Min indkøbskurv

Rullegardiner - Sorte

SORTE RULLEGARDINER

SKAB ET RUM MED KARAKTER

Boligens gardiner er ikke bare med til at skabe et flot udtryk i rummet. De har også flere funktioner. Det er alt fra at skabe privatliv og mørklægge rummet til at skåne møblerne for solens stråler. Rullegardiner i sort er et oplagt valg hvis du ønsker at skabe et enkelt udtryk men samtidig give karakter til din indretning. De sorte gardiner bruges ofte i rum som køkkenalrum og boligens værelser, men den seneste trend er også at bruge de sorte rullegardiner i stuen.

 

Sorte rullegardiner

OEKO-TEX ®

En stor del af vores rullegardin stoffer er OEKO-TEX ® standard 100 certificeret, hvilket betyder at de overholder meget strenge grænseværdier for indholdet af skadelig kemi. Vil du sikre at dit hjem er fri for potentielt skadelig kemi er det altid en god idé at kigge efter netop denne mærkning.

Gardiner efter mål: skræddersyet til dig

 

Når du shopper nye gardiner hos os, skræddersyer vi dem altid til dig. Det vil sige, at du vælger farven, størrelsen og de funktioner du vil have med i købet. Er du usikker på hvordan du måler op til dine nye gardiner så de passer perfekt? Ingen grund til bekymring – vi har vejledninger her på hjemmesiden, der guider dig hele vejen. Så er du sikret, at dit nye rullegardin passer perfekt til dit vindue!

 

 

mørklægningsgardin i soveværelse
elektrisch rolgordijn

BESTIL GRATIS STOFPRØVER

Inspiration til stofvalg:

Sort er ikke bare sort og det kan være svært at vælge den den helt rigtige farve og kvalitet. Valget afhænger meget af dit rum og dine møbler. Sorte rullegardiner passer til mange hjem og er i dag et populært valg da mange vælger at bygge huse med antracitgrå/sorte karme.

For nogle fungerer stilen superb i soveværelset, eller på badeværelset. For andre passer stilen perfekt til kontor eller stue og fungerer endda virkelig godt sammen med et lyst interiør. Vores sorte gardinstoffer skaber enkelhed, ro og elegante toner i rummet og kan samtidig give kant til indretningen.

Har du svært ved at se forskellen på farverne? Så kan du hurtigt og let bestille vores stofprøver. På den måde får du en bedre fornemmelse af stoffet og farven.

 

Kvalitetsrullegardiner

Hos Poweredblinds finder du et stort udvalg af sorte rullegardiner i høj kvalitet. Vi har ikke bare én sort nuance, men faktisk op til flere. Du kan få de sorte gardiner med en funktionel blackout effekt, der mørklægger dit rum, eller vælge vores dimout kvalitet hvis du ikke ønsker at blokere alt lys ude.

 

 

Sorte rullegardiner transparente
TaHoma-Google-Home

SMART HOME

Vores elektriske modeller giver dig nemlig fuldstændig kontrol over dine gardiner. De har alle en indbygget og batteridrevet Somfy motor. Hvilket gør, at du ikke behøver at have en ledning hængende. Du kan få vores elektriske gardiner med enten vægkontakt, fjernbetjening eller app styring. Det er op til dig! Du får blandt andet smarte funktioner som timerstyring og scenarieindstilling. Og kan du komme i tanke om noget bedre, end at styre dine gardiner fra sofaen eller terrassen?

 

Betjeningsmuligheder.

Fjernbetjening.

Med fjernbetjeningen kan du sidde komfortabelt i din sofa og rulle gardinet ned, f.eks. hvis du får solen i øjnene eller lyset skinner i TV skærmen. Vores Somfy Situo fjernbetjening tillader dig styre op til 5 produkter samlet eller hver for sig og er vores mest solgte fjernbetjening. Du kan dog vælge mellem en bred vifte af fjernbetjeningsløsninger til dit Somfy powered gardin.

Se udvalg fjernbetjeninger

Betjeningsmuligheder.

Smart Home.

Er du klar til en nem, smart og komfortable livsstil?

TaHoma® er din Smart Home hub, der forbinder dig med dit hjem. Hjertet i dit Smart Home, der gør dit liv nemmere,mere komfortabelt og skaber tryghed for dig og din familie.

Samtidig er det den perfekte klimavenlige løsning der giver dig mulighed for at styre ikke alene dine elektriske gardiner, men en lang række andre produkter fra Somfy, Danfoss, Velux, Sonos, Philips Hue, for blot at nævne nogle.

Kom godt i gang

Betjeningsmuligheder.

App-styring.

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone, uanset om du befinder dig i eller udenfor hjemmet. Systemet er let at installere og bruge.

Med ét enkelt klik kan du rulle alle gardiner op samtidig – eller du kan indstille dem til forskellige scenarier med timerstyret funktion. Skal det være endnu mere smart, så kan du også købe sensorer, der f.eks. ruller gardinerne ned, når der bliver for varmt i rummet.

Læs mere

App-somfy-rullegardin
Betjeningsmuligheder.

Stemmestyring.

Lyder det som en drøm at stemmestyre dine gardiner?

Det er faktisk ikke alene muligt at stemmesstyre dine gardiner, men også en lang række andre produkter i dit hjem.

Læs med og få en komplet guide til stemmestyring af dine gardiner og andre smart produkter i dit hjem.

Det er let at kontrollere elektriske gardiner med Google Assistent!

Læs mere

google-assistant
Betjeningsmuligheder.

Trådløs vægkontakt

Med vægkontakten trykker du blot på kontakten for at få gardinet til at rulle op eller ned. Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen. Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med. Vægkontakten er den idelle løsning, hvis du eller dine børn ikke er god til at holde styr på fjernbetjeninger.

Læs mere om vægkontakten

Betjeningsmuligheder.

Manuel betjening.
Selvfølgelig kan du også vælge et ikke-elektrisk rullegardin, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.

Manuel betjening