Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Programmering af dine rullegardiner

Programmering af dine rullegardiner

Uanset hvilken kontrol indstilling du vælger, er programmeringen meget simpel og ligetil. Se monteringsvejlednings videoen nedenunder, og se hvordan du kan justere dine elektriske rullegardiner med et enkelt klik.

Reset Procedure

Nulstillings procedure

Lær hvordan du kan nulstille dine elektriske rullegardiner til den oprindelige indstilling og omprogrammere dem efterfølgende.

Adjusting up and down

Juster op og ned

Lær hvordan du installerer en ny øverste og/eller nederste stop position for dine rullegardiner.

My Position

“My” position

”My” funktionen husker din foretrukne indstilling med tryk på kun en enkelt knap. Lær hvordan du gør i denne video.

Adding or deleting a control

Tilføj eller slet en fjernbetjening

Se hvor nemt det er at tilføje eller slette en fjernbetjening. Det tager kun få sekunder.

Multi channel programming

Multi-channel programmering

Lær hvordan du programmerer en multi-channel fjernbetjening, som giver dig mulighed for at betjene flere rullegardiner individuelt.