ind og samtidig skaber en varm stemning. Alle vores modeller er motoriserede, så du altid kan lukke lyset ind eller holde det ude, når det passer dig. I vores udvalg af grå rullegardiner finder du flere nuancer af grå gardiner, og du kan også vælge at få dit grå rullegardin med mørklægnings egenskaber. Således kan du mørklægge dit soveværelse eller din stue. Det kan være ideelt, når du vil sove længe, eller undgå at farven på dine møbler falmer pga. solens stråler.

Gardinstof af høj kvalitet med 3 års garanti

Hos Powered Blinds tilbyder vi et sortiment med et stort udvalg af lækre grå rullegardiner. Der er alt fra dark grey, classic grey og til New York metal, for blot at nævne nogle af de smukke grå nuancer. Hvis du ikke er helt sikker, på hvilken du skal vælge, kan du altid bestille vores gratis stofprøver. På den måde kan du se nærmere på stoffets struktur og sammenligne de forskellige farver og nuancer. Vi tilbyder udelukkende gardinstoffer er af høj kvalitet i vores sortiment, som alle har en udvidet garanti på 3 år

Bestil gratis farve- og kvalitetsprøver

Elektriske gardiner – Nemme at installere og betjene!

Vores smarte grå rullegardiner har alle en indbygget Somfy motor. Når du køber vores gardiner betyder det at du får et elektrisk rullegardin med batterimotor og dermed et gardin uden synlige ledninger. Gardinerne er nemme at installere og uden behov for el-arbejde. Med vores gardiner følger  altid en sikker og stabil drift med en udvidet garanti på 5 år på alle Somfy motorer og tilbehør hertil.

Men hvorfor skal du egentlig vælge et af vores motoriserede gardiner? Nogle af fordelene ved at vælge et elektrisk gardin er:

 • Du kan styre dine gardiner med vægkontakt, fjernbetjening, eller app.
 • Du kan styre dine gardiner med timerfunktioner
 • Du har mulighed for at styre dine gardiner enkeltvis eller samlet
 • Du kan indstille smarte scenarier for alle gardiner, belysning mv. i dit hjem
 • Du kan styre dine gardiner uanset hvor du befinder dig i verden
 • Du kan stemmestyre dine gardiner

Vores smarte rullegardiner efter mål giver dig derfor mulighed for at få mere komfort og ekstra sikkerhed i din hverdag.

LÆS MERE OM STYRINGSMULIGHEDER

Drømmer du om smarte grå rullegardiner?

Skal dine nye gardiner være nemme at styre og have en lang levetid? Så kan vi anbefale dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af elektriske rullegardiner, der alle leveres i et utal af farver og kvaliteter. Du finder lige den grå nuance, som passer til netop din indretning.

På alle modeller får du en indbygget motor, der tager styringen af dine gardiner til et helt nyt niveau – enten med vægkontakt, fjernbetjening, app styring, eller forbindelse til dit eget smart home system – velkommen til en verden af innovative og intelligente gardiner!

SE UDVALG

 

Drømmer du om smarte grå rullegardiner?

Skal dine nye gardiner være nemme at styre og have en lang levetid? Så kan vi anbefale dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af elektriske rullegardiner, der alle leveres i et utal af farver og kvaliteter. Du finder lige den grå nuance, som passer til netop din indretning.

På alle modeller får du en indbygget motor, der tager styringen af dine gardiner til et helt nyt niveau – enten med vægkontakt, fjernbetjening, app styring, eller forbindelse til dit eget smart home system – velkommen til en verden af innovative og intelligente gardiner!

SE UDVALG

 

FJERNBETJENING

Du kan eksempelvis vælge mellem Somfy Situo 1 eller 5 og med ét klik kan du indstille dine gardiner til din foretrukne position.

Situo 1 styrer et produkt, eller en gruppe af produkter. Situo 5 giver dig mulighed for at styre op til 5 produkter eller produktgrupper.

Det betyder at du kan styre rullegardinerne i f.eks.  køkkenet, stuen og soveværelset fra samme betjening.

SE UDVALG

APP-STYRING

App styring med Somfy Connexoon RTS er en nem og innovativ løsning, der giver dig mulighed for at stsyre dine gardiner direkte fra din smartphone uanset hvor du befinder dig.

Med denne kan du indstille forskellige scenarier, sætte timer på dine rullegardiner og genskabe en tidligere indstilling på et øjeblik.

Systemet er utrolig brugervenligt og giver dig stor sikkerhed og komfort. Selv når du ikke er hjemme.

LÆS MERE

VÆGKONTAKT

Med vægkontakten kan du med et enkelt tryk få gardinet til at rulle op eller ned. Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen.

Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med.

Vægkontakten er god til børneværelset eller andre rum, hvor en fjernbetjening nemt kunne blive væk.

LÆS MERE

 

GRATIS LEVERING

Afsendelse indenfor 10-20 hverdage

5 ÅRS GARANTI

På alle Somfy motorer og tilbehør

3 ÅRS GARANTI

På alle gardinstoffer