Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Motoriser dine gardiner

Motoriser dine gardiner

Motorisering giver en mere komfortabelt og praktisk livsstil. Med en motoriseret løsning fra Powered Blinds, kan du styre dit hjems naturlige lys niveau, med blot et tryk på en enkelt knap. Vores gardin løsninger er nemme at installere og har en række forskellige strømforsynings muligheder, så du frit kan vælge hvilken der passer bedst til dit behov.

Sæt strøm til dine gardiner

Rullegardiner
Plisségardiner

Powered Blinds elektriske rullegardiner giver dig altid en stabil og pålidelig drift og med et bredt udvalg af strømforsynings muligheder kan du frit vælge den strømforsyning som passer til dine behov.

Uanset om du vil have en permanent kilde til strøm, eller ønsker at vælge et miljøvenligt valg, kan dine intelligente gardiner tilpasses nøjagtigt de specifikationer du ønsker.

Se vores udvalg af strømforsynings muligheder

 

Strøm til enhver situation

Batteri
Fast strømforsyning

Battery Packs

Batteri løsningen er tilgængelig i både engangs- og genopladelige batteri løsninger. Der medfølger til alle løsninger et batterirør, hvor batterierne kan udskiftes. Batterirøret er nemt at montere og kan placeres bagved motoren, eller lodret på siden af din vinduesramme. Batterirøret tilsluttes nemt og enkelt til din motor.

Lithium batteripakke
Består af et Somfy batterirør med 8 x AA Energiser lithium batterier. Når batterierne er opbrugt kan de nemt udskiftes med nye tilsvarende batterier.
Dimensioner: 430 mm længde x 20 mm diameter.

Genopladeligt batteri
Består af et Somfy batterirør med 10 x NiMH genopladelige batterier. Når batterierne er opbrugt oplades batterirøret med NiMH batterierne ved hjælp af
Dimensioner: 530 mm længde x 20 mm diameter

Læs mere og vælg strømforsyning når du konfigurerer dit gardin

Kvalitet du kan stole på

Verdens førende inden for produktion af pålidelige og slidstærke motorer og styresystemer til hjemmet.

Powered by Somfy

Kvalitet du kan stole på

Verdens førende inden for produktion af pålidelige og slidstærke motorer og styresystemer til hjemmet.

Powered by Somfy