Min indkøbskurv

Valentinsdag

Valentinsdag.

Sæt strøm til dine gardiner, dit hjem og dit forhold.

Nogle gange trænger dit hjem til en opgradering, og forholdet kan meget vel trænge til det samme. En lille gestus kan gøre underværker, en blomst, en gave eller en hyggelig date. Men hvad med et Smart Home, romantik kan ligge i de små ting. Med en fjernbetjening har du mulighed for at afstemme lysindfaldet og indkig, ved at justere dine elektriske rullegardiner, plisségardiner eller persienner og dermed skabe den rigtige atmosfære på et øjeblik, selv på Valentinsdag.

Kærlighed gør blind.

Hos Poweredblinds har vi stor kærlighed til indretning og interiør, hvor gardiner er vores største passion. Vi forsøger ikke at være blinde for trends og andre faktorer der har indflydelse på hvilke tekstiler vi vælger til vores gardiner, selv om vi jo har størst fokus og kærlighed til gardiner.

Vores virksomhed blev født af kærlighed indretning og til at skabe smukke og funktionelle hjem. Vi går op i at skabe større komfort, god atmosfære og et hyggeligt hjem. Vi leder med andre ord konstant efter de rigtige kombinationer. Alt skal være rigtigt, kvaliteten af ​​vores materialer, finishen, men også farverne og designet. Vi arbejder dagligt på at optimere vores produkter og vores sortiment, for at matche dit behov. Så selv om vi elsker gardiner, er vi bestemt ikke blinde for dine behov og specifikke krav, så leder du efter gardiner eller persienner og er i tvivl om, hvad der er de rigtige farver og materialer til dit hjem, om gardinerne skal være med manuel betjening eller elektriske, skal du ikke være i tvivl om at vi står klar til at hjælpe dig med at blive forelsket i vores gardiner.

Sæt strøm til kærligheden.

Elektriske gardiner, det er bekvemmeligheden i sig selv, fordi du kan styre komforten i ​​dit hjem, lige til at blive forelsket i. Vi elsker brugervenlighed og kvalitet og det er selvfølgelig lige præcis, hvad du får når du vælger at styre dine gardiner med TaHoma switch der gør det muligt at styre og programmere dine gardiner. Med den nye intuitive app på din smartphone eller tablet kan du programmere dine to yndlingsscener, hvor gardinerne står lige præcis i den stilling du ønsker, med et tryk på en knap, eller på forprogrammerede tidspunkter på dagen.

Skab en romantisk atmosfære.

Kan dit interiør og belysning spille sammen og skabe en romantisk stemning?

Ja det kan lade sig gøre, med TaHoma switch og eksempelvis Phillips Hue, kan du styre både gardiner og lys, ved et tryk i app`en, ved forprogrammerede instillinger eller via tale til Google assistent. Vores smart home system gør livet nemmere og vil spare dig tid til at gøre de ting, du virkelig nyder, uanset om det er Valentinsdag eller ej. Nyd dit hjem, dit Somfy smart home system og hinanden!

Glædelig Valentinsdag!

Hvide træpersienner i rustik indretning