Min indkøbskurv

ThermoSunis Indoor WireFree - sol & temperatur sensor

Indendørs komfort kombineret med energibesparelser er nu muligt med ThermoSunis Indoor WireFree. Denne sol- og temperatursensor måler mængden af indkommende sollys og temperaturen i huset, så den automatisk kan regulerer dine elektriske gardiner op eller ned.

Om sommeren – hvor der kommer for meget sollys ind – bliver gardinerne automatisk rullet ned. Om vinteren – når stuetemperaturen falder – bliver de elektriske gardiner automatisk sænket for at holde varmen inde.

 

 

kr1.599,00
shipment-icon

Indtast mål

Tilføj et gardin Udført

ThermoSunis Indoor WireFree - sol & temperatur sensor

Somfy's trådløse sol- og temperatursensor sikrer, at de elektriske gardiner automatisk reguleres op og ned. Om sommeren, når solen skinner, sænkes gardinerne og holder rummet køligt. Om vinteren tjekker sensoren temperaturen i lokalet og regulerer gardinerne op eller ned for at holde længere på varmen.

  • 100% trådløs
    ThermoSunis Indoor WireFree RTS-sensoren fungerer sammen med alle elektriske gardiner, der indeholder en Somfy RTS-motor. Den er nem at installere og kræver ikke brug af værktøjer. Den er udstyret med et særskilt CR2430-batteri med en levetid på omkring 2 år ved normal brug.
  • Diskret
    Sensoren kan monteres på vinduet eller vinduesrammen ved hjælp af sugekoppen. Sensoren er lille og diskret, og du behøver ikke bekymre dig om den.
  • Enkel installation
    Det er altid muligt at betjene de elektriske gardiner med fjernbetjeningen i kombination med sensoren. ThermoSunis kan nemt tændes eller slukkes, og indstillingerne for temperatur og sollys er nemme at justere.