Min indkøbskurv

Vores elektriske rullegardiner og dobbelt plisségardin er tilgængelige med gratis forsendelse indenfor 3 uger

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Smart Home muligheder

SMART APP KONTROL
Smart home belysning og sikkerhed
Med Somfy kan du styre belysningen i dit hjem med blot et enkelt tryk på en knap, eller vælge automatisk styring hvis det passer bedst ind i dine daglige rutiner. Lav den rette atmosfære i din bolig, ved at sænke dine rullegardiner og samtidig tænde for lyset, blot ved hjælp af en timer. Du kan også sikre dit hjem, ved at simulere din tilstedeværelse når du ikke er hjemme. Med Somfy TaHoma forbinder du dine elektriske rullegardiner og plisségardiner, smartkontakter, kameraer og meget mere for at skabe dine Smart Home scenarier.

Smart Belysning

Betjen dine lys med din smartphone eller tablet, når du forbinder dem med Somfy Connexoon eller TaHoma. Integrer dine elektriske rullegardiner for at koordinere naturlyset udefra med det kunstige lys inde i dit hjem.

Oplev vores udvalg af smart belysning

Automatisk kontrol

Når solen går ned, tænder lysene. Med Connexoon eller TaHoma i kombination med en lyssensor, arbejder dine gardiner og smart belysning automatisk sammen. Når skumringen falder på registrerer lyssensoren det og dine lys vil automatisk tænde og dine gardiner rulle ned. Du kommer til at elske dit smarte  hjem.

Opdag vores automatiske belysningsløsninger

Smart Home sikkerhed

Elektriske gardiner der automatisk lukker, kombineret med smarte overvågningskameraer, sensorer og sirener øger sikkerheden i dit hjem. Betjen dine rullegadiner og plisségardiner, Somfy sikkerhedsprodukter og smart belysning, ved at forbinde den med TaHoma. Start med at lave scenarier, der automatisk aktiverer et eller flere produkter til at tænde eller slukke.

Oplev Smart Home sikkerhed

Se alle vores Smart Home muligheder

3 varer

3 varer