Min indkøbskurv

**For at støtte den internationale indsats mod Covid-19, arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering.**

Ring til os på: 65 32 57 92 ( Hverdage 9-19)
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

Hjælp Og Vejledning

Hjælp og Vejledning

Vi håber vores vejledning vil give dig al den information og hjælp du har brug for, så du kan vælge de helt rigtige elektriske gardiner. Under hjælp og vejledning finder du svar på praktiske såvel som tekniske spørgsmål. Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til vores support på tlf. 65 32 57 92 (hverdage 9-19), eller skrive til vores kundeservice og tekniske support via vores kontaktformular

Om Vores Elektriske Rullegardiner

About our Motorised Blinds

Vi er specialister i elektriske rullegardiner produceret efter mål.

Læs Mere om vores Elektriske Rullegardiner

Valg af stoftype

Choosing your blind fabric

Vælge mellem forskellige stoftyper og kvaliteter når du vælger dit elektriske rullegardin. Vi tilbyder sheer, dimout og blackout kvaliteter, kvaliteter, der alle har forskellige egenskaber. Du er velkommen til at bestille gratis farve- og kvalitetsprøver, inden du træffer dit valg og vi guider dig også gerne gennem de mange muligheder.

Læs mere om stoftyper

Nøglen til korrekt opmåling

Measuring your blinds

Dine fjernbetjente elektriske rullegardiner produceres efter dine ønskede mål. Derfor er det meget vigtigt at du læser guiden for opmåling grundigt. Er du grundig med opmålingen og følger vores instrukser nøje, sikrer du at dine gardiner passer perfekt.

Læs mere om korrekt opmåling

Motoriser dine gardiner

Power your blinds

Uanset om du vil motorisere dine gardiner med batteripakker eller via stikkontakt, vil du opleve at dine elektriske gardiner holder sig pænere længere end tilsvarende ikke motoriserede løsninger. Valget af strømforsyning vil afhænge af  dine behov.

Den rette strømforsyning

Valg af betjeningsløsning

Vores betjeninger giver dig mulighed for at styre dine rullegardiner og plisségardiner med blot et tryk på en knap, uanset om det er via fjernbetjening, vægkontakt, sensorer eller timer.

Find den helt rigtige betjeningsløsning til dine gardiner

 

Installer dine elektriske gardiner

Install your blinds

Du kan vælge præcis den betjenings løsning du ønsker. Ønsker du en fjernbetjening, en vægkontakt eller måske en automationsløsning som f.eks. en timer eller en sensor – vi har altid den perfekte løsning til dig.

Betjen dine elektriske gardiner

Programmering

Programming your blinds

Uanset hvilken betjenings løsning du vælger, er programmeringen meget simpel og ligetil. Se vores monterings vejlednings video og oplev hvordan du kan justere dine elektriske rullegardiner med et enkelt klik.

Programmering af dine rullegardiner

Kundeservice

Customer Service

Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice kan du skrive til os via vores kontaktformular eller ring til os på alle hverdage 9-19 på tlf. 65 32 57 92. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse via kontaktformular hurtigst muligt og altid senest indenfor 3 hverdage.

Kundeservice