Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Stemmestyring af gardiner med Amazon Alexa

SÅDAN KOMMER DU I GANG
Stemmestyring med Amazon Alexa
Har du en Amazon Alexa Echo elle rDot og vil du gerne stemmestyre dine gardiner? Læs med og få svar på hvordan du kan opnå stemmestyring af dine elektriske gardiner - det er nemmere end du tror!

TaHoma by Somfy

TaHoma er et automatiseringssystem der er nemt at installere, og gør det muligt at kontrollere gardiner og andre Smart produkter i dit hjem.  Med TaHoma kan du åbne dine elektriske gardiner, slukke for din belysning, eller aktivere din hjemmealarm, alt sammen fra din smartphone – og nu også med stemmestyring via Alexa. Det er Smart Home og nem livsstil når det er bedst! Styr flere enheder på én gang med scenarier, og personaliser din TaHoma med smart programmering.

TaHoma er kompatibel med partnere som Phillips Hue, Velux, Honeywell, Danfoss, Sonos, Hitachi, Amazon Alexa & Google Assistant, for blot at nævne nogle.

SHOP TaHoa

Smart kontrol

TaHoma Smart Home Automation system  kan oprette forbindelse direkte med Amazon Alexa Echo eller Dot – hvilket muliggør stemmestyring af dit smarte hjem. Når du giver Alexa en kommando, overføres den til TaHoma, som derefter kommunikerer med dine Smart Home produkter. TaHoma kan også kontrolleres med din smartphone, tablet eller computer.

Easyliving

Brug TaHoma Skill til at oprette forbindelse mellem Alexa & TaHoma og aktiver stemmestyring for alle dine Somfy Smart Home produkter. Gør din morgen nemmere med hjælp fra Alexa og TaHoma-scenarier. Bare sig “Alexa turn on [TaHoma Scenario]”, og dine elektriske gardiner åbnes, lysene tændes, og din yndlingsmusik afspilles i baggrunden. Når du tager på arbejde, kan du eksempelvis også aktivere din hjemmealarm. Vi ønsker jer en god TaHoma morgen!

TaHoma er kompatibel med Somfy, Amazon Echo, Google Assistant, Sonos, Phillips, Velux, Honeywell, Danfoss, Hitachi og IFTTT, hvilket gør det til et af markedets bedste Smart Home hubs.

Sådan fungerer det

Download App

Tilføj TaHoma Skill

Tahoma Skill logo

Tilføj Scenarios

 1. Opret et scenarie i din Somfy TaHoma
 2. Download Amazon Alexa-appen, log ind, og følg de oprindelige opsætningsinstruktioner
 3. Når du er på HOME-siden, skal du navigere til menuikonet i øverste venstre hjørne og vælge SKILLS i menuen
 4. Søg i SOMFY TAHOMA søgefeltet, find TAHOMA BY SOMFY og vælg ENABLE
 5. Du får vist en Somfy-login-skærm. Log ind på din Somfy TaHoma-konto, og vælg JA, når du bliver bedt om at godkende dette program
 1. Din Somfy TaHoma er nu med succes knyttet til Amazon Alexa, luk vinduet med X i øverste højre hjørne
 2. Vælg DISCOVER DEVICES i popup boksen
 3. Du vil blive præsenteret for en sort SMART HOME skærm, vælg SCENES fra indstillingerne præsenteret øverst på skærmen
 4. Her finder du dine scenarier som tidligere angivet på din TaHoma
 5. Brug kommandoen “Alexa turn on [scenarie navn]” til at betjene dine elektriske gardiner.

Tilslut alle dine Powered Blinds gardiner

Fra nu af kan alle dine Powered Blinds gardiner med en Somfy motor tilføjes systemet. Blot tilføj dem i dine Somfy TaHoma scenarier, og når du spørger Alexa, så leverer TaHoma præcis det scenarie du ønsker.

Elektriske RullegardinerElektriske Plisségardiner