Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Somfy Connexoon RTS - app styring til gardiner og persienner

App-styring til Powerd Blinds gardiner. Med Connexoon RTS kan du centralisere, styre og programmere RTS produkter som Powered Blinds gardiner og belysning. Programmering skal foregå når du er I forbindelse med din internet router.

Bemærk: Standard Somfy fjernbetjening er stadig nødvendig for at kunne programmere gardinets motor.

1.295,00 kr

Indtast dine solafskærmningsstørrelser

Tilføj en solafskærmning Udført

Connexoon RTS - app styring til gardiner og persienner

ENKELT AT BRUGE, INTUITIVT, SMART OG SJOVT

Tjek og betjen dine persienner og gardiner via Connexoon appen på smartphone. Designet til at gøre dit liv enklere og mere komfortabelt, med bare et klik.

Brugervenligt

Du kan styre dine rullegardiner, liftgardiner, plisségardiner, m.m. med Connexoon RTS.

Enkelt at installere

Du forbinder bare Connexoon RTS til internettet, installerer appen på din smartphone og du er klar til at forbinde dine persienner og gardiner trådløst.

Ikke bare til solafskærmininger

Tilføj belysning i Connexoon RTS og styr belysningen uanset hvor du befinder dig. Simuler tilstedeværelse når du er ude om aftenen eller er på ferie.

Fordele:

3 nøglefunktioner hjemme-scenarie (centralisering)

Åbn og luk alle dine solafskærmninger og gardiner med et enkelt klik på din smartphone. Opret fire personlige, navngivne scenarier til at styre flere tilkoblede solafskærmninger, eller gardiner samtidig. F.eks. Hjemme scenarie, Solafskærmnings scenarie eller Privatliv scenarie.

Timer

Planlæg åbning og lukning af dine solafskærmninger og gardiner på de tider og datoer du ønsker. Ikke bare for egen komfort, men også for at simulere tilstedeværelse, når du ikke er hjemme.

Genskab en stemning

Gem indstillingerne for solafskærmninger, gardiner og belysning for at genskabe favoritøjeblikke med et klik!

Hvad får du med i pakken?

 • 1 Connexoon RTS
 • 1 Micro USB kabel
 • 1 adapter
 • 1 Ethernet-kabel (1m)
 • 1 Manual