Min indkøbskurv

Persienner på mål

Persienner efter mål

Persienner skræddersyet efter mål

Hos Poweredblinds ved vi godt, at vinduer findes i mange forskellige former og størrelser. Derfor tilbyder vi naturligvis også at fremstille dine persienner efter mål i topkvalitet, så de passer perfekt til din bolig.

Vi forhandler både alupersienner og træpersienner. Alle vores persienner er fremstillet i holdbare materialer og tidsløse farver. Det giver dig fuld kontrol over lysindfaldet og muligheden for at skabe en behagelig atmosfære i boligen.

Se udvalg

Persienner

Høj kvalitet og fokus på bæredygtighed

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi specialfremstiller dine persienner. For os indebærer det et dedikeret fokus på bæredygtighed. Du kan derfor også bestille dine nye persienner i bambus eller træ fra bæredygtigt og certificeret skobrug med FSC-mærke. Du får to års garanti på alle dine gardiner og fem års garanti på alle Somfy-motorer og tilbehør.

Persienner efter mål

Har du et helt specielt vindue, der er uden for ethvert standardmål? Hos os er det intet problem. Vi fremstiller alu- og træpersienner i topkvalitet, der matcher dine specialmål.

Når du modtager dine gardiner fra Poweredblinds, kan du være sikker på, at de altid passer præcis til dine specifikationer og mål. Det betyder, at du ikke skal bruge unødvendig tid med at tilpasse gardinerne, men straks kan installere dem nemt og hurtigt.

 

persienner
badeværelse elektriske persienner

Tidsløs elegance

Alle vores persienner er udført i et stilrent og enkelt design. Vi er garant for rene linjer, gennemførte detaljer og tidsløse nuancer. Hos Poweredblinds får du en persienne, der ikke bare er holdbar i kvaliteten, men også holdbar i stilen. Den kan pryde din bolig i mange år uden at blive umoderne at se på. Oplev eksempelvis vores elegante træpersienne `Follow the Lines´, der er produceret i FSC-certificeret træ.

 

Elegante farver og mønstre

Der findes mange andre persienner end den traditionelle hvide. Vi forhandler skræddersyede persienner efter mål i alverdens flotte farver. Vi tilbyder en bred vifte af farver med alle de klassiske nuancer i hvid, grå, sort samt mange andre flotte farver. Hos Poweredblinds finder du altid det, der matcher dit interiør.

 

persienner
persienner

Kontrol over lyset

Persienner er et must, når du vil kontrollere det lys, der strømmer ind i din bolig. Rul den helt eller halvt ned, alt efter hvor meget lys du ønsker, der skal komme ind. Med en persienne i en lys nuance, bliver rummet aldrig for mørkt.