Min indkøbskurv

Somfy termostatstyret radiatorventil

Med Somfy termostatstyret radiatorventil kan holde den rigtige temperatur i alle lokaler. Du skifter blot til den ønskede temperatur på ventilen eller ved hjælp af Somfy TaHoma.

✔ Spar energi
✔ Optimal regulering
✔ Selvlæringstilstand
✔ Timerfunktion

Fungerer med: Somfy TaHoma

kr709,00
shipment-icon

Indtast mål

Tilføj et gardin Udført

Somfy termostatstyret radiatorventil

Somfy termostatstyret radiatorventil kan erstatte næsten enhver anden termostatstyret radiatorventil og er velegnet til de fleste varmeanlæg. Radiatorventilen er designet med henblik på at give dig mulighed for at regulere temperaturen i hvert enkelt lokale. Det giver dig optimale komfortniveauer og sparer energi, fordi du kun opvarmer de rum, du bruger. Radiatorventilen reguleres ved hjælp af knapperne på forsiden eller med Somfy TaHoma.

Spar energi

Opnå maksimale komfortniveauer og spar energi samtidigt ved kun at opvarme de lokaler, som er i brug. Højere komfort OG energibesparelser - hvad mere kan du ønske dig?

Optimal regulering

Takket være placering af temperatursensorer på begge sider af radiatorventilen er det muligt at måle temperaturen korrekt, selv om ventilen befinder sig meget tæt på varmekilden. Med funktionen OpenWindow sparer ventilen automatisk energi – når ventilen registrerer et pludseligt temperaturfald (som regel forårsaget af et åbnet vindue), skruer ventilen midlertidigt ned for varmen.

Selvlæringstilstand

Efter en indledende periode er ventilen klar over, hvor lang tid det tager at varme et lokale op. Dermed kan ventilen afgøre, om det er nødvendigt at skrue op for varmen tidligere for at nå den ønskede temperatur. På denne måde vil den automatisk vælge at åbne for varmen tidligere, hvis du ønsker at komme ud på et varmt badeværelse om morgenen. Det er da smart!

Timerfunktion

Hver enkelt radiatorventil kan indstilles individuelt efter dine behov. Takket være Somfy TaHoma kan du få en mere behagelig temperatur på badeværelset om morgenen med blot nogle få klik. Det giver dig den bedste start på morgenen!

Støjsvag men effektiv

Motoren i radiatorventilen er designet til optimale lydniveauer, hvilket betyder, at du nemt kan bruge den i soveværelset uden at blive vækket af radiatorventilen. Sov godt!