Min indkøbskurv

Hjælp og Vejledning

elektriske gardiner mørklægning stof Rullegardin mørklægning og elektrisk

Hjælp og Vejledning

Vi håber vores vejledning vil give dig al den information og hjælp du har brug for, så du kan vælge de helt rigtige elektriske gardiner. Under hjælp og vejledning finder du svar på praktiske såvel som tekniske spørgsmål. Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til vores support på tlf. 65 32 57 92 (hverdage 9-19), eller skrive til vores kundeservice og tekniske support via vores kontaktformular

Valg af stoftype

elektrisch rolgordijn Melbourne dark grey

Vælge mellem forskellige stoftyper og kvaliteter når du vælger dit elektriske rullegardin. Vi tilbyder sheer, dimout og blackout kvaliteter, kvaliteter, der alle har forskellige egenskaber. Du er velkommen til at bestille gratis farve- og kvalitetsprøver, inden du træffer dit valg og vi guider dig også gerne gennem de mange muligheder.

Kassette

Somfy verduisterend cassette 960x960

 

Nøglen til korrekt opmåling

Elektrisch keuken rolgordijn wit

Dine fjernbetjente elektriske rullegardiner produceres efter dine ønskede mål. Derfor er det meget vigtigt at du læser guiden for opmåling grundigt. Er du grundig med opmålingen og følger vores instrukser nøje, sikrer du at dine gardiner passer perfekt.

Installer dine elektriske gardiner

duo rolgordijnen woonkamer wit

Du kan vælge præcis den betjenings løsning du ønsker. Ønsker du en fjernbetjening, en vægkontakt eller måske en automationsløsning som f.eks. en timer eller en sensor – vi har altid den perfekte løsning til dig.

SE VORES INSTALLATIONS GUIDE

 

Valg af betjeningsløsning

Somfy Situo remote 960x960

Vores betjeninger giver dig mulighed for at styre dine rullegardiner og plisségardiner med blot et tryk på en knap, uanset om det er via fjernbetjening, vægkontakt, sensorer eller timer.

Smart Home

Mobiele app Somfy Rollerblind screen 2

Når du køber elektriske gardiner fra Powered Blinds giver det dig samtidig mulighed for app-styring og mulighed for at skabe automatisk styring af dine gardiner, samt andre smartprodukter. Alt sammen for at gøre din hverdag nemmere og din bolig mere sikker. Skab den rette atmosfære i din bolig, ved at sænke dine rullegardiner og samtidig tænde for lyset, blot ved hjælp af timerfunktion. Se Smart Home produkter