Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

RULLEGARDINER – GRØNNE

SKAB ET RUM MED RO & BALANCE
GRØNNE RULLEGARDINER
Er du klar til at invitere nye farver ind i dit hjem? Vil du skabe liv i kontormiljøet? Introducere farver i det ellers så hvide køkken? Eller gennemføre farvetemaet på børneværelset? Vi har mange rullegardiner i grøn, med forskellige strukturer og fine nuancer. Grønne rullegardiner er den perfekte måde at få farver ind i rummet på en enkelt og smagfuld måde. I vores sortiment finder du alt fra sart grønlig Morning Mist til varm og dyb Berlin Pesto - eller hvad med pastel grøn Berlin Green. Hos Powered Blinds er der en farve for enhver smag. Er du usikker på farven, eller vil du gerne se strukturen på dine nye rullegardiner inden du køber? Så kan du altid bestille gratis stofprøver. På den måde får du en bedre fornemmelse for stoffets struktur og lysgennemtrængning - du kan sammenligne forskellige farver, samt se hvordan de passer ind i din indretning.

Smarte gardiner til boligen

Powered Blinds tilbyder elektriske grønne rullegardiner, der har mange innovative funktioner. Du får altid:

 • Indbygget batteridrevet Somfy motor
 • Mulighed for valg af fjernbetjeninger eller vægkontakt
 • Mulighed for app styring eller forbindelse til eget smart home system

Motoren på gardinet er batteridrevet og du slipper derfor for at lave installation af strømforsyning til dine elektriske gardiner. Vores batteridrevne løsninger gør gardinet både funktionelt og pænt at se på.

Drømmer du om fuld innovation, så skal du vælge app styring.

På den måde kan du indstille forskellige scenerier f.eks. “hjemmescenarie”, “udescenarie”, “dagsscenarie” osv. App styring giver dig også mulighed for at styre dine gardiner uanset hvor du befinder dig i verden.

Vil du gerne stemmestyre dine gardiner – det er selvfølgelig også en mulighed med rullegardiner fra Powered Blinds

Forny med grønne rullegardiner

Tænker du på at live hjemmet op med nogle nye lækre farver? Vi fører et bredt sortiment af grønne rullegardiner og tilbyder forskellige kvaliteter, samt nuancer.

Alle rullegardiner skræddersyes altid i de bedste materialer og efter dine ønsker til mål og specifikationer. Se vores udvalg og find inspiration til din indretning.

Se udvalg af grønne rullegardiner

Rullegardiner med garanti

Søger du grønne rullegardiner i høj kvalitet? Hos os får du altid kvalitet for pengene!

Vi giver udvidet garanti, så du kan føle dig tryg når du handler hos Powered Blinds, med 3 års garanti på alle gardinstoffer og 5 års garanti på alle motorer samt tilbehør. 

Gardinerne er fremstillet i 100 % polyester, med en struktur, der minder om linned. Det giver dig et gardin med høj holbarhed i eksklusivt look, som samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde.

SE UDVALG & BESTIL GRATIS STOFPRØVER

Rullegardiner med garanti

Søger du grønne rullegardiner i høj kvalitet? Hos os får du altid kvalitet for pengene!

Vi giver udvidet garanti, så du kan føle dig tryg når du handler hos Powered Blinds, med 3 års garanti på alle gardinstoffer og 5 års garanti på alle motorer samt tilbehør. 

Gardinerne er fremstillet i 100 % polyester, med en struktur, der minder om linned. Det giver dig et gardin med høj holbarhed i eksklusivt look, som samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde.

SE UDVALG & BESTIL GRATIS STOFPRØVER

Få stor komfort med vores kvalitetsgardiner

Drømmer du om grønne rullegardiner i høj kvalitet?

Alle vores produkter er af høj kvalitet og tilpasset til netop dine behov og størrelsen på dit vindue. Vores udvalg passer til alt fra køkken, bad, stue, køkken eller kontoret i dit private hjem.

Elektriske gardiner har en levetid der rækker langt ud over almindelige rullegardiner og du får derfor altid 3 års garanti på vores gardinstoffer, samt 5 års garanti på vores Somfy motor og tilbehør. Når du vælger vores rullegardiner, får du:

 • Altid stort udvalg af kvalitetsstoffer
 • Altid skræddersyede produkter
 • Altid valg af egne mål på gardinerne
 • Altid mulighed for transparent til blackout

Se udvalg

FJERNBETJENING

Med vores fjernbetjeninger kan du styre dine gardiner på afstand. Denne løsning er perfekt til dig, der vil have en komfortabel løsning. Den tillader dig at indstille din favoritfunktion, måske er det halvt nedrullede gardiner?

Med ét klik kan du realisere denne gardinposition, uden så meget som at tænke på at rejse dig fra sofaen.

LÆS MERE

APP STYRING

Med app styringen kan du betjene alle gardinerne fra én enhed og rulle dem ned, efter du har sat dig ud i bilen, eller er ankommet på jobbt.

Du kan også med ét klik slå din timer til, så du er sikker på, at de rulles ned til aften. Og med ét klik i din app kan du eksempelvis også rulle gardinerne op i hele boligen uanset hvor du befinder dig i verden.

LÆS MERE

VÆGKONTAKT

Vælger du dine grønne gardiner med vægkontakt, får du en smart løsning, der er ideel til hele boligen og specielt til børneværelset. Hverken du eller børnene ender med at få fjernbetjeningen væk.

Designet på kontakten er enkelt og passer ind i alle miljøer. Det kræver kun ét enkelt klik at rulle gardinerne op eller ned.

LÆS MERE

GRATIS LEVERING

Afsendelse indenfor 10-20 hverdage

5 ÅRS GARANTI

På alle Somfy motorer og tilbehør

3 ÅRS GARANTI

På alle gardinstoffer