Min indkøbskurv

Rullegardiner - Sorte

SORTE RULLEGARDINER

Boligens gardiner er ikke bare med til at skabe et flot udtryk i rummet. De har også flere funktioner. Det er alt fra at skabe privatliv og mørklægge rummet til at skåne møblerne for solens stråler. Rullegardiner i sort er et oplagt valg hvis du ønsker at skabe et enkelt udtryk men samtidig give karakter til din indretning. De sorte gardiner bruges ofte i rum som køkkenalrum og boligens værelser, men den seneste trend er også at bruge de sorte rullegardiner i stuen.

SE UDVALG AF SORTE RULLEGARDINER
OEKO-TEX ®

En stor del af vores rullegardin stoffer er OEKO-TEX ® standard 100 certificeret, hvilket betyder at de overholder meget strenge grænseværdier for indholdet af skadelig kemi. Vil du sikre at dit hjem er fri for potentielt skadelig kemi er det altid en god idé at kigge efter netop denne mærkning.

Gardiner defter mål: skræddersyet til dig

 

Når du shopper nye gardiner hos os, skræddersyer vi dem altid til dig. Det vil sige, at du vælger farven, størrelsen og de funktioner du vil have med i købet. Er du usikker på hvordan du måler op til dine nye gardiner så de passer perfekt? Ingen grund til bekymring – vi har vejledninger her på hjemmesiden, der guider dig hele vejen. Så er du sikret, at dit nye rullegardin passer perfekt til dit vindue!

 

mørklægningsgardin i soveværelse
elektrisch rolgordijn

BESTIL GRATIS STOFPRØVER

Inspiration til stofvalg:

Sort er ikke bare sort og det kan være svært at vælge den den helt rigtige farve og kvalitet. Valget afhænger meget af dit rum og dine møbler. Sorte rullegardiner passer til mange hjem og er i dag et populært valg da mange vælger at bygge huse med antracitgrå/sorte karme.

For nogle fungerer stilen superb i soveværelset, eller på badeværelset. For andre passer stilen perfekt til kontor eller stue og fungerer endda virkelig godt sammen med et lyst interiør. Vores sorte gardinstoffer skaber enkelhed, ro og elegante toner i rummet og kan samtidig give kant til indretningen.

Har du svært ved at se forskellen på farverne? Så kan du hurtigt og let bestille vores stofprøver. På den måde får du en bedre fornemmelse af stoffet og farven.

SE UDVALG & BESTIL GRATIS STOFPRØVER

Kvalitetsrullegardiner

Hos Powered Blinds finder du et stort udvalg af sorte rullegardiner i høj kvalitet. Vi har ikke bare én sort nuance, men faktisk op til flere. Du kan få de sorte gardiner med en funktionel blackout effekt, der mørklægger dit rum, eller vælge vores dimout kvalitet hvis du ikke ønsker at blokere alt lys ude.

Se hele udvalget og bestil gratis farve- og kvalitetsprøver

elektrisk rullegardin Melbourne sort

Somfy Smart Home

Vores elektriske modeller giver dig nemlig fuldstændig kontrol over dine gardiner. De har alle en indbygget og batteridrevet Somfy motor. Hvilket gør, at du ikke behøver at have en ledning hængende. Du kan få vores elektriske gardiner med enten vægkontakt, fjernbetjening eller app styring. Det er op til dig! Du får blandt andet smarte funktioner som timerstyring og scenarieindstilling. Og kan du komme i tanke om noget bedre, end at styre dine gardiner fra sofaen eller terrassen?

SMART LIVING

Er du klar til en nem, smart og komfortable livsstil?

TaHoma® er din Smart Home hub, der forbinder dig med dit hjem. Hjertet i dit Smart Home, der gør dit liv nemmere,mere komfortabelt og skaber tryghed for dig og din familie.

Samtidig er det den perfekte klimavenlige løsning der giver dig mulighed for at styre ikke alene dine elektriske gardiner, men en lang række andre produkter fra Somfy, Danfoss, Velux, Sonos, Philips Hue, for blot at nævne nogle.

KOM GODT I GANG

APP-STYRING

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone, uanset om du befinder dig i eller udenfor hjemmet. Systemet er let at installere og bruge.

Med ét enkelt klik kan du rulle alle gardiner op samtidig – eller du kan indstille dem til forskellige scenarier med timerstyret funktion. Skal det være endnu mere smart, så kan du også købe sensorer, der f.eks. ruller gardinerne ned, når der bliver for varmt i rummet.

LÆS MERE

STEMMESTYRING

Lyder det som en drøm at stemmestyre dine gardiner?

Det er faktisk ikke alene muligt at stemmesstyre dine gardiner, men også en lang række andre produkter i dit hjem.

Læs med og få en komplet guide til stemmestyring af dine gardiner og andre smart produkter i dit hjem.

Det er let at kontrollere elektriske gardiner med Google Assistent!

LÆS MERE