Min indkøbskurv

Somfy Indoor Camera

Alt hvad kameraet ser, lagres i skyen. Så snart kameraet detekterer en bevægelse, udløses alarmen, og du får en push-melding til din smartphone. Du kan se billederne live og spole tilbage med op til 30 sekunder. Overvågnings kameraet, der ser alt, advarer dig straks og samtidig beskytter dit privatliv. Endelig får du det ekstra øje i huset, der holder nøje øje med dine ting og straks fortæller dig, hvis der er noget galt.

Somfy Indoor Camera er kompatibel med TaHoma. Læs alt om det i dette dokument Kompatibel med Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant och IFTTT. 

kr1.349,00
shipment-icon

Indtast mål

Tilføj et gardin Udført

Somfy indendørs overvågnings kamera

Med Somfy Indoor Camera, er der intet, som passerer ubemærket. Dette brugervenlige overvågningskamera registrerer alt i fuld HD-kvalitet og sender en push-notifikation, når noget mistænkeligt sker. På blot 10 minutter kan du installere overvågningskameraet, takket være Plug & Play funktionaliteten. Via medfølgende gratis app, instiller du kameraet til at kommunikere med din smartphone, og kameraet holder et vågent øje med dit hjem.

Så snart overvågningskameraet registrerer bevægelse får du en push-notifikation på din smartphone. Alle billeder og video, kameraet optager gemmes i skyen. Du har mulighed for at se billederne i realtid, men også spole 30 sekunder tilbage. Takket være et enkelt og stilfuldt design, passer Somfy Indoor Camera i alle rum og til all hjem, endda til kontoret eller sommerhuset.

Somfy overvågningskamera er fuldt kompatibelt med en bred vifte af tjenester som Google Assistent, Amazon Alexa, IFTTT, TaHoma og dermed klar til fremtidens teknologier.

Somfy Indoor Camera er udstyret med en unik beskyttelse af privatlivet. Kameraet har en automatisk deaktiverings funktion, der registrerer når du kommer ind i lokalet, og lukker automatisk. Det betyder at alt hvad du foretager dig i dit eget hjem, er 100% privat. Ingen billeder der bliver optaget, intet der bliver gemt i skyen og ingen der kan kigger ind i dit hjem!

Har du kæledyr i hjemmet? Så kan vi glæde dig med at Somfy overvågningskamera tillader dig at holde øje med dit kæledyr, samtidig med at du kan sikre dit kæledyr ikke aktiverer din alarm i tide og i utide.

Funktioner:

  1. Fuld HD videokamera: super skarpe billeder, så ingenting passerer ubemærket
  2. Bevægelsesdetektor: kameraet begynder at optage, så snart det registrerer bevægelse
  3. Privatlivs beskyttelse: Kameraets linse lukkes automatisk når du kommer ind i rummet, så dit privatliv altid er 100% beskyttet
  4. 30 sekunders billedoptagelse ved bevægelsesdetektion
  5. Download videoklipperne gratis, eller upload til Dropbox, Google Drive eller OneDrive
  6. Plug & Play: kameraet er installeret og aktivt inden for 10 minutter
  7. Design: Stilrent og elegant design, der passer ind i alle boliger. Kun 9 cm højt
  8. Kompatibel med IFTTT, Amazon Alexa, Google Assistant og TaHoma.

Bevar dit privatliv når du er hjemme

Med Somfy privatlivs beskyttelse, kan du altid holde dit privatliv 100% privat og sikkert. Luk og åbn kameraet, med en simpel tryk direkte i din app. En behagelig og unik funktion, som du kun finder i Somfy Protect kameraerne (herunder Somfy Indoor Camera, Somfy One og Somfy One+)

Tal og lyt uanset hvor du er

Tal og lyt direkte til Somfy IP-kameraet. Kameraet har en indbygget mikrofon og højttaler, der muliggør 2-vejs lydkommunikation. Tal med dine børn eller bed din hund om at hoppe ned fra sofaen.

Zoom ind og ud - Nyd alle detaljer

Somfy overvågningskamera har en 130 ° vidvinkel linse, 4x zoom (Magic Zoom) og nattesyn. Billederne er krystalklare, tydelige og detaljerede!p

Vælg hvad du skal sikre

Vælg de områder, du ikke vil opdage, såsom din sofa, hvor din hund altid finder sted, og sørg for kun, hvad der betyder noget: dine vinduer, døre eller andre vigtige rum. Kameraet begynder at optage, så snart det registrerer bevægelse, så du er opdateret hele tiden.

SomfyVision™

Den unikke kombination af infrarød-baserede bevægelsesføler og bevægelsesdetektering sikrer yderst præcise alarmer. Ikke flere falske alarmer og øget sikkerhed i dit hjem.

Nem opsætning

Installer dit Somfy Indoor Camera via app på din smartphone, på få minutter. Den gratis og brugervenlige Somfy Protect app er tilgængelig for både iOS og Android.

En stor overvågningsoplevelse

Somfy-kameraet kommer med en 130 ° bred vidvinkel, en 4x zoom (Magic Zoom) og nattesyn. Billederne er krystalklare, tydelige og detaljerede!

Smart aktivering

Somfy minder dig om at aktivere bevægelsesdetektoren, når du forlader dit hjem. Du behøver ikke være bange for at glemme aktiveringen af dit overvågningskamera. En besked i din smartphone minder dig om at aktivere alarmen. Nemt og enkelt.

Stol på dine venner og familie

Slip bekymringerne når du er væk fra din bolig. Giv adgang til dit sikkerhedssystem, til personer du stoler på, så kan de holde øje med dit hjem, mens du er bortrejst. Ikke flere bekymringer og du kan holde ferie med ro i sindet.

Vær sikker på hvem der er hjemme og sikker

Se hvem der er hjemme og få besked, når dine børn er hjemme igen, takket være børnemodus for Somfy Protect-appen.

 

Download manual