Min indkøbskurv

Skab en romantisk atmosfære i dit hjem

Skab en romantisk stemning til valentinsdag.

Skab den ideelle atmosfære.

Drømmer du om en mere romantisk atmosfære i din bolig, smukt lys, bløde puder og hyggelige møbler. Når romantikken skal blomstre, er detaljerne en vigtig brik. Vigtigt er selvfølgelig det rigtige selskab. Ud over selskabet kan god musik, bløde puder, plaider, levende lys og lækker mad, være med til at skabe den perfekte stemning.  Hos Poweredblinds mener vi selvfølgelig også at lysindfaldet i rummet er vigtigt for en romantisk stemning. Med elektriske rullegardiner, plisségardiner eller persienner behøver du ikke afbryde den romantiske stemning, men kan styre gardinerne med fjernbetjening eller app.

Skab en hyggelig atmosfære i stuen.

I mange danske hjem er hvid ofte en dominerende farve og vil, uden at bruge farver i interiør, som puder, plaider og møbler, hurtigt virke sterilt og ikke så romantisk. For at skabe en mere hyggelig og romantisk stemning, vælger vi her i Skandinavien ofte at indrette os med udgangspunkt i et farvetema. Varme farver i brune, blå, grønne eller grå nuancer er ofte valgt. En smuk buket blomster, matchende puder og plaider i sofaen eller på sengen, er med til skabe en mere indbydende og  romantisk atmosfære. De rigtige gardiner der kan lukke af for nysgerrige blikke og sørge for at give det perfekte lysindfald vil være prikken over i´et og sørge for en uforstyrret og romantisk stemning i rummet.

Når det kommer til et smukt og behageligt lysindfald, der skaber den helt rigtige stemning, er Duo rullegardiner eller persienner helt fantastiske. Gardinernes konstruktion gør det muligt at indstille så dagslys kan danne smukke lysstriber og mønstre på vægge og gulve.

Skab en indbydende stemning i dit badeværelse.

Enhver kvinde ved, at en vellykket date starter på badeværelset. Du kan nyde et forfriskende brusebad eller et afslappende bad og komme i den helt rigige stemning. Skal der lægges make-up er lyset vigtigt, og naturligt dagslys er ofte at foretrække. Her er vores transparente rullegardiner ideelle. De skaber ikke kun den rigtige atmosfære, men giver naturligt dagslys i kombination med det nødvendige privatliv. Med det rigtige lys og uden at naboerne kigger med kan du forberede dig til din perfekte romantiske aften eller valentinsdag.

En romantisk atmosfære i dit soveværelse.

Soveværelset skal først og fremmest udstråle ro og varme. Naturlige farver giver ro og skaber en afslappet atmosfære, samtidig kan neutrale farver også give dig en varm og behagelig følelse. Hvis du vil kombinere forskellige farver, er det bedst at vælge tone-i-tone farver. Afdæmpede farver virker beroligende og sikrer et harmonisk resultat. Med varm, afdæmpet belysning og den rette indretning kan du skabe en romantisk atmosfære i dit soveværelse. Indret med bløde gardiner kombineret med elektriske mørklægningsrullegardiner, og du vil føle dig tryg og komfortabel i dit soveværelse.

Rullegardin soveværelse hvid

Er der mere du kan gøre?

Du kan tilføje dæmpbar belysning i alle rum, så du stadig kan vælge den perfekte belysning, når det er mørkt og gråt udenfor. Når det er for lyst udenfor, kan du gøre brug af det rigtige lys ved at sænke eller regulere dine transparente rullegardiner, duo rullegardiner eller persienner. Bruger du mørklægningsgardiner, kan du også bruge punkt belysning, på denne måde kan du skabe en romantisk atmosfære på ethvert tidspunkt af dagen ved at bruge det lyseffekter.

Vi nævnte tidligere at du kunne bruge  gardiner og her er det bedst at vælge bløde stoffer med smukke mønstre eller teksturer, der matcher rullegardinerne i afdæmpede nuancer. Kombinationen af bløde gardiner og rullegardiner er med til at bløde rummet op, og kan bruges i de fleste rum. Har du valgt neutrale gardiner, kan du altid give rummet et nyt look, ved at skifte farver på mindre ting, som puder eller plaider, og dermed give rummet et helt nyt udtryk.

En romantisk stemning

Dit hjem vil hurtigt føles mere romantisk med nogle få småting. Rullegardiner giver dig plads og privatliv til at gøre, hvad du vil i alle rum. Et par stearinlys og noget musik med svagt lys, og du er klar. Tag et kig på vores udvalg af gardiner og skab den perfekte romantiske atmosfære i ethvert rum.

God fornøjelse med at skabe dit romantiske hjem.