Min indkøbskurv

Elektriske Gardinskinner

Elektriske gardinskinner 

 

 

 

Vores elektriske gardinskinner vil snart være tilgængelige.

 

Futuristisk og musestille.

Gardiner der dæmper sollys lige så lydløst, som skyer gør det? Med vores elektriske gardinskinner bringer du fremtidens gardiner ind i dit hjem: komfortable, bæredygtige og programmerbare. Gardinerne kan så også automatisk trække for og trække fra i løbet af din ferie. Som om du er hjemme. En behagelig og sikker tanke. Vores elektriske gardinskinner er egnet til flere typer af gardiner.

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

Kombiner mørklægningsgardiner med et rullegardin med transparens.

Vores elektriske gardinskinner kombineres ofte med andre typer af elektriske gardiner.

Det gøres for eksempel ofte i en opholdsstue. Her vælges ofte mørklægningsgardiner i kombination med rullegardiner med transparens. På den måde har du naturligt lysindfald om dagen, du skaber stemning og samtidig også privatliv. Du kan derefter trække gardinerne for, hvis du ønsker at se en film, eller hvis det bliver mørkt, mens du har en hyggelig middag i hjemmet.

elektrische gordijnrails

 

 

 

Somfy motor: vores usynlige strømkilde.

Vores elektriske gardinskinner er hvide og fremstillet således, at motoren er skjult bag gardinet. Desuden er motoren musestille.

elektrische gordijnrails

elektrische rolgordijnen

Fordelene ved elektriske gardinskinner.

Med vores elektriske gardinskinner kan du trække dine gardiner fra og for, uansest hvor du befinder dig.

Komfort
Indstil udstyret én gang. Alt hvad du tidligere gjorde manuelt flere gange om dagen (trække gardiner fra og for, tænde og slukke belysning, osv.), sker nu automatisk. Præcis som du ønsker det.

Sikkerhed
Gardinerne kan også trækkes fra og for automatisk i løbet af din ferie. Som om du er hjemme. En sikker og god idé med sådan et beboet indtryk.

Dobbelt bæredygtighed
Et hjem der ikke forbruger unødig energi? Der reagerer på skiftende vejrforhold, også når du ikke er der? Sådan kan dine gardiner trække for, når solen kommer frem. Så behøver du ikke at tænde for klimaanlægget, når du kommer hjem. Derved lader du vores stille motor gøre det hårde arbejde. Det hindrer derudover skade som følge af at trække for hårdt. På den måde holder dine gardiner også længere.

Betjeningsmuligheder

Fjernbetjening
Med vores fjernbetjeninger kan du betjene flere persienner i dit hjem. Du kan let forbinde den usynlige motor i rullegardinet med fjernbetjeningen.

Betjeningsmuligheder

Smart app
Vores app gør det meget let at betjene dine rullegardiner. Du kan styre alle dine gardiner fra din smartphone. Hvorend du er. Du kan også programmere daglige tilbagevendende funktioner. Som at åbne om morgenen og lukke om aftenen. Fuldautomatisk.

Betjeningsmuligheder

Trådløs vægkontakt
Du kan åbne og lukke dine rullegardiner via vores vægkontakt. Vores trådløse vægkontaktl er batteridrevet. Så du kan fastgøre den til væggen, præcis hvor du øsker.

Betjeningsmuligheder

Touch Motion
Træk forsigtigt i stoffet for at åbne og lukke gardinet.

gordijnrails op maat

 

 

 

Gardinskinner fremstillet efter mål.

Vores gardinskinner er fremstillet efter mål. Det er vigtigt, at opmålingen foretages og videregives omhyggeligt, når du bestiller gardinskinnerne. Opmålingen kan man nemt selv gøre. Følg blot instruktionen. Vær opmærksom på at måleprocessen kan være forskellig per type produkt. Er du i tvivl? Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Enkele at montere.

Vores gardinskinner er meget enkle selv at montere. Men du kan også altid kontakte os via Hjælp og Vejledning på vores webshop.

elektrische rolgordijnen

Smart home

 

 

 

Smart boligglæde.

Et hus der lystrer er ikke noget der hører fremtiden til. Tilslut vores elektriske gardinskinner til eksempelvis dit Google Home, og du kan give stemmekommandoer. Sig ‘Ok Google, træk gardiner stue fra’ og dine gardiner adlyder.