Min indkøbskurv

**Bestil dine nye gardiner senest fredag 4. december, så leverer vi inden jul!**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

ThermoSunis Indoor WireFree - sol & temperatur sensor

Indendørs komfort kombineret med energibesparelser er nu muligt med ThermoSunis Indoor WireFree. Denne sol- og temperatursensor måler mængden af indkommende sollys og temperaturen i huset, så den automatisk kan regulerer dine elektriske solafskærmninger op eller ned. Om sommeren – hvor der kommer for meget sollys ind – bliver solafskærmningerne automatisk rullet ned. Om vinteren – når stuetemperaturen falder – bliver de elektriske solafskærmninger automatisk sænket for at holde varmen inde.

1.599,00 kr

Indtast dine solafskærmningsstørrelser

Tilføj en solafskærmning Udført

ThermoSunis Indoor WireFree - sol & temperatur sensor

Somfy's trådløse sol- og temperatursensor sikrer, at de elektriske solafskærmninger automatisk reguleres op og ned. Om sommeren, når solen skinner, sænkes solafskærmningerne og holder rummet køligt. Om vinteren tjekker sensoren temperaturen i lokalet og regulerer solafskærmningerne op eller ned for at holde længere på varmen.

 • 100% trådløs
  ThermoSunis Indoor WireFree RTS-sensoren fungerer sammen med alle elektriske solafskærmninger, der indeholder en Somfy RTS-motor. Den er nem at installere og kræver ikke brug af værktøjer. Den er udstyret med et særskilt CR2430-batteri med en levetid på omkring 2 år ved normal brug.
 • Diskret
  Sensoren kan monteres på vinduet eller vinduesrammen ved hjælp af sugekoppen. Sensoren er lille og diskret, og du behøver ikke bekymre dig om den.
 • Enkel installation
  Det er altid muligt at betjene de elektriske solafskærmninger med fjernbetjeningen i kombination med sensoren. ThermoSunis kan nemt tændes eller slukkes, og indstillingerne for temperatur og sollys er nemme at justere.

*For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.