Min indkøbskurv

Indbrudssikring med Smart Home

Indbrudsikring med Smart Home løsninger

Undgå indbrud med en Smart Home løsning.

Der er desværre igen stigende tal for hvor mange indbrud der er i danske hjem. Corona og det faktum at mange mennesker arbejdede hjemmefra, var med til at få væsentligt lavere tal i indbrudstatistikken. Du arbejdede hjemmefra eller også gjorde naboen. Det har haft en stor præventiv effekt mod indbrud.

Allerede i de første måneder af 2022 har der været en stigning i anmeldte indbrud på over 13%. Med sommerferien for døren og stor rejselyst blandt den danske befolkning, kan man nok forvente en sommer hvor indbrudstyvene atter får travlt. Som de fleste tænker du nok også “bare det ikke bliver i mit hjem”.

Stigningen i antallet af indbrud er for hele Danmark, men der er regioner hvor stigningen er højere end andre, bl.a. har Nordjylland og Midtjylland oplevet en større stigning end andre regioner.
kilde: Bolius

 

Når du er ude passer Smart Home løsningen på dit hjem.

Du kan selvfølgelig vælge at blive hjemme og passe på dit hjem. Men det er nok ikke den rigtige løsning – så hvad er alternativet?

Hos Poweredblinds har vi først og fremmest fokus på at holde indbrudstyven ude af dit hjem, så du undgår at komme hjem til en ubehagelig overraskelse! Men samtidig vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at holde øje med din bolig så du altid kan føle dig tryg.

Vores gode råd til dig der overvejer at sikre din bolig mod indbrud: 

 • Hold tyven ude af din bolig ved at få din bolig til at syne beboet også når du ikke er hjemme.
 • Skalsikre dit hjem så du bliver advaret straks der er tegn på indbrud. Kan også være relevant om natten når du sover.
 • Hold øje med din bolig inde og ude med overvågningskamera. Så kan du altid se om noget er galt også når du ikke er hjemme.
 • Skræm tyven væk og aktiver samtidig nabohjælp ved hjælp af indendørs og/eller udendørs sirene.
 • Optag hændelser i og udenfor din bolig ved både indbrudsforsøg og evt. indbrud

Med en Smart Home løsning fra Poweredblinds har du mulighed for at det ser ud som om du er hjemme, også når du sidder og nyder ferien på dit absolutte yndlingssted.

 

Hvordan gør en Smart Home løsning en forskel?

Der er mange Smart Home løsninger og de kan være dyre. Hos Poweredblinds finder du muligheden for at gøre dit hjem til et Smart Home step by step. Løsninger til overkommelige priser og helt uden krav til abonnement. Du kan f.eks. starte med at investere i elektriske gardiner, eller en Somfy One med kameraovervågning og mulighed for tilslutning af sensorer på vinduer og døre.

Med de rigtige Smart Home løsninger får du ikke alene et mere praktisk og komfortabelt hjem. Med en Smart Home opsætning får du f.eks. mulighed for at programmere dine elektriske gardiner til at køre op og ned, også når du ikke er hjemme. Indbrudstyve observerer de huse de udvælger, og finder de ud af at der ikke er nogen hjemme, ja så er det ofte de huse der udvælges. Kører gardinerne op og ned i løbet af dagen eller lyset tændes, vil indbrudstyven fornemme at der er nogen hjemme og i stedet vælge et andet hus.

Læs mere om Smart Home

 

Elektriske gardiner - en effektiv sikring af dit hjem.

Poweredblinds er eksperter i elektriske gardiner. Uanset om du vælger elektriske rullegardiner, persienner, plissegardiner eller gardinskinner til stof gardiner. Den præventive effekt af elektriske gardiner, sammen med TaHoma switch er stor fordi den giver dig mulighed for at give indbrudstyven indtrykket af at huset er beboet… også når du ikke er hjemme.

Gardiner er programmeret til at lukke af for solen eller mørket på forskellige tidspunkter på dagen. Gardinerne kører op og ned som du har programmeret dem til, eller som du styrer fra din App på mobiltelefonen. Du holder på den måde både tyven, solen og uønskede blikke ude fra dit hjem.

Elektriske rullegardiner til dit hjem

Styr dit hjem, også når du ikke er hjemme, med TaHoma switch.

TaHoma switch er styringsenheden der bliver koblet til dit internet og lader dig styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig i verden. Med en TaHoma switch har du mulighed for at styre og overvåge dit hjem med f.eks.

 • Elektriske gardiner
 • Bevægelses sensorer
 • Kameraovervågning
 • Lys
 • Temperatur
 • Røgalarm

TaHoma switch og alle tilhørende produkter er nemme at installere. Ingen behov for at trække kabler og ledninger i hele huset. Eksempelvis skal kameraer blot have strøm og sender så trådløst til styringsenheden og appen, hvor du kan følge med i, hvad der sker i dit hjem. Sensorer og eksempelvis røgalarm er alle trådløse.

Somfy TaHoma switch til det intelligente hjem

Overvåg dit hjem med Somfy Protect.

Hold øje med dit hjem fra din mobiltelefon og få besked hvis der er uønsket besøg i dit hjem. Med en Somfy Protect One+ får du en nem Plug & Play løsning der giver dig tryghed, når du ikke hjemme, men også kan give dig vished for at børnene er kommet sikkert hjem, fra eksempelvis skolen.
Systemet kan nemt udbygges med sensorer, sirener og kameraer og kan aktiveres automatisk, fra din app eller fra små fjernbetjeninger, der ikke er større end en nøglering.

Er alarmen slået til, vil kamera automatisk aktiveres og sende besked med billeder og video til din mobil. Den indbyggede sirene eller ekstra sirener vil blive aktiveret og være med til at sørge for at tyvene får travlt med at komme videre.

Et tryggere hjem med Somfy Protect