Min indkøbskurv

Rullegardiner nedkøler dit hjem i sommervarmen

HAR DIN BOLIG DET OPTIMALE INDEKLIMA?

Bliver din bolig alt for varm om sommeren? Rigtig mange oplever at solens stråler overopheder boligen om sommeren og resultatet er et dårligt indeklima med temperaturer der lang overstiger det anbefalede. Oplever du samme problem, så kan vi varmt anbefale dig at vælge motoriserede rullegardiner med varmereflekterende bagside. Læs mere om vores unikke varmereflekterende rullegardiner nedenfor og se udvalg af farver.

SE UDVALG AF VARMEREFLEKTERENDE RULLEGARDINER

Oekotex rullegardiner med varmereflekterende bagside nedkøler boligen om sommeren billede af køkken

UP THERE

Varmereflekterende rullegardiner holder din bolig nedkølet og giver et godt indeklima, også om sommeren.

Det varmereflekternede rullegardin UP THERE fungerer som et varmespejl, der reflekterer solens stråler og holder varmen ude af din bolig. Et almindeligt mørklægningsrullegardin absoberer en del af solens varme og kan derfor ikke på samme måde holde soveværelse, eller andre rum, nedkølet.

Det unikke varmereflekterende rullegardin UP THERE, med sølvcoating på bagsiden, reflekterer op til 80% af solens stråler og holder dermed rummet tempereret, også på en varm sommerdag.

Se udvalg og bestil gratis stofprøver

SWEET DREAMS

Mange børn har svært ved at falde i søvn og har en urolig nattesøvn – ofte skyldes det at indeklimaet ikke er optimalt. Det er videnskabelig bevist at alt for meget lys i barnets værelse, er en af de helt store kilder til søvnløshed og dårlig afbrudt søvn. Faktisk er det vigtigt at dit barn sover så mørkt som overhovedet muligt, og samtidig i et rum, der er max. 22 grader varmt og gerne koldere. Med mørklægningsgardin har du mulighed for at mørklægge barnets værelse og i dagtimerne blokere op til 80% af solens varme stråler så indeklimaet bevares optimalt.

BESTIL GRATIS FARVE- & KVALITETSPRØVER

gardiner til børneværelse
styring af gardiner via. app

Automatiser dine rullegardiner

Få endnu bedre indeklima i din bolig ved at automatisere dine rullegardiner. Uanset om du har små eller store vinduer i din bolig, vil solens varme stråler opvarme din bolig og du kan derfor med stor fordel programmere dine gardiner til at køre ned når solen skinner og forbedre indeklima, samt temperatur i boligen betragteligt.

Somfy TaHoma switch er løsningen, der giver der mulighed for at automatisere dine gardiner og en lang række andre smart produkter i dit hjem. App-styringen giver dig mulighed for at styre dine rullegardiner uanset hvor du befinder dig i verden, indstille timerfunktioner og opsætte scenarier, hvor du kan styre flere smart produkter samtidig.

 

Oplev TaHoma switch