Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Somfy Situo 1 RTS Pure 1-kanal fjernbetjening

Enkeltkanal fjernbetjening i hvid med grå detaljer. Ideel til styring af et enkelt elektrisk gardin.

* Der kræves en fjernbetjening for at justere stoppositionerne for dint elektriske gardin og indstille en 'MY' position *

 • Batteridrevet (ingen ledninger kræves).
 • Leveres med monteringsbeslag (til evt. vægmontering).
 • Hæv, sænk og stop funktioner (åben, luk, stop).
515,00 kr

Indtast dine solafskærmningsstørrelser

Tilføj en solafskærmning Udført

Enkeltkanal fjernbetjening

Kontroller dine elektriske gardiner fra din behagelige lænestol. De tre kontrolknapper giver mulighed for hæve, sænke og stop funktion. En favoritposition kan også programmeres og huskes med et enkelt på 'MY' knappen. De neutrale farver i 'Pure' finish gør denne fjernbetjening ideel til et hvert hjem.

Fordele

Til styring af et Somfy RTS motoriseret gardin og andre RTS produkter (f.eks. elektrisk gardinskinner, belysning osv.).

 • Batteridrevet (ingen ledninger kræves).
 • Større mobilitet
 • Leveres med monteringsbeslag (til evt. vægmontering).
 • Hæv, sænk og stop funktioner (åben, luk, stop).
 • “my” funktion; Gemmer favoritstillingenläget for et produkt og vælger den enkelt med et tryk på «my»- knappen. Enkel at programmere og ændre

Kompatibilitet

 • Kompatibel med en række Somfy RTS motorer og sensorer.
 • Kun til indendørs brug.