Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

RULLEGARDINER - HVIDE

SKAB ET ENKELT & ELEGANT UDTRYK
HVIDE RULLEGARDINER
Ethvert hjem har brug for smukke gardiner, til at skabe rammerne for interiør og indretningsstil. Vil du gerne holde stilen enkel og elegant, eller simpel og nordisk? Så er farven hvid ideel. Vælger du hvide gardiner er det nemlig let at have møbler i andre farver i rummet. Søger du de helt perfekte hvide rullegardiner efter mål? Vi skræddersyer alle vores gardiner, så de passer til dine nøjagtige mål. I vores udvalg af hvide gardinstoffer finder du både rulle- og plisségardiner med elektrisk styring. Selvom du har besluttet dig for et hvidt gardin, finder du flere nuancer i vores sortiment. Du kan både få den hvide udgave i Classic offwhite, Tendence snow, Classic antique white eller New York gardenia. Vælg mellem mørklægnings gardin (blackout) eller et lystransmitterende gardin (dimout), alt efter hvilket rum du indretter. Vi anbefaler altid at du bestiller vores gratis stofprøver, på den måde kan du få en reel fornemmelse for farven og stoffets struktur - i dit eget hjem.

Mørklægning

Skab din helt egen stil med vores elegante mørklægnings rullegardiner (blackout). Se det store udvalg af stilfulde nuancer, mønstre og kvaliteter. Mørklægnings gardiner er det idelle valg hvis du ønsker at blokere al lys ude og samtidig holde en behagelig temperatur i rummet.

Find inspiration bland de mange lækre hvide nuancer

Lystransmitterende

Skab stemning og hold samtidig nysgerrige blikke ude med lystransmitterende rullegardiner. Vi tilbyder et stort udvalg af lystransmitterende rullegardiner i sheer og dimout kvaliteter. Bestil gratis farve- og kvalitets prøve, så du kan vælge præcis den nuance og lystransperans, der passer til din indretning.

Bestil gratis farve- og kvalitetsprøver

Høj kvalitet

Søger du hvide rullegardiner i høj kvalitet? Hos os får du altid kvalitet for pengene. Gardinerne er fremstillet i 100 % polyester, med en struktur, der minder om linned. Det giver dig et gardin med høj holbarhed i eksklusivt look, som samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde. Det hvide rullegardin passer perfekt til alle rum i dit hjem – soveværelse, køkken, stue eller kontor. Her skaber det et simpelt og elegant udtryk.

SE UDVALG

 

Høj kvalitet

Søger du hvide rullegardiner i høj kvalitet? Hos os får du altid kvalitet for pengene. Gardinerne er fremstillet i 100 % polyester, med en struktur, der minder om linned. Det giver dig et gardin med høj holbarhed i eksklusivt look, som samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde. Det hvide rullegardin passer perfekt til alle rum i dit hjem – soveværelse, køkken, stue eller kontor. Her skaber det et simpelt og elegant udtryk.

SE UDVALG

 

FJERNBETJENING

Med fjernbetjeningen kan du sidde komfortabelt i din sofa og rulle gardinet ned, f.eks. hvis du får solen i øjnene eller lyset skinner i TV skærmen. Vores Somfy Situo fjernbetjening tillader dig styre op til 5 produkter samlet eller hver for sig og er vores mest solgte fjernbetjening. Du kan dog vælge mellem en bred vifte af fjernbetjeningsløsninger til dit Somfy powered gardin.

SE UDVALG

APP-STYRING

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone. Systemet er let at installere og bruge. Med ét klik kan du rulle alle gardiner op. Du kan også lave forskellige scenarier, f.eks. til når du vil have privatliv, til når du er hjemme eller til når du er væk fra hjemmet. Vores Somfy TaHoma lader dig styre op til 200 enheder og det betyder at du kan styre alle dine gardiner, samt andre Smart Home produkter, uanset hvor du befinder dig i verden.

LÆS MERE

VÆGKONTAKT

Med vægkontakten trykker du blot på kontakten for at få gardinet til at rulle op eller ned. Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen. Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med. Vægkontakten er den idelle løsning, hvis du eller dine børn ikke er god til at holde styr på fjernbetjeninger.

LÆS MERE

 

GRATIS LEVERING

Afsendelse indenfor 10-20 hverdage

5 ÅRS GARANTI

På alle Somfy motorer og tilbehør

3 ÅRS GARANTI

På alle gardinstoffer