Min indkøbskurv

Stemmestyring med Google Assistent

Stemmestyring med Google Home

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Lyder det som en drøm at stemmestyre dine gardiner? Det er faktisk ikke alene muligt at stemmesstyre dine gardiner, men også en lang række andre produkter i dit hjem. Læs med og få en komplet guide til stemmestyring af dine gardiner og andre smart produkter i dit hjem. Det er let at kontrollere elektriske gardiner med Google Assistent!
og med TaHoma switch er alt muligt …

Sådan kommer du i gang

Somfy TaHoma

TaHoma switch er hjertet i dit Smart Home. Med TaHoma switch kan du betjene dine elektriske gardiner, tænde for hjemmets belysning og andre smart enheder i dit hjem med blot et tryk på appen, eller med din stemme! TaHoma switch er kompatibel med Google Home, så det er endnu nemmere at holde styr på dit Smart Home!

LÆS MERE om TaHoma switch

TaHoma switch livingroom
werkkamer met gesloten witte rolgordijnen

Easy living

Med TaHoma switch er det nemt at programmere, hvilke kommandoer, der skal aktivere besemte smart-scenarier i dit hjem. Er du eksempelvis ved at gøre klar til hygge med en god film, kan du bruge kommandoen “Hey Google – start film” og belysningen dæmpes samtidig med at gardinerne rullers ned. Så nemt er det at få din helt egen hjemmebiograf og hygge med familien, uden at rejse dig fra sofaen.

Smart kontrol

TaHoma switch forbinder automatisk til din Google Home og fungerer som en bro mellem Google Home og dine motoriserede rullegardiner, plisségardiner, persienner, lys og meget mere! Du kan ganske enkelt bruge din stemme, eller du kan bruge TaHoma switch appen, til at betjene dine smart produkter. Uanset hvor du er i dit hjem, er stemmestyring og aktivering af dine smart produkter blot et par enkle kommandoer væk.

TaHoma-Google-Home

 

TaHoma switch er kompatibel med Somfy, Amazon Echo, Google Assistant, Sonos, Phillips, Velux, Honeywell, Danfoss, Hitachi og IFTTT kommandoer mm. og en af de bedste Smart Home hubs på markedet. 

Din komfort er altid i højsædet hos os.

Alle vores rullegardiner giver mulighed for smart for app styring, med nem indstilling at rutiner og timerfunktion til specifikke tidspunkter. Skal de rulle ned kl. 22 i soveværelset? Eller skal de rulle op kl.10 i stuen? App platformen er let at bruge, og du kan vælge scenarieindstillinger for alle gardiner, eller specifikke indstillinger for det enkelte gardin. Om sommeren er det skønt, at du ikke skal gå ind for at rulle alle gardinerne ned. Du kan sidde i ro og mag ude på terrassen og styre dine gardiner.

Trådløs fjernbetjening.

Med fjernbetjeningen kan du sidde komfortabelt i din sofa og rulle gardinet ned. Måske skinner solen i øjnene. Måske skinner lyset i TV skærmen.
Vores Somfy Situo 1 fjernbetjening tillader styring af et enkelt gardin eller gardingruppe og Situo 5 fjernbetjeningen lader dig styre op til 5 produkter samlet eller hver for sig. Sidstnævnte er vores mest solgte fjernbetjening.

Du kan dog vælge mellem en bred vifte af fjernbetjeningsløsninger til dit Somfy powered gardin.

SE UDVALG

Somfy-Situo-1-pure
Fuld kontrol med smart app.

Vælger du app styring kan du kontrollere alle dine elektriske gardiner i hjemmet direkte fra din smartphone. Systemet er let at installere og bruge. Med ét klik kan du rulle alle gardiner op. Du kan også lave forskellige scenarier, f.eks. når du vil have privatliv, når du er hjemme, eller når du er væk fra hjemmet.

Vores TaHoma switch lader dig styre op til 200 enheder og det betyder at du kan styre alle dine gardiner, samt andre Smart Home produkter, uanset hvor du befinder dig i verden.

LÆS MERE

App somfy rullegardin
Ledningsfri vægbetjening.

Med vægkontakten trykker du blot på kontakten for at få gardinet til at rulle op eller ned. Du kan også indstille gardinet til en favoritposition og trykke på ´MY` for at få det til at køre til favoritpositionen. Når du har et elektrisk gardin undgår derfor fysisk at skulle hive i gardinet, eller have en besværlig kæde til at rulle det op og ned med.

Vægkontakten er den idelle løsning, hvis du eller dine børn ikke er god til at holde styr på fjernbetjeninger.

LÆS MERE

smoove vægkontakt