Min indkøbskurv

Mere om vores Rullegardiner Tekstiler

Fabrics-Banner

Tekstiler med en historie.

Unikke hver især.

Vores tekstiler er mere end blot et stykke stof. De er gennemtænkt ned til mindste detalje. De filtrerer lyset udefra og skaber den ønskede atmosfære indenfor. På magisk vis reflekterer vores designs lyset ligesom måneskin. Til udviklingen af vores tekstiler henter vi inspiration fra naturen omkring os. Som en muslingeskal er vores tekstiler hårdføre og rustikke, men altid elegante og smukke. Vores kollektion består af forskellige typer tekstil. Hvert stykke stof har sin egen karakter og struktur.

Blackout

Bestil

Oeko-Tex

Bestil

Semi Transparent

Bestil

Smudsafvisende

Bestil

Flammehæmmende

Bestil

Vådrum

Bestil
Wit rolgordijn lichtdoorlaternd

Tekstiler med en historie.

Det er vores mission at gøre lyset til en levende del af boligen. Vi tilbringer mere og mere tid hjemme. Det stiller krav til den moderne boligs multifunktioner. Det er her, vi spiser, sover og lader op. Men det er også her, at vi kobler os på online møder, hjemmeundervisning og streamer – sammen og hver for sig. Vores kollektion er baseret på 4 forskellige inspirationskilder.

Mere information

 

Ecoluxury.

Store skridt mod et lille fodaftryk

Ansvarlig produktion. Brug af genbrugsmaterialer. Vi er kendt for begge dele. Resultatet kan ses på EcoLuxury-mærke, der bygger på fire søjler:

  • Garn af genbrugte materialer
  • Bæredygtigt produceret
  • Oeko-Tex certificeret
  • FSC-certificeret papir

Mere information

Rullegardin soveværelse