Min indkøbskurv

Neutrale Rullegardiner

Neutrale rullegardiner

NEUTRALE RULLEGARDINER

SKAB ET ENKELT & ELEGANT UDTRYK

 

Er du på udkig efter gardiner der ikke stjæler udsigten? Ønsker du at bevare det gode lysindfald og samtidig bevare det gode indeklima? Så er rullegardiner i neutrale farver et rigtig godt valg. Hos Powered Blinds finder du mange rullegardiner i smukke neutral farver. Vi samarbejder med nogle af markeds bedste tekstil leverandører, så vi altid kan tilbyde dig et stort udvalg af vores gardinstoffer i utrolig mange flotte farver og fine nuancer – med eller uden mørklægningseffekt. Gå på opdagelse i vores udvalg, der er helt sikkert en farve, der matcher netop dine ønsker!

SE UDVALG AF NEUTRALE RULLEGARDINER

OEKO-TEX ®

En stor del af vores rullegardin stoffer er OEKO-TEX ® standard 100 certificeret, hvilket betyder at de overholder meget strenge grænseværdier for indholdet af skadelig kemi. Vil du sikre at dit hjem er fri for potentielt skadelig kemi er det altid en god idé at kigge efter netop denne mærkning.

Se udvalg af OEKO-TEX rullegardiner

Rullegardin soveværelse

Nem installation

Vi skræddersyer dine neutrale rullegardiner efter præcis de mål du ønsker. Hos os kan du derfor altid shoppe nye gardiner til ethvert, lille som stort vindue, eller til et kæmpe vinduesparti. Vi leverer altid dine nye produkter hurtigt og leverer dem hjem til dig, klar til at installere. Følg blot vores guide for nem installation og du er hurtigt klar til at nyde dine nye smarte rullegardiner fra sofaen.

Wit rolgordijn lichtdoorlaternd

Høj kvalitet

Søger du neutrale rullegardiner i høj kvalitet? Hos os får du altid kvalitet for pengene!

Vi giver udvidet garanti, så du kan føle dig tryg når du handler hos Powered Blinds, med 3 års garanti på alle gardinstoffer og 5 års garanti på alle motorer.

Gardinerne er fremstillet i 100 % polyester, med en struktur, der minder om linned. Det giver dig et gardin med høj holbarhed i eksklusivt look, som samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde.

En stor del af vores rullegardin stoffer har certificeringen OEKO-TEX® standard 100,  din sikkerhed for at meget strenge krav til grænseværdierne for indholdet af skadelig kemi overholdes.

BESTIL GRATIS STOFPRØVER

Fungerer perfekt i dit Smart Home

Automatisk styring af dine elektriske rullegardiner og nem app-styring, er et must i nutidens bolig. Indstil automatisk styring der passer ind i dine daglige rutiner og optimerer energiforbruget i din bolig. Vi tilbyder elektriske, neutrale rullegardiner til dit Smart Home, der gør livet nemmere og mere enkelt for dig. Alle vores gardiner er udstyret med markedets mest pålidelige motorer fra Somfy. Alle motorer er batteridrevet og det betyder, at du undgår at have ledninger hængende fremme. Ønsker du optimalt indklima er elektriske gardiner med smart automatisering med TaHoma vejen frem.

SMART LIVING

Er du klar til en nem, smart og komfortable livsstil? TaHoma® er din Smart Home hub, der forbinder dig med dit hjem. Hjertet i dit Smart Home, der gør dit liv nemmere,mere komfortabelt og skaber tryghed for dig og din familie. Samtidig er det den perfekte klimavenlige løsning der giver dig mulighed for at styre ikke alene dine elektriske gardiner, men en lang række andre produkter fra Somfy, Danfoss, Velux, Sonos, Philips Hue, for blot at nævne nogle.

KOM GODT I GANG

APP-STYRING

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone, uanset om du befinder dig på terassen, i sofaen, eller på den anden side af verden. Systemet er let at installere og bruge.

Med ét enkelt klik kan du rulle alle gardiner op samtidig – Du kan også indstille dem til forskellige scenarier; at de skal være lukkede, når du er hjemme og åbne når du er ude – eller omvendt! Skal det være endnu mere smart, så kan du også købe sensorer, der f.eks. ruller gardinerne ned, når der bliver for varmt i rummet.

LÆS MERE

STEMMESTYRING

Lyder det som en drøm at stemmestyre dine gardiner? Det er faktisk ikke alene muligt at stemmesstyre dine gardiner, men også en lang række andre produkter i dit hjem. Læs med og få en komplet guide til stemmestyring af dine gardiner og andre smart produkter i dit hjem. Det er let at kontrollere elektriske gardiner med Google Assistent!

LÆS MERE