Min indkøbskurv

Rullegardiner

RULLEGARDINER.

BALANCE MELLEM LYS OG SKYGGE.

Med vores rullegardiner kan du lege med lys og skygge. På den måde skaber du den perfekte atmosfære i alle husets rum. Du kan vælge mellem forskellige typer af stof, der har hver sin karakter og struktur. Du kan f.eks. vælge et mørklægningsstof til soveværelset, der kan blokere for lyset udefra. Til stuen kan du med fordel vælge et semi-transparent gardinstof, som både giver udsyn til naturen og skaber en hyggelig indendørs stemning.

 

elektrische rolgordijnen

FORDELE VED ELEKTRISKE RULLEGARDINER.

Styring af vores elektriske rullegardiner på fire forskellige måder: Med fjernbetjening, vægkontakt, smartphone eller manuelt.

Der er mange fordele ved vores elektriske rullegardiner:

Nemt
Opsæt udstyret én gang. Alt, hvad du hidtil har gjort manuelt op til flere gange om dagen, som f.eks. at åbne og lukke rullegardiner, tænde og slukke lys osv. kan nu udføres automatisk. Præcis som du ønsker det.

Sikkert
Rullegardinerne kan automatisk køre op og ned under din ferie. Du kan programmere dem til forskellige indstillinger i løbet af døgnet, så det ligner, at du er hjemme. Det giver en sikkerhed, når du er væk fra din bolig.

Energiebesparende
Forestil dig, at dit hus ikke bruger unødvendig energi. At dit hjem automatisk reagerer på skiftende vejrforhold, selvom du ikke er hjemme. Med Smart Home er det muligt, at dine rullegardiner automatisk lukker, når solen titter frem. Du behøver heller ikke tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem. Det og meget mere er muligt med en Smart Home løsning fra Poweredblinds.

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

MØRKLÆGNINGSRULLEGARDINER.

Med mørklægningsgardiner kan du styre lys og mørke på en måde, der egner sig perfekt til soveværelset. Det lukker dagslyset fuldstændigt ude, så du roligt kan tage en lur i løbet af dagen i et mørkt soveværelse. Et mørklægningsgardin er også meget velegnet til kontoret, hvor der ofte er behov for at regulere lysindfaldet på computerskærmen i løbet af arbejdsdagen. Alle mørklægningsgardiner fra Poweredblinds er lavet efter mål. Det er vigtigt, hvis du vil mørklægge rummet fuldstændigt. Rullegardiner lavet efter mål sikrer, at de altid passer præcist til dine vinduesrammer.

verduisterende rolgordijnen

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

LYSTRANSMITTERENDE RULLEGARDINER.

Et semi-transparent stof gør det muligt at skabe en følelse af tryghed i et rum – uden at miste forbindelsen til verden udenfor. Stoffet skaber et diffust lys som en refleksion af måneskin. Det giver nok skygge til at beskytte interiøret, og samtidig stor nok gennemsigtighed til, at du bevarer dit udkig. Det semi-transparente gardinstof gør det let at værne om privatlivet.

ecoluxury

 

 

 

ECOLUXURY.

Innovativ bæredygtighed.

Mange af vores tekstiler er lavet af genbrugte PET-flasker. Men vi gør mere end det. Vi tilstræber at gøre vores produktionsproces endnu mere bæredygtig og har allerede reduceret indvirkningen på miljøet med 30%. Sådan gør vi en forskel.

ecoluxury

witte rolgordijnen op maat

 

 

 

SPECIALFREMSTILLEDE RULLEGARDINER

Alle rullegardiner fra Poweredblinds er specialfremstillede. Derfor er det afgørende, at du registrerer mål og dimensioner omhyggeligt og videregiver dem præcist. Det er let at udføre opmålingen selv. Måleprocessen kan variere alt efter produkttype. Find ’Hjælp til opmåling’ på den produktside, som du ønsker at vide mere om.

Betjeningsmuligheder

Fjernbetjening
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere persienner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i rullegardinet med fjernbetjeningen.

Betjeningsmuligheder

Smart app
Vores app gør det meget let at betjene dine rullegardiner. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvorend du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk.

Betjeningsmuligheder

Trådløs vægkontakt
Du kan åbne og lukke dine rullegardiner via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontaktl er batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Betjeningsmuligheder

Manuel betjening
Selvfølgelig kan du også vælge et ikke-elektrisk rullegardin, som du åbner og lukker med klassisk snoretræk.

elektrische rolgordijnen

 

 

 

LETTE AT MONTERE.

Vores rullegardiner er meget nemme at installere selv. Når du vælger elektriske rullegardiner, følger der en usynlig trådløs motor med dit køb. Det skaber et smukt resultat, hvor ingen kabler skal skjules. Takket være batteristrømforsyningen er det ikke nødvendigt at være i nærheden af en stikkontakt. I gennemsnit skal batteriet kun oplades en gang om året.

simply good

 

 

 

SIMPLY GOOD RULLEGARDINER.

Til dig, som ønsker en hurtig og professionel løsning og aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi Simply Good rullegardiner. Simply Good rullegardiner fås i vores fem mest populære farver og i to varianter: Semi transparent og blackout. Rullegardinet leveres altid med en gratis fjernbetjening og med 5 hverdages leveringstid.

simply good

duo rolgordijnen

 

 

 

DUO RULLEGARDINER.

Poweredblinds fremstiller også duo rullegardiner, hvor den ene bane er gennemsigtig og den anden halvgennemsigtig. De to tekstilbaner bevæger sig indbyrdes på en måde, der giver dig mulighed for at finjustere udsigten og samtidig værne om privatlivet. På elegant vis kombinerer duo rullegardinet egenskaberne fra både rullegardinet og persiennen.