Min indkøbskurv

Smart home

elektrische gordijnen lichtdoorlatende stof Rullegardin soveværelse

Smart Home. Automatisk control.

 

Når du køber elektriske gardiner fra Powered Blinds giver det dig samtidig mulighed for app-styring og mulighed for at skabe automatisk styring af dine gardiner, samt andre smartprodukter. Alt sammen for at gøre din hverdag nemmere og din bolig mere sikker. Skab den rette atmosfære i din bolig, ved at sænke dine rullegardiner og samtidig tænde for lyset, blot ved hjælp af timerfunktion. Du kan også sikre dit hjem, ved at simulere din tilstedeværelse når du ikke er hjemme. Med Powered Blinds elektriske gardiner og Somfy Smart Home hubs kan du forbinder du dine elektriske rullegardiner og plisségardiner, smartkontakter, kameraer og meget mere for at skabe dit perfekte Smart Home.

Somfy TaHoma®.

Kontroller op til 100 enheder med en intuitiv grænseflade, der er let at programmere.

Med kompatible produkter som Amazon Alexa, Philips Hue, Google Assistant, IFTTT, Sonos mm. tilbyder TaHoma den ultimative hjemmeautomatiseringsoplevelse.

Alt du skal gøre er at tilslutte TaHoma til din internetrouter og downloade TaHoma-appen til din smartphone for at få styring af dine smartprodukter uanset hvor du er.

Kontroller flere smarte enheder på én gang med et scenarie, og du kan skræddersy din TaHoma-dagbogsprogrammering, så den passer til dine ønsker.

TaHoma giver dig mulighed for at kontrollere dine smarte enheder, uanset om du er hjemme eller væk.

Somfy TaHoma in keuken
Somfy Connexoon op bureau

Somfy Connexoon.

Somfy Connexoon giver dig mulighed for at centralisere, styre og programmere dine tilsluttede enheder som rullegardiner, plisségardiner og belysning.

Tilslut din Connexoon RTS til din internetrouter, og download Connexoon Window-appen på din smartphone for nemt at kunne kontrollere dine smart produkter uanset hvor du befinder dig.

Connexoon er kompatibel med dine Somfy-drevne gardiner, Philips Hue belysning, Google Assistant og IFTTT.

Connexoon tilbyder 4 foruddefinerede scenarier klar til brug. ‘Hjemme igen’, ‘Forlad hjemmet’, ‘Solbeskyttelse’ og ‘Privatliv’, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme i gang. Du kan naturligvis også tilføje dine egne scenarier for at gøre det personligt.

Smart Home Sikkerhed.

Elektriske gardiner der automatisk lukker, kombineret med smarte overvågningskameraer, sensorer og sirener øger sikkerheden i dit hjem. Betjen dine rullegadiner og plisségardiner, Somfy sikkerhedsprodukter og smart belysning, ved at forbinde den med TaHoma. Start med at lave scenarier, der automatisk aktiverer et eller flere produkter til at tænde eller slukke.

Læs mere om hvilke produkter du kan integrere i dit smarte hjem.

Man en vrouw kijken naar de Somfy app
Somfy Connexoon of TaHoma app bedienen op telefoon

Timerstyring.

Hvis du ikke er på udkig efter en komplet Smart Home styring, men kun vil automatisere dine elektriske gardiner, så er det også en mulighed.

Amazon Alexa op een kast in de huiskamer

Stemmestyring.

Få dine elektriske rullegardiner til at åbne og lukke med Amazons Alexa eller Google Home!

Vælg Somfy TaHoma Automation System til styring af dine gardiner og få mange fordele med i købet. Du kan eksempelvis forbinde alle dine gardiner og andre Smart Home produkter direkte med Amazon Alexa, eller Google Home, og på den måde opnå stemmestyring af hele dit Smart Home.

Når du giver en kommando til Alexa eller Google, overføres den automatisk til TaHoma, som derefter kommunikerer med dine elektriske rullegardiner, eller andre Smart Home produkter i dit hjem.

Kom godt i gang med stemmestyring med Google Home eller Amazon Alexa