Min indkøbskurv

Tekstiler med en historie

duo rullegardiner i minimalistisk indrettet stue

Vores passion: Lad Lyset Leve.

Den lyslevende bolig.

 

Det er vores mission at gøre lyset til en levende del af boligen. Vi tilbringer mere og mere tid hjemme. Det stiller krav til den moderne boligs multifunktioner. Det er her, vi spiser, sover og lader op. Men det er også her, at vi kobler os på online møder, hjemmeundervisning og streamer – sammen og hver for sig.

Alt foregår elektronisk, og gardiner er ingen undtagelse. Med Poweredblinds løfter du dit hjem til nye smart home-højder med et touch på app’en eller fjernbetjeningen.

elektriske rullegardiner

Fire kilder til inspiration.

werkkamer met gesloten witte rolgordijnen

Den beskyttende skal.

Muslingeskallen. En af naturens mesterværker. Den beskytter sine beboere mod ydre påvirkninger, skader og udtørring. De samme stærke egenskaber inspirerer os i vores designs, så vi kan beskytte interiør og vores indeklima mod solens stråler.

Naturens gang.

Solens position. Vekslende skydække. Overgangen fra nat til dag. Lyset står aldrig stille. En effektiv regulering af lys kræver et intelligent system, der følger forandringerne. Naturens gang har inspireret os til at gøre vores produkter elektriske og selvtænkende.

Rullegardin mørklægning og elektrisk
Rullegardin soveværelse

Forbindelsens kunst.

Som mennesker er vi følsomme overfor lys. Vi påvirkes både af mængden og intensiteten af lys i et rum. Lys skaber energi og forbinder os med hinanden. I vores materialevalg arbejder vi med at skabe det rette lys og samtidig bevare kontakten til verden udenfor.

Månens magi.

Der er noget magisk over måneskin. En refleksion af skarpt sollys, der skaber et diffust lys med en fortryllende og evig skønhed. Vores produkter skaber den samme særlige magi i hjemmet. En atmosfære af harmoni og velvære – hver dag.

grå persienner i stuen