Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Somfy TaHoma scenariespiller, vægkontakt

Berøringsfølsom vægmonteret styreenhed hvor scenarier kan udløses ved at trykke på en knap.

515,00 kr

Indtast dine solafskærmningsstørrelser

Tilføj en solafskærmning Udført

TaHoma scenariespiller

Scenariestyreenheden er en variant af den innovative Smoove io kontakt. Den største forskel er at denne er blevet udformet til at aktivere et TaHoma Scenarie med et tryk på en knap. Det er derfor muligt at bruge denne styreenhed til at styre io-homecontrol® som du skulle styre alle RTS-produkter samt muligheden for at styre en kombination af de to. Du kan også få en SMS eller en e-mailbesked når denne styreenhed bruges. Det er praktisk, hvis du for eksempel vil vide hvornår dine børn kommer hjem.

Der er forskellige rammeudførelser i Smoove-serien. Det er nemt at tilpasse og passer ind i andre kontaktrammer.

Produktegenskaber:

 • 1-kanals vægmonteret styreenhed kompatibel med TaHoma.
 • Kan udløse to forskellige scenarier.
 • Berøringsfølsomme taster.
 • TaHoma Scenariespiller passer i alle almindelige 50x50 rammer via en fæsteplade
 • Vælg mellem ni rammeudførelser (ren hvid, sort, sølv, mat sølv, lys bambus, gul bambus, kirsebær, valnød)
 • Dobbeltramme fås i ren hvid
 • Nem at installere

*For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.