Min indkøbskurv

Somfy One+ Alarmsystem

Plug and play, alt hvad du behøver, inkluderer et fuldt HD-kamera, sirene, bevægelsesdetektor og beskyttelse af privatlivet.

• 30 sekunders billedoptagelse ved bevægelsesdetektion
• Download videoklipperne gratis, eller upload til Dropbox, Google Drive eller OneDrive

Komptibel med: Amazon Alexa - Google Assistent- IFTTT.

BEMÆRK! På dette tidspunkt fungerer Google Assistant kun med engelsk og fransk sprog.

kr2.999,00
shipment-icon

Indtast mål

Tilføj et gardin Udført

Somfy One+ Alarmsystem med HD-kamera og sirene

Dit hjem er altid godt beskyttet, selv under strømafbrydelser. Somfy One + har et stærkt indbygget batteri, der varer i op til 6 timer. Somfy beskytter dit hjem, selvom strømmen fejler.

Hvis der sker noget under strømafbrydelsen, vil Somfy One + udløse sin indbyggede sirene og begynde at optage med det samme. Somfy One + leveres med en dør / vindue-kontakt og en key fob.

Ekstra fordele Somfy One+

  • Reservebatteri op til 6 timer
  • Inkluderer 1 IntelliTAG
  • Inkluderer 1 Key Fob

Med Somfy One får du alt hvad du behøver i et system, som sørger for din sikkerhed. Let at håndtere for dig. Somfy One er et helt fritstående system. Det skal bare installeres på et strategisk rigtigt sted, aktiveres ved hjælp af Somfy Protect-appen, så er du i gang! Så snart kameraet registrerer bevægelse, aktiveres sirenen, og du får straks en push-besked på din smartphone. Du kan se live, kontrollere 30 sekunder videooptagelser og downloade videooptagelserne gratis. Sirenen som udløses vil sørge for den afskrækning du behøver. Men du kan også varsle politiet omgående.

Og hvad hvis jeg ikke svarer? Det er ikke noget problem. Du kan tilføje mange personer i appen, som da vil modtage push-noifikaitoner, hvis der sker noget mistænkeligt, så de kan reagere omgående.

Og husk at du også kan slukke for sirenen via appen. Hvad hvis jeg har husdyr? Du kan konfigurere Somfy One således at kameraet ikke reagerer, hvis din lille ven går forbi kameralinsen. Sætter du pris på privatliv? Somfy One tager hensyn til det. Så snart du kommer ind i rummet, lukkes kameraets linse. Så er der ingen, som holder øje med noget. Det er enkelt at udvide Somfy One med andet Somfy Protect-tilbehør, som for eksempel en vindues- eller dørsensor.

BEMÆRK! På dette tidspunkt fungerer Google Assistant kun med engelsk og fransk sprog.

Download manual