Min indkøbskurv

Rullegardiner til stuen. Trends 2022

TRENDS 2022

Gardiner til stuen og opholdsrum.

Find inspiration til dine nye gardiner og oplev sæsonens trends. Gardiner er mere end nogensinde en vigtig del af boligindretningen. Vi opholder os mere end tidligere i vores private hjem og det stiller krav til den moderne boligs multifunktioner. Vigtigheden af en behagelig atmosfære i hjemmet på alle tidspunkter af døgnet er større end nogensinde før. Det naturlige lys er for alvor kommet i fokus!

Natural lighting.

Naturligt lysindfald og sollys har stor betydning for vores komfort og velvære. Det er videnskabeligt bevist at sollys påvirker vores mentale såvel som fysiske sunhed. Faktisk er det naturlige lys lige så vigtigt for vores sundhed som kost, motion og søvn.

Når du vælger gardiner til din stue og opholdsrum er det derfor vigtigt at tænke på muligheden for at lukke lyset ind i din bolig og samtidig have mulighed for at undgå generende blænding fra solens stråler. Vi kan varmt anbefale vores rullegardiner i semi-transparente tekstiler der giver netop denne mulighed.

Se udvalg af semi-transparente rullegardiner

Soft greys.

Europæiske trendbureauer peger på at lyse og bløde farver, der bidrager til ro og komfort i boligen, vil fylde meget i indretningsbilledet 2022. Primært på de store overflader som vægge, gardiner og møbler. Vi vil se farver som soft greys, soothing sandy and calming earthy tones. Farver der bringer fokus på velvære, afslapning og hygge.

 

Find inspiration til din bolig

 

plisségardiner i huset

Shades of white.

Hvide nuancer. Blide toner. Kombineret med varme toner og materialer fra naturen. Fuld fokus på naturlige farver der skaber ro og giver lys. Vi opholder os mere end nogensinde før i vores private hjem og det giver et øget behov for at skabe en rolig base på alle tidspunkter af døgnet. Se de mange spændende nye tekstiler i hvide nuancer vi netop har lanceret. Bestil gratis farveprøver og oplev de spændende nye hvide rullegardiner. Se og mærk strukturer, lysindfald og farvenuancer.

 

Se udvalg af rullegardiner i hvide nuancer

Komfort. Velvære. Bæredygtighed.

Automatisering af dine gardiner gør livet nemmere. Du får mulighed for at lukke lyset ind præcis når du har brug for det og præcis i den mængde der er optimal for et godt indeklima. På alle tidspunkter af døgnet. Det giver velvære og en høj grad af komfort i din dagligdag. Elektriske gardiner er også det bæredygtige valg. Elektriske gardiner hjælper dig nemlig med at skabe et optimalt indeklima på alle tidspunkter af døgnet og har store  energioptimeringsfordele.

 

Læs mere om automatisering

 

fjernbetjening til gardiner