Min indkøbskurv

Hvide Rullegardiner

Hvide rullegardiner

SKAB ET ENKELT & ELEGANT UDTRYK

Alle hjem har brug for smukke gardiner, til at skabe den rette atmosfære og rammerne for boligens indretningsstil. Vil du gerne holde stilen enkel og elegant, simpel og nordisk? Så er farven hvid altid et godt valg. Er du på udkig efter de helt perfekte hvide rullegardiner efter mål? Så er du landet det rette sted, vi skræddersyer alle vores gardiner, så de passer til dine nøjagtige mål og ønsker.

I vores udvalg af hvide rullegardiner finder du både rullegardiner og duo rullegardiner, alle varianter med mulighed for elektrisk styring. Vælg mellem mørklægnings gardiner (blackout) eller et lystransmitterende gardiner (dimout), alt efter hvilket rum du indretter. Du har også mulighed for at vælge stoftype ud fra kriterier som: smudsafvisende, flammehæmmende, gode til vådrum og ikke mindst har vi et stort udvalg af Oeko-Tex certificerede gardiner.

Vi anbefaler altid at du bestiller vores gratis stofprøver, på den måde kan du få en reel fornemmelse for farven og stoffets struktur.

BESTIL GRATIS FARVE- & KVALITETSPRØVER

DAILY TENDER BO

Bestil

UP THERE

Bestil

DAILY TENDER

Bestil

Mørklægning.

Skab din helt egen stil med vores elegante mørklægnings rullegardiner (blackout). Se det store udvalg af stilfulde nuancer, mønstre og kvaliteter. Mørklægnings gardiner er det idelle valg hvis du ønsker at blokere al lys ude og samtidig holde en behagelig temperatur i rummet.

Find inspiration blandt de mange lækre hvide nuancer

SE UDVALG AF MØRKLÆGNINGS RULLEGARDINER

 

Hvid rullegardin gennemskinnelig soveværelse
Wit rolgordijn lichtdoorlaternd

Lystransmitterende.

Skab stemning og hold samtidig nysgerrige blikke ude med lystransmitterende rullegardiner. Vi tilbyder et stort udvalg af lystransmitterende rullegardiner og du vælger selv om de skal være elektriske eller manuelt styret. Bestil gratis farve- og kvalitets prøver, så du kan vælge præcis den nuance og lystransperans, der passer til din indretning.

SE UDVALG AF SEMI TRANSPARENTE RULLEGARDINER

 

Høj kvalitet.

Søger du hvide rullegardiner i høj kvalitet? Hos Powered Blinds er alle vores garadiner skabt af kvalitetsstof og markedets bedste gardinmotorer. Vores gardiner er produceret af bæredygtige tekstiler med fokus på design og funktionalitet. Det hvide rullegardin passer perfekt til alle rum i dit hjem – soveværelse, køkken, stue eller kontor. Her skaber det et simpelt og elegant udtryk.

TEKSTILER MED EN HISTORIE

Elektrisk rullegardin Melbourne hvid

Rullegardiner i hvide nuancer med fjernbetjening eller app-styring

Elsker du elektronik, der gør livet nemmere? Ting der kan styres gennem en app? Uden at du skal bevæge dig?
Betjeningsmuligheder.

Fjernbetjening.

Med fjernbetjeningen kan du sidde komfortabelt i din sofa og rulle gardinet ned, f.eks. hvis du får solen i øjnene eller lyset skinner i TV skærmen. Vores Somfy Situo fjernbetjening tillader dig styre op til 5 produkter samlet eller hver for sig og er vores mest solgte fjernbetjening. Du kan dog vælge mellem en bred vifte af fjernbetjeningsløsninger til dit Somfy powered gardin.

Se udvalg fjernbetjeninger

Fjernbetjening
Betjeningsmuligheder.

Smart app.

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone. Systemet er let at installere og bruge. Med ét klik kan du rulle alle gardiner op. Du kan også lave forskellige scenarier, f.eks. til når du vil have privatliv, til når du er hjemme eller til når du er væk fra hjemmet. Vores Somfy TaHoma lader dig styre op til 200 enheder og det betyder at du kan styre alle dine gardiner, samt andre Smart Home produkter, uanset hvor du befinder dig i verden.

Læs om TaHoma switch

App-somfy-rullegardin
Betjeningsmuligheder.

Trådløs vægkontakt

Med vægkontakten trykker du blot på kontakten for at få gardinet til at rulle op eller ned. Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen. Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med. Vægkontakten er den idelle løsning, hvis du eller dine børn ikke er god til at holde styr på fjernbetjeninger.

Læs mere om vægkontakten

Vægkontakt
Betjeningsmuligheder.

Manuel betjening.
Selvfølgelig kan du også vælge et ikke-elektrisk rullegardin, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.

Manuel betjening