Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Om vores elektriske rullegardiner og plisségardiner

Om vores elektriske rullegardiner

Hos Poweredblinds.dk er vi specialister i elektriske rullegardiner og plisségardiner. Vi samarbejder med markedets bedste producenter og vores produkter kombinerer elegant design med innovativ teknik, der tilbyder komfort og sikkerhed til dit hjem. Poweredblinds.dk tilbyder en stor kollektion af moderne, elektriske rullegardiner og plisségardiner af høj kvalitet, som har en lang række fordele sammenlignet med traditionelle manuelle rullegardiner.

Sikkert hjem for dine børn

Cord Free

Elektriske rullegardiner og plisségardiner, er det sikre valg når du har børn i huset. Med elektriske rullegardiner og plisségardiner undgår du løsthængende snore, der er kendt for at være en potentiel kvælningsfare for børn når de leger i nærheden.

Nem montering

Easy to Install

Elektriske rullegardiner og plisségardiner fra Poweredblinds laves efter dine ønskede mål og specifikationer. Alle modeller er tilmed nemme at montere og installere.

Svært tilgængelige steder

Hard to reach

Elektriske rullegardiner og plisségardiner med fjernbetjening, er ideelle til svært tilgængelige vinduer, som f.eks ovenlysvinduer og højtsiddende vinduer. Gardinerne kan nemt betjenes fra sofaen, så du ikke engang behøver at rejse dig.

Hvilken type gardin skal jeg vælge?

Elektrisk rullegardin
House Collection

Elektriske rullegardiner og plisségardiner er blevet et populært valg i indretningen. Smart Home løsninger er generelt blevet yderst populære og giver dig masser af komfort og sikkerhed til dit hjem. Du kan vælge mellem flere forskellige styringsmuligheder,  programmere gardinerne efter dine daglige rutiner, styre med lyssensor og meget mere. Du har endda mulighed for at fjernstyre dine gardiner via app. Når du designer dit nye rullegardin, kan du vælge mellem mange forskellige farver og kvaliteter.

Vælge kvalitet…

 • Blackout (mørklægnings gardin)
 • Dimout (lysreducerende gardin)
 • Sheer (lystransmitterende gradin)
 • Screen (lysreducerende gardin)

Elektriske rullegardiner