Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Smart Home muligheder

AUTOMATISK KONTROL
Smart Home
Når du køber elektriske gardiner fra Powered Blinds giver det dig samtidig mulighed for app-styring og mulighed for at skabe automatisk styring af dine gardiner, samt andre smartprodukter. Alt sammen for at gøre din hverdag nemmere og din bolig mere sikker. Skab den rette atmosfære i din bolig, ved at sænke dine rullegardiner og samtidig tænde for lyset, blot ved hjælp af timerfunktion. Du kan også sikre dit hjem, ved at simulere din tilstedeværelse når du ikke er hjemme. Med Powered Blinds elektriske gardiner og Somfy Smart Home hubs kan du forbinder du dine elektriske rullegardiner og plisségardiner, smartkontakter, kameraer og meget mere for at skabe dit perfekte Smart Home.

Somfy TaHoma®

Kontroller op til 100 enheder med en intuitiv grænseflade, der er let at programmere.

Med kompatible produkter som Amazon Alexa, Philips Hue, Google Assistant, IFTTT, Sonos  mm. tilbyder TaHoma den ultimative hjemmeautomatiseringsoplevelse.

Alt du skal gøre er at tilslutte TaHoma til din internetrouter og downloade TaHoma-appen til din smartphone for at få styring af dine smartprodukter uanset hvor du er.

Kontroller flere smarte enheder på én gang med et scenarie, og du kan skræddersy din TaHoma-dagbogsprogrammering, så den passer til dine ønsker.

TaHoma giver dig mulighed for at kontrollere dine smarte enheder, uanset om du er hjemme eller væk.

Somfy Connexoon

Somfy Connexoon giver dig mulighed for at centralisere, styre og programmere dine tilsluttede enheder som rullegardiner, plisségardiner og belysning.

Tilslut din Connexoon RTS til din internetrouter, og download Connexoon Window-appen på din smartphone for nemt at kunne kontrollere dine smart produkter uanset hvor du befinder dig.

Connexoon er kompatibel med dine Somfy-drevne gardiner, Philips Hue belysning, Google Assistant og IFTTT.

Connexoon tilbyder  4 foruddefinerede scenarier klar til brug. ‘Hjemme igen’, ‘Forlad hjemmet’, ‘Solbeskyttelse’ og ‘Privatliv’, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme i gang. Du kan naturligvis også tilføje dine egne scenarier for at gøre det personligt.

Smart Home Sikkerhed

Elektriske gardiner der automatisk lukker, kombineret med smarte overvågningskameraer, sensorer og sirener øger sikkerheden i dit hjem. Betjen dine rullegadiner og plisségardiner, Somfy sikkerhedsprodukter og smart belysning, ved at forbinde den med TaHoma. Start med at lave scenarier, der automatisk aktiverer et eller flere produkter til at tænde eller slukke. Læs mere om hvilke produkter du kan integrere i dit smarte hjem.

Læs mere

Smart Home Sikkerhed

Elektriske gardiner der automatisk lukker, kombineret med smarte overvågningskameraer, sensorer og sirener øger sikkerheden i dit hjem. Betjen dine rullegadiner og plisségardiner, Somfy sikkerhedsprodukter og smart belysning, ved at forbinde den med TaHoma. Start med at lave scenarier, der automatisk aktiverer et eller flere produkter til at tænde eller slukke. Læs mere om hvilke produkter du kan integrere i dit smarte hjem.

Læs mere

Timerstyring

Hvis du ikke er på udkig efter en komplet Smart Home sstyring, men kun vil automatisere dine elektriske gardiner, så er det også en mulighed.

Somfy Telis 6 Chronis er en fjernbetjening med flere kanaler, der tilbyder en timerfunktion med mulighed for at indstille dine elektriske gardiner til at åbne og lukke på et valgt tidspunkt. Fjernbetjeningen har i alt seks kanaler med en stor LCD-skærm og både automatiske, samt manuelle kontrolfunktioner.

Stemmestyring

Få dine elektriske rullegardiner til at åbne og lukke med Amazons Alexa eller Google Home!

Vælg Somfy TaHoma Automation System til styring af dine gardiner og få mange fordele med i købet. Du kan eksempelvis forbinde alle dine gardiner og andre Smart Home produkter direkte med Amazon Alexa, eller Google Home, og på den måde opnå stemmestyring af hele dit Smart Home.

Når du giver en kommando til Alexa eller Google, overføres den automatisk til TaHoma, som derefter kommunikerer med dine elektriske rullegardiner, eller andre Smart Home produkter i dit hjem.

Kom godt i gang med stemmestyring med Google Home eller Amazon Alexa

Se alle vores Smart Home muligheder

3 varer

3 varer