Min indkøbskurv

For at støtte den nationale indsats mod Covid-19 arbejder de fleste af vores medarbejdere hjemmefra. Hovedparten af vores logistiknetværk og produktion fungerer fortsat normalt, men vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå forsinkelser i forhold til vores normale service og levering. Vi er pt. udfordret på forsyningskæden på Dobbelt Plisségardiner og bliver derfor midlertidig nødsaget til at suspendere produktionen. Vi vil gøre vores yderste for at imødekomme de ordrer vi endnu ikke har leveret og vil kontakte alle kunder indenfor de næste dage, for at bekræfte status på levering af Dobbelt Plisségardiner. Produktion og levering af alle Rullegardiner, samt tilbehør er fortsat normal. Såfremt der er yderligere ændringer, eller opdateringer, vil de fremgå her. Vores prioritet hos Powered Blinds er, at alle skal være sikre og vi skal passe på hinanden! Tak for din forståelse og undskyld for eventuelle ulemper, dette måtte medføre.

Ring til os på: 65 32 57 92
 • Søg
 • Hjælp og vejledning

  Hjælp og vejledning

  Vi håber at vores vejledning vil give dig al den information du har brug for, for at kunne købe dine elektriske rullegardiner. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål, hører vi gerne fra dig i kundeservice. Hvis du har et spørgsmål til poweredblinds.dk kundeservice, beder vi dig anvende kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 48 timer.

  Se Hjælp og Vejledning

  Elektriske rullegardiner?


  Batteridrevne rullegardiner er mere end blot en luksus man kan betale sig fra. De gør det nemt at hæve eller sænke flere rullegardiner på én gang, de er perfekte til vinduer der er svære at nå, og uden hængende snore er de også det sikre valg når du har børn i hjemmet.

  Læs mere

  Korrekt opmåling


  Alle vores rullegardiner er produceret efter mål, så derfor er det vigtigt at de dimensioner og mål du giver os, er præcise. Her kan du se hvordan du tager de helt rigtige mål, så dine elektriske rullegardiner passer perfekt og bliver nemme at montere.

  Læs mere

  Nem montering


  Vores elektriske rullegardiner er batteridrevne, og de skal derfor ikke forbindes med en ledning. Vores kunder er enige med os i, at de lige så nemme at montere som ganske almindelige  manuelle rullegardiner. Netop fordi gardinerne er trådløse, er de perfekte at montere i vinduer som er svære at nå.

  Se installations video

KAMPAGNE

GRATIS FJERNBETJENING
Netop nu får du en gratis Telis 1 fjernbetjening med (værdi 329 kr.) når du bestiller et elektrisk rullegardin, eller plisségardin. Bestiller du 2 eller flere gardiner, får du en gratis Telis 4 fjernbetjening med (værdi 429 kr.). For at gøre brug af tilbuddet skal du blot vælge 'Ingen fjernbetjening', når du konfigurerer dit rullegardin eller plisségardin, så tilføjer vi den gratis fjernbetjening automatisk i din kurv - så nemt er det! Bemærk at kampagnen slutter 31. marts 2020

Telis 1 Fjernbetjening:

 

 

En kanal fjernbetjening, der er ideel til betjening af et enkelt gardin. Elegant design i hvid med grå detaljer.

· Batteridrevet (ingen ledninger kræves)

· Leveres med vægbeslag (mulighed for vægmontering)

· Op, ned og stop funktioner (åben, luk, stop)

Telis 4 Fjernbetjening:

 

 

Fjernbetjening med 5 kanaler, der er ideel til bejtening af flere gardiner enkeltvis og samlet. Elegant design i hvid med grå detaljer.

· Batteridrevet (ingen ledninger kræves)

· Leveres med vægbeslag (mulighed for vægmontering)

· Op, ned og stop funktioner (åben, luk, stop)

· Kanalvælger knap (5 kanaler)

Elektrisk Rullegardin

Elektriske Rullegardiner er et meget populært valg. De kræver ikke meget plads og har et elegant look, der passer ind i de fleste boliger.

Vores sortiment byder på mere end 80 forskellige farve varianter i et bredt udvalg af forskellige kvaliteter. Vælg mellem et bredt udvalg af mørklægnings kvaliteter, dimout og sheer kvaliteter, så du kan få præcis det lysindfald du ønker i de enkelte rum. Alle vores rullegardiner er med batteridrevet motor og har derfor ikke behov for fast strømforsyning.

 

Elektrisk Dobbelt Plisségardin

Dobbelt Plisségardiner ser ikke kun godt ud, men er også et utrolig energieffektivt valt. Deres unikke bikube-struktur skaber en termisk barriere mellem rum og vindue, der hjælper med at holde boligen kølig om sommeren og varm om vinteren.

Vores elektriske Dobbelt Plisségardiner fås i både mørklægnings- og dimout kvalitet. På den måde kan du finde den perfekte balance mellem at bevare dit privatliv og forsigtigt filtrere lysindfaldet i det enkelte rum.